Lukman 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 My Ciebie zrozumiemy spokojnie ;] Ale wiesz tak na trzeźwo xD Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 coś mało tu dzisiaj ludzi... no nic...wracam do swoich zadań z chemii, ale jak coś to czuwam - więc nie próbujcie tu wycinać nawet jakiś numerów pozdro EDIT klienci powoli się schodzą witaj Lukman...co dla Ciebie...bronek po tomaszowsku Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Na mnie już czas. Normalnie siedze troche dłużej, ale dzis wyjątkowo ide spac o tak wczesnej porze. Miłego, Branoc Miłej nauki Zeratul Link to post Share on other sites
Lukman 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Heh nie ma problemu gdzie i kiedy xD ;] A ty z tą chemią nie przesadzaj już nie długo weekend ;] @kowdipapo No to zboczonych snów ;] Link to post Share on other sites
MASTER-K 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 My Ciebie zrozumiemy spokojnie ;] Ale wiesz tak na trzeźwo xDTak wiem na trzeźwo też można aczkolwiek czasem człowiek musi inaczej sie udusi Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Jeszcze nie umiem się przyzwyczaić, że mogę już pisać na forum Dobranoc i wszystkim Link to post Share on other sites
Lukman 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Heh U nas mówią "Człowiek nie wielbłąd pić musi" xD mICh@eL No to następnemu życzę zobaczonych snów ;p Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 @Lukman jeśli chodzi o chemię to do konkursu się przygotowuję... no i jest to przedmiot piękny i wspaniały (inna sprawa, że czasem po*****y ) i na prawdę mógłbym się go dużo uczyć (tzn bardziej rozwiązywać zadania) a propos tych tekstów o piciu...znacie może rozważania K. Górskiego (albo J. Pietrzaka, ale zdaje mi się, że ten drugi tylko je przytaczał) nt alkoholu i zdrowia pozdrawiam Link to post Share on other sites
Lukman 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dla mnie chemia to czarna magia Wole matme ;] Nie znam a co takiego ogłaszali światu ? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 może trochę później napiszę...powiedzmy...tak za 20 zadań pozdrawiam Link to post Share on other sites
Lukman 0 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Heh napisz napisz ;] Ale ja spadam spać trzeba wcześnie wstać ale na szczęście już nie długo weekend ;] Miłej nocki życzę wszystkim obecnym na karczmie ;] Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 napiszę, ale potem bo mi niewygodnie pisać ze zbiorem na klawie, a nie chce mi się szukać miejsca żeby go przełożyć... no i rozważania całkiem nie krótkie skrobnę potem pozdro Lukman, branoc Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 co się tu pojawię wszyscy uciekają.... Cześć i czołem ! ;] Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 witaj Imba_... i dobranoc wracając do tematu alkoholu... "Rozważania na jego temat i dolegliwości leczenia K. Górskiego" (zachowany jedynie sens, zasłyszane, więc oryginalna pisownia już nie ): Nie od dziś wiadomo, że alkohol pomaga na różne dolegliwości... Np. bóle głowy - szampana się zaleca, bo bąbelki musują, idę do głowy, wyczyszczą wszystko i jest spokój. Na problemy z trawieniem - nie od dziś wiadomo, że "czystą 50" w takim wypadku należy chlupnąć i będzie spokój. Na krew (hemoglobinę) to czerwone wino wytrawne regularnie pić...nie dużo, ale 2-3 lampeczki dziennie wypić należy. Problemy z nerkami...jak tam jakieś kamienie czy coś wyrośnie....też nie od dziświadomo, że piwo pomaga. Też dużo pić nie wolno, ale jako lekarstwo symbolicznie 2-3 puszeczki dziennie wypić się zaleca... I na tym możnaby zakończyć rozważania, jednakże wniosek jakiś wypadałoby z nich wyciągnąć. WNIOSEK: Czemu do cholery jasnej nic nie wymyślono na wątrobę rozważań starczy natenczas, chemii też...już mi umysł nie pracuje tak jak powinien chyba więc idę spać... wpadnę wieczorkiem dzisiaj pewnie...a może i nie tak czy inaczej mam nadzieję, że ktoś otworzy no to ja się zrywam... a będąc o krok od drzwi wejściowych, viceGospodarz odwrócił się, rozejrzał się po Karczmie, a że nikogo nie dostrzegł - nauczony doświadczeniem nocy poprzednich - przewrócił o 01:00 godzinie karteczkę w oknie na "zamknięte" i poszedł.... Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ha udawałem że śpię Dobrej nocy wszystkim zwijam graty i idę spać Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Zamknięte P.S. Wynik na tą godzinę jest taki: położonych trupem szt. 2096 sam padłem trupem 2917 razy (oczywiście mowa o MW2 MP) Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Otwarte! Witam i zapraszam! Ja tymczasem spadam na CS:S, bo dawno nie grałem btw, Serdecznie zapraszam do oddania głosu w USB9 na kolegę zeratul Bierze aktywny udział w życiu benchmark.pl i jest pomocny na forum Głosujcie właśnie na niego Co to za akcja jeszcze zanim się USB9 zaczęło?? Poczekajcie chociaż z tym aż sie zacznie 9. edycja Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Co to za akcja jeszcze zanim się USB9 zaczęło?? Poczekajcie chociaż z tym aż sie zacznie 9. edycja Reklama rządzi się swoimi prawami Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 To jest prawie jak kampania wyborcza - the never ending story Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 A witam wszystkich zaraz ktoś mi napisze że za dużo emotikonek używam w zasadzie wcale za to nie przepraszam...http://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gifhttp://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gifhttp://spamik.f3d.pl/images/smilies/042.gif Link to post Share on other sites
Imba_ 3 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Wpadłem tylko na chwile zobaczyć co tam słychać... ale nic nie słychać Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 czemu jak ja jestem i mogę otworzyć Karczmę to nikt nie zrobi tego za mnie, żebym nie musiał się martwić (jak człowiek wie, że ma czas coś zrobić, to zawsze o tym zapomni...) nie pozostaje mi nic innego jak tylko otworzyć przybytek i zaprosić... przepraszam jednocześnie za to, że wczoraj nie wpadłem - użerałem się z dyskiem nowym i systemem pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ale dzisiaj tłumy... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 szkoda gadać po prostu... co dla Ciebie Michał Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Dla mnie mała czarna bo trochę posiedzę dziś Link to post Share on other sites
Recommended Posts