Maksym Słomski 8 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nie no, ja zamknę dziś Karczmę i basta. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 otwórz ktoś w przypływie wspaniałomyślności dziś Karczmę, bo mnie wyjątkowo siedzieć się nie chce... @kowdipapo...wiem, że wczoraj nie zwiałeś, ale też nie dosłownie to miałem na myśli...po prostu zabrakło emotka takiego coby sugerował, że żartowałem pozdrawiam wszystkich i zapraszam do Karczmy o 22:00 jak zdążę (a wątpię ) to zamknę Karczmę, ale niech ostatni pacnie kartkę w oknie na "zamknięte" a natenczas...dobranoc... @Panie Moderator ten co będziesz tu porządek trzymał...nie kasuj proszę tego posta dobrze, nie skasuję Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 (siedząc na ławeczce przed karczmą, wołam do gospodarza, chyłkiem oddalającego się od karczmy) 9 minut nie poczekasz po co miałby kasować? bo przed czasem?? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ludzie, specjalnie przyszedlem na 22 aby otworzyc, bo juz wrzeszcza na mnie, a tu widze 10 minut przed czasem zeratul otworzyl. Zapraszam, tymczasem spadam sie uczyc. Potem wpadne jeszcze. Link to post Share on other sites
TurboHydra 18 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no nie do końca otworzył. Prosił żeby to zrobić. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Sorki. Przeczytałem "otworzyłem w przypływie wspaniałomyślności dziś Karczmę" W takim razie poprzednim moim postem otwarłem Ide niemieckiego sie uczyc... Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Ja już idę Do jutra Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam wszystkich w karczmie. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Nikogo nie ma, kompletna cisza, w takim razie zamykam 'Branoc wszystkim Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dobra, dzisiaj ja otwieram, biorę browarka i idę z Pp się uczyć... natomiast pozostałą ludność zapraszam do Karczmy i pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam, dzis tylko musze notatke z histy zrobic wiec dlugo nie posiedze pewnie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 to Ty kowdipapo robisz notatki ja dawno zaprzestałem takich praktyk...jeśli mamy samodzielnie (dowolny przedmiot) zrobić jakąś notatkę to w przypływie ambicji pacnę, na których stronach w podręczniku jest interesujący mnie temat...nic więcej, bo i tak uczę się z książki pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Musze, bo to jest zadanie domowe, a z histy moja sytuacja nie najlepiej wyglada to wole nie dostac kapy za brak zadania, a spisac tez nie ma kiedy bo na 1. lekcji jest Link to post Share on other sites
treposlaw 0 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Też miałem kiepsko. Prawie mi liczył godziny ! Ale oddałem zadanie do oceny, napisałem zaległy sprawdzian i jest git . Teraz tylko soisk poprawić i z fizy zrobić 10 zadań na ocenę . Link to post Share on other sites
Zen... 2 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ja tam na razie nie mam problemów z nauką...jeszcze :> Jak będą średnie na semestr?? Moja to 3.2 :-> Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dobra, spadam się Pp uczyć (forum musiałem przejrzeć jeszcze) ale teraz idę...od czasu do czasu coś może jednak pacnę pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zen, nieźle, ale ja raczej licze na cos wiecej niz 3.2 Nie liczylem tak pozatym konkretniej co by mialo wyjsc. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 na koniec pierwszej klasy miałem 4.73...a do paska czerwonego wiadomo ile trzeba w gimnazjum było trochę lepiej - ok. 5.2 - 5.3 natomiast na semestr raczej nie kroi się żadna trója, więc powinno być w przedziale 4.0 - 5.0 pozdrawiam Link to post Share on other sites
pranky 0 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 na koniec pierwszej klasy miałem 4.73...a do paska czerwonego wiadomo ile trzeba w gimnazjum było trochę lepiej - ok. 5.2 - 5.3 natomiast na semestr raczej nie kroi się żadna trója, więc powinno być w przedziale 4.0 - 5.0 pozdrawiam Pożyczę Ci abyś na studiach miał taką samą BTW: na co się wybieracie ? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Gdzieśna elektronike/informatyke ale konkretny kierunek, to nie mam pojecia. Prawdopobodnie jakas elektrotechnika czy cos na wydziale elektroniki w gliwicach na polibudzie Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 siemanko ja w podstawówce i liceum zawsze miałem średnią miedzy 3.4 a 3.9. Co ciekawe na studiach miałem powyżej 4.0, często ok. 4.2, za co dostawałem stypendium Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 na co się wybieram? myślałem o medycynie, a jak się nie dostanę to składam na UMCS do Lublina na chemię, albo na tzw. "WChUJ'a" (Moderatora proszę niecenzurowanie wyrazu, nie jest to wulgaryzm lecz skrót mogący się z pewnym słowem kojarzyć ) pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Heh, Do liceum mialem wypasione średnie, paski itd, ale w liceum już gorzej. Nie patrze na oceny tylko zebym przygotowal sie do matury z matmy roz., fizy roz., ang fajnie jakby rozszerzenie no i ten polski głupi i z tego 'kuje' a reszta to byle na 3 albo 4, ew. jakies 5 z wfów i innych względnie łatwych przedmiotów, z ktorych sie nic nie robi Link to post Share on other sites
treposlaw 0 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W podstawówce miałem 2 razy pasek. Później stwierdziłem, że to i tak nie ma sensu . Jeżeli mam dostać 70 zł na pół roku za dzienne zakuwanie - dzięki, postoję . Teraz byle zdać. Poza tym się uczę tego co mnie interesuje, co mi się przyda i co mnie ciekawi . edit: Co do studiów... Informatyka, albo Elektronika Samochodowa (kupe kasy można na tym zarobić ). Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 @kowdipapo angielski rozszerzony jest ciężki... jeśli o nim myślisz to znaczy, że jesteś dobry, ale... 1) rzuć w cholerę zamiar rozszerzonego angielskiego, bo nic Ci on nie da w przyszłości 2) zdaj sobie egzamin FCE (masz dokument, co na studiach Cię zwalnia z zajęć z angielskiego) a poziom ten sam co matury rozszerzonej (mniej więcej ) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts