kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No FCE moglem probowac zdawac jeszcze po gimnazjum jak chodzilem na dod. angol, ale nie wiedzialem ze zwalnia on z angola na studiach?!? Wszyscy mi mowili ze on nic nie daje A w liceum juz niestety nie uczylem sie za duzo angola i z gadania jestem mierny, a z pisania jeszcze nie jest źle. Raczej jak tak czasem cos piszemy w szkole z matur to dobrze mi idzie, gorzej z ustnym, ale ktos mi powiedzial ze mozna zdac pisemny roz. i usnty podstawa, czy jest to prawda? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W podstawówce miałem 2 razy pasek. Później stwierdziłem, że to i tak nie ma sensu . Jeżeli mam dostać 70 zł na pół roku za dzienne zakuwanie - dzięki, postoję .W podstawówce miałem 5.6, a uczyłem się mniej niż w gimnazjum A teraz wybaczcie, łóżko wzywa Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 o ile mi wiadomo to FCE daje dużo więcej niż matura rozszerzona... to jest najniższy rangą dokument poświadczający Twoją znajomość języka...matura czymś takim nie jest to jest moja opinia i wiadomości (tak mi nieraz mówiono) pozdrawiam EDIT nikogo już nie ma no to ja się zrywam i na wszelki wypadek zamknę, chociaż kowdipapo zapewne zaraz wyskoczy z tekstem, że bez pożegnania on nie wychodzi dobra, zrywam się, zamknij ktoś jak jeszcze tu przyjdzie nocką... ja wpadnę jutro wieczorkiem, a tymczasem pozdrawiam, naracha i pac... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 chociaż kowdipapo zapewne zaraz wyskoczy z tekstem, że bez pożegnania on nie wychodziA wyszedłem kiedyś bez pożegnania?!? No właśnie Ja tez juz lece, także 'Branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Przepraszam za spóźnienie, ale nie pilnuje zazwyczaj czasu otwarcia Karczmy, więc różnie to wychodzi Otwarte, zapraszam! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ja również zapraszam... @kowdipapo...mam nadzieję, że nie obraziłeś się za ten tekst o wychodzeniu bez pożegnania...jeśli tak to sorry ja się zrywam geografii pouczyć, ale od czasu do czasu coś na forum pewnie pacnę aha, byłbym zapomniał...dla każdego pełnoletniego kolejka na mój koszt... uprzedzając Wasze pytanie o okazję - naSPAMowałem już 1k postów na forum a dla nieletnich - co tam se zechcą, byle bez alkoholu (czyt. piwa bezalkoholowego również nie podajemy) pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 @kowdipapo...mam nadzieję, że nie obraziłeś się za ten tekst o wychodzeniu bez pożegnania...jeśli tak to sorry Tez musze sie pouczyc bo mi babka chce zagrożenie wpisać z polaka, chociaz nie oddała kilku prac, dzieki którym moglbym miec conamniej 2/3 jak nie czyste 3( zalezy ile tych prac nie oddala i jak poszly ) No ale ogolnie to chyba mnie nie lubi bo ubzdurała sobie że uciekam z polskich i w ogole chce mi ona policzyc godziny czy przypadkiem nie bede nieklasyfikowany Długa historia Edit: Naspamowałeś już troche więcej. Wyszukiwarka znalazła 1712 wyniki(ów) na zapytanie o posty napisane przez Ciebie Dla porównania ja mam 1226 Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 tak, ale te 700+ to zapewne dział "Na luzie" a największy SPAM to był za czasów USB bodajże 5....to były czasy aż mi się łezka w oku zakręciła... pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja puszkę coli proszę Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 To na pewno dział 'Na luzie' tak jak moje 400+ Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Michał...mam dzisiaj dobry dzień, bo mnie wzięło na wspomnienia ze SPAMu z USB...masz 2 puszki na koszt firmy jako osoba zaliczająca się do zacnego grona "Dziadów SPAMerskich" pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A dziękuję bardzo, jedna teraz, druga rano A teraz idę spać, dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 A tak w ogole to to wasze forum Dziadów jeszcze funkcjonuje? Co tam u MJ'a? Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 1000 postów gospodarza zeratul! niech mu gwiazdka pomyślności... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 a myślisz kowdipapo, że dlaczego u mnie i Michała jest link do tego samego forum w podpisie oczywiście, że funkcjonuje i dobrze się ma...a MJ dzisiaj powiedział, że na libację idzie pozdrawiam Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 zeratul jak ty to robisz? miałeś 1000, napisałeś, i dalej 1000... :> Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 nie wiem czy wiesz, ale w dziale "Na luzie" wyłączony jest licznik dobra, widzę że co poniektórzy po lokalu się jeszcze plączą, więc nie zamykam, ale się zrywam do wyra wpadnę jutro pewnie wieczorkiem, aż tak rano nie wstanę pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Ja jeszcze sie poucze i potem wpadne Także nie zamykajcie jeszcze Link to post Share on other sites
manioor 2 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 siemka ;] jako ze mam sprzet ktory u mnie moze zostac nie chce zmarnowac szansy i prosze was o zagladanie do recki i oczywiscie jezeli ktos nie ocenil i nie wystawil komentarza to prosze o uczynienie tego ;] link http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/M ... -2510.html a tak w ogole to dobry wieczor i dobranoc ;] Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 naspamował i poszedł Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Widze, że praktycznie wszyscy juz pouciekali. No nic, dalej się uczę Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Czego sie tak uczy jak ma 17 lat.. wyspij sie to wiekszy urosniesz Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jako iż nikogo nie ma, a ja już spać idę to 'Branoc Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Dobranoc dobranoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Ech zapamiętajcie, że jak pamiętam to Karczmę zamykam JA P.S. myślałem, że pierwszy raz dłużej z kimś tu pogadam, ale spojrzałem na zegarek i zwątpiłem ;( Link to post Share on other sites
Recommended Posts