kowdipapo 42 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Mówisz o tych Sparklach GT? Na stronie jeszcze są do wzięcia Nie ma to jak pól litra dobrej kawy. Uwielbiam moje póllitrowe kubki Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Są, ale ja już podałem adres do wysyłki, bo poprosili Eh czemu tak mało do mr nagle sprzętu?... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Pewnie dlatego, bo nikt nie chce wypozyczac, a mieli dosc kosztowne Windowsy do konkursu to nie chcą nas rozpieszczać jeszcze do tego dużą ilością sprzętu. Szkoda tylko, że ucichła sprawa konkursu na najlepszy komentarz dot. Win7 Edit: "Wyszukiwarka znalazła 704 wyniki(ów)" dla zapytania "wszystkie posty kowdipapo" Łatwo zauważyć, w którym dziale piszę najwięcej Link to post Share on other sites
Killer_toxicPL 0 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Dobra Panowie, ja też lecę także zamykam Karczmę. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 To znowu ją otwieram Jeszcze tylko praca z polaka, nauka z polaka, zadania z matmy, ew. nauka z historii Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Witam Panowie Sorka że tak póżno ale wiadomo co robiłem Po 20 godzinach multi wlazłem na singla i dokończyłem. Gra jest godna tak jak jedynka z tą różnicą że tu jest bardziej dynamicznie. Więcej jutro w temacie DF a teraz spadam rozwalić komuś łeb w multi. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ...i tyle go widzieli Pamiętaj żeby jeść i się wypróżniać! Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Dobra panowie ja mykam do wyra bo rano trzeba wstać nawet pomimo tego, że muszę wstać tak rano to dzień dzisiaj zapowiada się miło więc życzę wam dobrej nocy zgodnie z tradycją ostatni zamyka wrota do naszej karczmy Branoc Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Pamiętaj żeby jeśćWszystko jest obok picie i jedzenie i się wypróżniać!Tylko w nagłych wypadkach tu pauzy nima... Dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 I zostałem sam. Może w koncu zrobie te zadania i pojde spać Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 wczoraj do późna siedzieliście (a właściwie dzisiaj ) a teraz nikomu otworzyć nawet się nie chce... to ja otworzę...zapraszam do lokalu pozdrawiam Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 To podaj browara Co dzisiaj jest na tapecie? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 póki nie ma MJ'a to nic nie ma...i po jednym przeczytanym poście w pewnym wątku mam wątpliwości czy go tu w ogóle wpuszczać... ale się zobaczy browar dla Ciebie _nick_... pozdrawiam EDIT widzę, że już też dostrzegłeś, o który temat chodzi Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Heh, o 3:30 juz mi sie nawet nie chciało zamykać Karczmy Chociaż mogłem zrobić to również przed 6 rano. 2 godziny snu to jednak troche mało Witam wszystkich Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 siemka kowdipapo coś podać Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 dzięki za browca, ale dlaczego dostałem tylko 0.5L? Zamawiałem 1L! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 bo te w plastiku mają gorszy smak...dlatego wolałem podać mniej a lepszego....no bo zawsze można krzyknąć do viceGospodarza / barmana coby jeszcze podniósł a poza tym _nick_ - "in case any shit happens" Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Ja męczę ostatnio servlety i jsp, na początku sporo problemów to sprawia - znajdziesz jeden, potem szukasz długo jak naprawić następny Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Zeratul, zrobiłem sobie już sam kawy dużej, coby wytrwać jeszcze chwile nauki Na szczescie dzis bedzie troche godzin więcej snu niż wczoraj Brakuje mi motywacji ostatnio aby zainstalować Sevena Enterprise na moim glownym dysku (format bym robił wtedy) i zacząć robić testy do minirecki. W ogole brak mi jakiejkolwiek motywacji Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Enterprise? A co ty firmę masz? chyba za młody jesteś. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 ja się trochę gubię w tych se7enach...wyżej w zaawansowaniu jest enterprise czy ultimate niby logika wskazuje na ultimate, ale często jak czytam jakie są wersje to enterprise jest na samym końcu coby wskazywało z kolei na to, że najwyżej jest właśnie on... to jak to se z tym jest ja też se dzisiaj posiedzę - robię zadania z pięknego przedmiotu jakim jest chemia uprzedzając Twoje pytanie kowdipapo - więcej nadających się emot nie było Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Nie, ale Enterprise darmową tę mam Legal 90 dniowy. Edit: Z tego co wiem to Ultimate oferuje to samo co enterprise. Tak przynajmniej w tych tabelkach porównujących było. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 a skąd się bierze 90 dniowego darmowego enterprise'a z ciekawości pytam, bo raczej nie będę instalował - nie ma sterowników do mojego kompa pod win7 pozdrawiam Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 myślę żeby grafikę dać 2 sloty niżej, co wy na to? da to coś? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 A co by to miało dać? TO zależy jak w ogole wygląda u Ciebie buda w srodku Zeratul, ze strony M$, ale nie wiem czy jeszcze można. Btw, planujesz startować w USB9? Link to post Share on other sites
Recommended Posts