Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Ciebie to Stachu nie dotyczy chyba...

@Michał

Ty nie pijesz

@Lukman

Ty możesz

@reszta

każdy poniżej 18 nawet niech nie dotyka butelki

@wszyscy

napisałem posta odnośnie komórki, już Wam się pomagać nie chce :P :P

pozdrawiam

za co pijem xD

Za MW2 MP :P

Trochę SPAMu z BIT coby się pośmiać trochę :P :

Czemu "tatuś" nie chce ze mną zagrać w MW2

Powiedział, że taki ch*j jak Batorego komin i że nie będzie MW2 na mikołaja

Biedaczysko nasze tak mi Cię szkoda, może MJ sprawi Ci prezent............ups zapomniałem.....nie ma cycków, nie ma gifta

Czemu "tatuś" nie chce ze mną zagrać w MW2

Powiedział, że taki ch*j jak Batorego komin i że nie będzie MW2 na mikołaja

Wszystko pokręciłeś, bo "Batory" był odnośnie spec ops a nie o mikołaja. Jutro jak oblecę cooling i KT to skrobnę co zostało i czy wyda na syna z lewego łoża. To już drugie nieślubne, zaraz po Juniorze ...

Ciekaw tylko jestem czy jak już będę bardzo stary czy który poda szklankę z wodą (może być ognista)

Tak, poda Ci wodę do popicia arszeniku schowanego w gotowanym kurczaku a to wszystko dlatego że sępiłeś na potomka i nie kupiłeś mu MW2

Dzieci zawsze są takie wyrodne czy tylko te ze Śląska, ciekawe co jutro napisze Michał vel "Kogut".

On jest straszny jak nie śpi, musieliśmy gadzinie dać cały dział na spamiku bo by nas pozagryzał.

No i pamiętam że jak tylko awansował na moda w tym burdello to pierwsze co chciał zrobić to zasadzić mi bana, mnie adminowi i założycielowi w jednym. Daj takiemu zapałki a puści chate z dymem w pięć minut.

Raczej ze Śląska, wiesz jak to jest, trudne dzieciństwo spędzone w kopalni, do zabawy bryłka węgla zamiast samochodziku, do pisania pręcik węglowy zamiast długopisu, na bal maskowy strój górnika.....

Czyli potrzbujesz coś z symbianem, aparatem i najlepiej tzw Music Edition, z tego co widze? :P

Nie znam sie na komórkach niestety. Sam posiadam n70 MusicEdition i nie narzekam. Wprawdzie jest ta głupia klapka przy aparacie i SYmbian v2 ale nie jest źle. Moze lepiej poszukać czegoś z Symbianem 3 albo jakims nowszym jak jest??

ja się właśnie na Symbianach itp nie znam

problem byłby rozwiązany, gdybym nie był przeciwko dotykowym - Nokia 5530

ale jej raczej nie chce

na obecną chwilę jak miałbym brać coś z dotykowym to musiałaby to być w b. dobrej cenie Nokia 5800

niestety mam antypatię do innych marek niż Nokia / Sony Ericsson, a ten drugi nie wypuścił na razie nic nowego coby mi się podobało...mam starego i twardego K750i i nie narzekam raczej..tylko no właśnie - trochę stary...

także coś z tzw. Music Edition (ale sam Mini Jack, bez Music Edition też mnie będzie "robił" :P )

do tego niedotykowy mono-block + fajny aparat (ale nie on jest najważniejszy) + gniazdo na kartę pamięci + Symbian nieszczęsny

na nokia.pl wyczytałem, że 5310 ma platformę S40 edycja 3...jak to się ma w praktyce, bo tak na dobrą sprawę nic mi to nie mówi :P :P

pozdrawiam

EDIT

mimo, że jeszcze trochę czasu mam na przemyślenie kwestii telefonu to proszę o odpowiedzi na moje pytanie...

może jakieś pochwały się posypią...

na razie jedynym telefonem spełniającym kryteria jest chyba właśnie Nokia 5310

proszę o propozycje innych telefonów, lub argumenty dla których miałbym go nie brać (tylko proszę o raczej prosty język ;) )

pozdrawiam i dobranoc, ostatni zamyka

A to chciałbyś dotykowy?

Symbian 3 , czyli S60 v3 to po prostu lepsza wersja symbiana od v2, ktora ja mam w n70 ME. A ME róznia sie zazwyczaj lepszym odtwarzaczem i innymi tego typu rzeczami z tego co wiem :P

Ważna sprawa: jakie karty pamięci chciałbys aby obslugiwał? Bo nokie mają rozne karciochy i jest to problem czasem.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...