Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

coś mało tu dzisiaj ludzi...

no nic...wracam do swoich zadań z chemii, ale jak coś to czuwam - więc nie próbujcie tu wycinać nawet jakiś numerów

pozdro

EDIT

klienci powoli się schodzą :D

witaj Lukman...co dla Ciebie...bronek po tomaszowsku :);)

@Lukman

jeśli chodzi o chemię to do konkursu się przygotowuję...

no i jest to przedmiot piękny i wspaniały (inna sprawa, że czasem po*****y ;) ) i na prawdę mógłbym się go dużo uczyć (tzn bardziej rozwiązywać zadania)

a propos tych tekstów o piciu...znacie może rozważania K. Górskiego (albo J. Pietrzaka, ale zdaje mi się, że ten drugi tylko je przytaczał) nt alkoholu i zdrowia :)

pozdrawiam

witaj Imba_...

i dobranoc :)

wracając do tematu alkoholu... "Rozważania na jego temat i dolegliwości leczenia K. Górskiego" (zachowany jedynie sens, zasłyszane, więc oryginalna pisownia już nie :D ):

Nie od dziś wiadomo, że alkohol pomaga na różne dolegliwości...

Np. bóle głowy - szampana się zaleca, bo bąbelki musują, idę do głowy, wyczyszczą wszystko i jest spokój.

Na problemy z trawieniem - nie od dziś wiadomo, że "czystą 50" w takim wypadku należy chlupnąć i będzie spokój.

Na krew (hemoglobinę) to czerwone wino wytrawne regularnie pić...nie dużo, ale 2-3 lampeczki dziennie wypić należy.

Problemy z nerkami...jak tam jakieś kamienie czy coś wyrośnie....też nie od dziświadomo, że piwo pomaga. Też dużo pić nie wolno, ale jako lekarstwo symbolicznie 2-3 puszeczki dziennie wypić się zaleca...

I na tym możnaby zakończyć rozważania, jednakże wniosek jakiś wypadałoby z nich wyciągnąć.

WNIOSEK:

Czemu do cholery jasnej nic nie wymyślono na wątrobę :D:);):D

rozważań starczy natenczas, chemii też...już mi umysł nie pracuje tak jak powinien chyba

więc idę spać...

wpadnę wieczorkiem dzisiaj pewnie...a może i nie :D

tak czy inaczej mam nadzieję, że ktoś otworzy

no to ja się zrywam...

a będąc o krok od drzwi wejściowych, viceGospodarz odwrócił się, rozejrzał się po Karczmie, a że nikogo nie dostrzegł - nauczony doświadczeniem nocy poprzednich - przewrócił o 01:00 godzinie karteczkę w oknie na "zamknięte" i poszedł....

Otwarte!

Witam i zapraszam! ;)

Ja tymczasem spadam na CS:S, bo dawno nie grałem :D

btw,

Serdecznie zapraszam do oddania głosu w USB9 na kolegę zeratul

Bierze aktywny udział w życiu benchmark.pl i jest pomocny na forum

Głosujcie właśnie na niego

Co to za akcja jeszcze zanim się USB9 zaczęło?? :) Poczekajcie chociaż z tym aż sie zacznie 9. edycja :D

A witam wszystkich :)

zaraz ktoś mi napisze że za dużo emotikonek używam w zasadzie wcale za to nie przepraszam...http://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gifhttp://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gifhttp://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gif

czemu jak ja jestem i mogę otworzyć Karczmę to nikt nie zrobi tego za mnie, żebym nie musiał się martwić (jak człowiek wie, że ma czas coś zrobić, to zawsze o tym zapomni...)

nie pozostaje mi nic innego jak tylko otworzyć przybytek i zaprosić...

przepraszam jednocześnie za to, że wczoraj nie wpadłem - użerałem się z dyskiem nowym i systemem

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...