Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Pewnie :lol: Zapraszamy :)

@Tupolev, na poprzedniej stronie masz ogłoszenie.

Dam większą wersję pierwszej fotki. Troszkę się światło od lamp odbija w akrylu (bo z niego są okna), więc troszkę słabo widać wnętrze (jutro lepsze fotki :) ):

http://img412.imageshack.us/img412/9008/1big.jpg

Co do tego wiatraczka - myślę, że jest potrzebny. Przez to okno i tak sporo widać, więcej zasłania Karakorum :)

edit: na dole obudowa mi się nie domknęła :)

Wszystko do odebrania przy barze :)

Ja tymczasem mam jeszcze jeden odcinek House MD do obejrzenia aby być na bieżąco

Grzesiek1010, zapodaj jakies fotki twojego zestawu :)

y0ddh4, to jak z tym napisem? Bedziesz go robil, czy nie?

Macie tutaj coś, zeby tak cicho w Karczmie nie było:

Wracam za jakiś jeden odcinek House MD :)

Wszystko do odebrania przy barze :lol:

Ja tymczasem mam jeszcze jeden odcinek House MD do obejrzenia aby być na bieżąco

Grzesiek1010, zapodaj jakies fotki twojego zestawu :D

y0ddh4, to jak z tym napisem? Bedziesz go robil, czy nie?

Macie tutaj coś, zeby tak cicho w Karczmie nie było:

Wracam za jakiś jeden odcinek House MD :)

Jutro pocykam focie ;P dziś lecę spać do pracy rano :) w profilu mam 2 zdjęcia :) ale jutro pokaże gnaty :)

po pierwsze primo - proszę o nieusuwanie tego posta (mam prawo właściwie napisać coś tu w godzinach zamknięcia, jestem viceGospodarzem :) )

po drugie primo - Karczma nie jest jeszcze otwarta

po trzecie primo - proszę, aby ktoś otworzył Karczmę o 22:00 (np. kowdipapo, który zapewne tu lekcje przyjdzie odrabiać :) ) , bo ja się zrywam (jutro mam o 7:15 dodatkowe zajęcia z najpiękniejszego przedmiotu w szkole, którego się trzeba uczyć i trza rano wstać; uprzedzając być może coponiektórych pytanie - jest to chemia :) )

po czwarte primo - jeśli nikt nie otworzy to Karczma i tak od 22:00 jest otwarta

po piąte primo - zapraszam serdecznie i dobranoc

po szóste primo - pozdrawiam :)

Ja też wcześniej zawitam i pożyczę miłych wrażeń na dodatkowych z chemii :)

No i czekam aż ktoś mi poleje coś, bo mnie MJ dzisiaj tentego z MW2 :)

BTW, przewracam kartkę :)

http://www.forum.v10.pl/files/thumbs/t_otwarte_335.jpg

Wczoraj mnie wywaliło z benchmarka - pokazywało, że nie można nawiązać połączenia, dlatego nie było mnie potem, a czekałem do 11 :)

@kowdipapo, napisu nie będzie :)

Co do fotek to troszkę z czasem był problem jak było jasno, non stop coś robiłem :) Jutro postaram się je zrobić.

BMK nie działa to myślałem, że tu będzie chociażby Spam Ekipa a tu ani widu ani słychu.

Widziałem, wszystko leży a to wszystko robota Michała. Trukałem mu co by nie wsadzał "widelca do kontaktu" ale się uparł jak osioł.

Ponoć żąda okupu za ponowne podłączenie serwera, tak słyszałem ale czy to prawda

Było zabawnie :):):):D:):)

:)

@kowdipapo, bo nie ma za bardzo gdzie :) Na oknie nie chcę bo jest już napis 'Thermaltake Cool all your life', a nigdzie indzie nie ma jak (chyba, że na górnej ściance, tylko po co?) :)

Aktualnie borykam się z problemem głośności :) Karta graficzna coś nie reaguje na RivaTuner, a zasilacz wciąż szumi.

@Michał, mój Karak po obniżeniu RPM na minimum jest prawie niesłyszalny, na prawdę.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...