Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

otwórz ktoś w przypływie wspaniałomyślności dziś Karczmę, bo mnie wyjątkowo siedzieć się nie chce...

@kowdipapo...wiem, że wczoraj nie zwiałeś, ale też nie dosłownie to miałem na myśli...po prostu zabrakło emotka takiego coby sugerował, że żartowałem :P

pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Karczmy o 22:00

jak zdążę (a wątpię :] ) to zamknę Karczmę, ale niech ostatni pacnie kartkę w oknie na "zamknięte"

a natenczas...dobranoc...

@Panie Moderator ten co będziesz tu porządek trzymał...nie kasuj proszę tego posta :P

dobrze, nie skasuję :D

to Ty kowdipapo robisz notatki :zamykamy: ja dawno zaprzestałem takich praktyk...jeśli mamy samodzielnie (dowolny przedmiot) zrobić jakąś notatkę to w przypływie ambicji pacnę, na których stronach w podręczniku jest interesujący mnie temat...nic więcej, bo i tak uczę się z książki

pozdrawiam

na koniec pierwszej klasy miałem 4.73...a do paska czerwonego wiadomo ile trzeba :zamykamy::)

w gimnazjum było trochę lepiej - ok. 5.2 - 5.3

natomiast na semestr raczej nie kroi się żadna trója, więc powinno być w przedziale 4.0 - 5.0

pozdrawiam

na koniec pierwszej klasy miałem 4.73...a do paska czerwonego wiadomo ile trzeba :):]

w gimnazjum było trochę lepiej - ok. 5.2 - 5.3

natomiast na semestr raczej nie kroi się żadna trója, więc powinno być w przedziale 4.0 - 5.0

pozdrawiam

Pożyczę Ci abyś na studiach miał taką samą :zamykamy:

BTW: na co się wybieracie ?

na co się wybieram? myślałem o medycynie, a jak się nie dostanę to składam na UMCS do Lublina na chemię, albo na tzw. "WChUJ'a" (Moderatora proszę niecenzurowanie wyrazu, nie jest to wulgaryzm lecz skrót mogący się z pewnym słowem kojarzyć :zamykamy: )

pozdrawiam

Heh, Do liceum mialem wypasione średnie, paski itd, ale w liceum już gorzej. Nie patrze na oceny tylko zebym przygotowal sie do matury z matmy roz., fizy roz., ang fajnie jakby rozszerzenie no i ten polski głupi i z tego 'kuje' a reszta to byle na 3 albo 4, ew. jakies 5 z wfów i innych względnie łatwych przedmiotów, z ktorych sie nic nie robi :zamykamy:

W podstawówce miałem 2 razy pasek. Później stwierdziłem, że to i tak nie ma sensu :). Jeżeli mam dostać 70 zł na pół roku za dzienne zakuwanie - dzięki, postoję :hahaha:.

Teraz byle zdać. Poza tym się uczę tego co mnie interesuje, co mi się przyda i co mnie ciekawi :].

edit:

Co do studiów... Informatyka, albo Elektronika Samochodowa (kupe kasy można na tym zarobić :zamykamy: ).

@kowdipapo

angielski rozszerzony jest ciężki... jeśli o nim myślisz to znaczy, że jesteś dobry, ale...

1) rzuć w cholerę zamiar rozszerzonego angielskiego, bo nic Ci on nie da w przyszłości

2) zdaj sobie egzamin FCE (masz dokument, co na studiach Cię zwalnia z zajęć z angielskiego) a poziom ten sam co matury rozszerzonej (mniej więcej :zamykamy: )

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...