Zeratul 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 do odebrania przy barze zamówienie Michał.... Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Może jeszcze potem wpadnę, tylko coś zjem Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 smacznego Stachu EDIT ja lecę...niby mi się spać nie chce, ale trochę w minionym tygodniu snu miałem właśnie mało, więc wiem, że i tak go potrzebuję.... tak więc się zrywam, wpadnę pewnie jutro wieczorkiem, bo z rana nie zdążę... ostatni zamyka...a tymczasem pozdro i branoc Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 ja też się chyba zmywam Branoc Link to post Share on other sites
pranky 0 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Kur*** muszę to przepić czymś Barca wygrała z Realem 1:0 Ale tu strasznie zadymione, normalnie nożem rozcinać można! macie miejsca dla niepalących?? Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzięki Ja także długo nie będę, przejrzę forum, poczytam coś i też idę Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Barca wygrała z Realem 1:0 Łączmy się w bólu i wychwalajmy Pana... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam W sumie to powinienem sie zabrać za naukę Ten weekend sie skonczyl za szybko zdecydowanie. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Łączmy się w bólu i wychwalajmy Pana... A w co grali Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Piłkę kopaną Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Zaległe newsy napisane, także mogę w koncu iść spać 'Branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Otwarte! Zapraszam do nocnych dyskusji. Uff, w koncu moj komp chodzi Gdyby nie to ze nie oplaca sie kupowac ddr1 to bym wymienil te kosci ktore mam na 2 działające. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dobra, fajnie że ktoś otworzył ja się tylko przywitam, zaproszę gości i zrywam się, bo mam jutro o 7:15 przepiękny przedmiot nazywany chemią (dodatkowa) a więc: witam, zapraszam i naracha pozdro Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cześć Mojej recenzji nikt nie dodał Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 A co napisałeś? Na moje 3 newsy 1 jest na głownej, jeden czeka, a jeden zniknął Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a więc: witam, zapraszam i narachaBiedaku nawet nie wiesz że od 10 minut siedzisz na bananie sponsorowanym przez największych świrów naszego forum. Jest planowany "remont" naszego forum a poza tym Ty jesteś taki porządny że nie mogłem sobie odmówić "atomowego guzika" to wszystko tylko żarty i jak nie zapomnę to po powrocie ze szkoły normalnie się zalogujesz. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jednak nie mogłem zasnąć, więc wbiłem do Karczmy... ale widzę, że ludzi mało....bywa @MJ wiem, że jestem na banie, bo zanim tutaj przyszedłem to wpadłem do "Dziadów".... i ponieważ nie chce mi się tego na PW pisać to powiem tutaj....nie ma jajowych "bananów" na 24h... wyciągnę z tego konsekwencję....bez względu na to, kto mnie tak urządził... chyba, że wcześniej mnie z forum wywalisz....ale to już Wasza strata pozdrawiam i idę chyba spać.... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a więc: witam, zapraszam i narachaBiedaku nawet nie wiesz że od 10 minut siedzisz na bananie sponsorowanym przez największych świrów naszego forum. Jest planowany "remont" naszego forum a poza tym Ty jesteś taki porządny że nie mogłem sobie odmówić "atomowego guzika" to wszystko tylko żarty i jak nie zapomnę to po powrocie ze szkoły normalnie się zalogujesz. WTF?! Edit: Post Zeratula już wyjaśnia conieco Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 a więc: witam, zapraszam i narachaBiedaku nawet nie wiesz że od 10 minut siedzisz na bananie sponsorowanym przez największych świrów naszego forum. Jest planowany "remont" naszego forum a poza tym Ty jesteś taki porządny że nie mogłem sobie odmówić "atomowego guzika" to wszystko tylko żarty i jak nie zapomnę to po powrocie ze szkoły normalnie się zalogujesz. WTF?! Edit: Post Zeratula już wyjaśnia conieco jednak spać nie poszedłem.... MJ bardzo dobrze wie o co chodzi....i Michał jak tu wpadnie też będzie wiedział..... pozdrawiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 jednak nie mogłem zasnąć, więc wbiłem do Karczmy... ale widzę, że ludzi mało....bywa @MJ wiem, że jestem na banie, bo zanim tutaj przyszedłem to wpadłem do "Dziadów".... i ponieważ nie chce mi się tego na PW pisać to powiem tutaj....nie ma jajowych "bananów" na 24h... wyciągnę z tego konsekwencję....bez względu na to, kto mnie tak urządził... chyba, że wcześniej mnie z forum wywalisz....ale to już Wasza strata pozdrawiam i idę chyba spać.... W panelu miałem tylko dwie opcje, albo sześć godzin albo dzionek wybrałem drugi wariant Tak jak pisałem to tylko jaja więc uszy do góry, my po prostu się czujemy skrępowani w obecności kogoś kto nie posiada banana za sianie dymu itp. To dla Twojego dobra i reputacji SPAM'era Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Tak jak pisałem to tylko jaja więc uszy do góry, my po prostu się czujemy skrępowani w obecności kogoś kto nie posiada banana za sianie dymu itp. no już kto jak kto, ale ja tam dymu najmniej robię.... no i po kim jak po kim, ale po Głównym Adminie, który zawsze pochwalał porządek na forum to tego bym się nie spodziewał.... masz jeszcze opcję "zbanuj do" i "1h".... i to w zupełności by wystarczyło...bo pragnę Ci przypomnieć, że 24h dostał Junior...za sam wiesz zapewne co...o ile sobie przypominam ja nie złamałem Regulaminu.... i coś mi się zdaje, że ponieważ jutro później wrócę ze szkoły i będę miał sporo czasu to zrobię tam na forum ostre czystki...a osoba, która mnie zbanowała będzie miała ostro przerombane....a że jesteś to Ty i jesteś podobno nietykalny...oj chyba się zdziwisz jak zobaczysz licznik.... lecę spać pozdrawiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 30 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no i po kim jak po kim, ale po Głównym Adminie, który zawsze pochwalał porządek na forum to tego bym się nie spodziewał....Moje zdanie znasz jesteś fajny gość i tyle ale masz do czynienia ze świrami a czasami zapominasz o tym. Zawsze palimy za sobą mosty a ten banan to żarcik uknuty wraz z "chodzącym po ścianach". a że jesteś to Ty i jesteś podobno nietykalny...oj chyba się zdziwisz jak zobaczysz licznik....Tylko nie licznik bo ten oszołom i tak jest o parę setek lepszy Właśnie prowadzę pertraktacje na bench co byś tyż dostał urlop. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Właśnie prowadzę pertraktacje na bench co byś tyż dostał urlop. a można wiedzieć z jakiej okazji a ten banan to żarcik uknuty wraz z "chodzącym po ścianach". no to ja z głównym Adminem w odwecie też coś uknuję... Tylko nie licznik bo ten oszołom i tak jest o parę setek lepszy jak wpadniesz raz od czasu do czasu, bo w MW2 się zagrywasz to się nie dziwię.... ale tak jak mówiłem...nie chodzi o to, że jest to dla jaj...chodzi o długość bana bo pragnę Ci (już po raz drugi) przypomnieć, że 24h dostał Junior jak sobie już nagrabił...a ja tylko za to, że mam do czynienia ze świrami no bez przesady.... i tylko mnie odbanujesz (bo wątpię, żeby to zrobił ten drugi...) to "Płacz będzie i zgrzytanie zębów..." Karczmę czas zamknąć....zapraszam wieczorem a tymczasem pozdrawiam i....ciach Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Otwarte! Zapraszam do nocnych debat, równocześnie apelując o utrzymanie porządku i nie demolowanie A tymczasem idę z psem i spadam pograć w CS:S'a Edit: Ops, forumowy zegarem pokazuje, że jeszcze 3 minuty Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Pada u Was deszcz Link to post Share on other sites
Recommended Posts