Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Pewnie dlatego, bo nikt nie chce wypozyczac, a mieli dosc kosztowne Windowsy do konkursu to nie chcą nas rozpieszczać jeszcze do tego dużą ilością sprzętu. Szkoda tylko, że ucichła sprawa konkursu na najlepszy komentarz dot. Win7 ;)

Edit:

"Wyszukiwarka znalazła 704 wyniki(ów)" dla zapytania "wszystkie posty kowdipapo" :P

Łatwo zauważyć, w którym dziale piszę najwięcej ;)

Witam Panowie ;)

Sorka że tak póżno ale wiadomo co robiłem ;):P

Po 20 godzinach multi wlazłem na singla i dokończyłem. Gra jest godna tak jak jedynka z tą różnicą że tu jest bardziej dynamicznie. Więcej jutro w temacie DF a teraz spadam rozwalić komuś łeb w multi.

póki nie ma MJ'a to nic nie ma...i po jednym przeczytanym poście w pewnym wątku mam wątpliwości czy go tu w ogóle wpuszczać...

ale się zobaczy

browar dla Ciebie _nick_...

pozdrawiam

EDIT

widzę, że już też dostrzegłeś, o który temat chodzi :D

Zeratul, zrobiłem sobie już sam kawy dużej, coby wytrwać jeszcze chwile nauki :P Na szczescie dzis bedzie troche godzin więcej snu niż wczoraj :D

Brakuje mi motywacji ostatnio aby zainstalować Sevena Enterprise na moim glownym dysku (format bym robił wtedy) i zacząć robić testy do minirecki. W ogole brak mi jakiejkolwiek motywacji :P

ja się trochę gubię w tych se7enach...wyżej w zaawansowaniu jest enterprise czy ultimate :D

niby logika wskazuje na ultimate, ale często jak czytam jakie są wersje to enterprise jest na samym końcu coby wskazywało z kolei na to, że najwyżej jest właśnie on...

to jak to se z tym jest :o

ja też se dzisiaj posiedzę - robię zadania z pięknego przedmiotu jakim jest chemia :P:o:D8-):D

uprzedzając Twoje pytanie kowdipapo - więcej nadających się emot nie było :P:P:(

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...