kowdipapo 42 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja tam na najblizsze pp jestem przygotowany To było jakoś tak: c,c,b,d,c,a,c,a,b,c Widzisz jak mało wymagają u nas na PP? Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Siemano. Nie ma ktoś z was na opylelenie jakiegoś netbooka na atomie z dobrą baterią? A może znacie kogoś zaufanego kto chce sprzedać? Bo już od dwóch tygodni szukam codziennie na allegro jakiejś okazji i coś mi nie wychodzi Znudziło mi się już, a nie chce w akcie desperacji nowego kupować. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Khorack, jedyne co mi na mysl przychodzi to ebay.de, ale to tylko jak masz kogos w niemczech kto moglby ci odbrac to i przy najblizszej okazji przekazac, np. kiedy przyjedzie cie odwiedzic Sam tak robie Ja niestety juz musze spadac. Nie zamykam bo pewnie Darodaredevil jeszcze tu w nocy zawita Branoc Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 5 Października 2009 Udostępnij Napisano 5 Października 2009 pewnie Darodaredevil jeszcze tu w nocy zawitaa no ktoś mósi doglądać nocą interesu Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 no dobra, dzisiaj może ja otworzę to się więcej ludu zejdzie jak zwykle zapraszam do nieprzespania, przedebatowania i pełnoletnich do przepicia całej nocy pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to ja się przyłącze, napiszę kilka słów No może zdań, żeby nie było, że to jakiś SPAM Idę się myć, zaraz wracam Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 nie, pustki takie same albo i nawet większe jak ja otwieram Karczmę... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Szkoła, Studia, Praca i nikomu sie nie chce do Karczmy nawet zajrzeć. Zapraszam na dyskusję dot. konkursu USB. Odpowiedni temat do tego znajdziecie w drugim od góry dziale na forum, nowy benchmark czy cos takiego Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 mogłeś kowdipapo zalinkować temat do Karczmy, a nie tak kombinować jak tam dojść... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No to łapcie linka: viewtopic.php?f=3&t=4940 Szczerze mówiąc byłem zbyt leniwy, żeby odpalić nową kartę, przejść do tego tematu i skopiować link Newsy pisałem akurat Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dobra Panowie, ja się zrywam... nie chce mi się formułki pożegnalnej wymyślać, więc powiem krótko - dobranoc pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ja też spadam spać. Branoc. Karczmy nie zamykam, zazwyczaj ktoś jeszcze w noc lubi tu pobuszować Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 6 Października 2009 Udostępnij Napisano 6 Października 2009 A no buszuję i Martini popijam tym razem naprawdę EDIT 2.28 Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A zatem dzisiaj Moje kluczyki otwieraja zamek Karczmy Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no a ja jednak wpadłem, ale się zmywam...coś nie chce mi się dzisiaj siedzieć branoc Panowie, do jutra pewnie, miłej nocki pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 I pewnie znów będą pustki Branoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no nie, troche ostatnio mialem malych badz wiekszych problemow i nie mialem czasu zbytnio sie zajmowac dobytkiem karczmy. dzisiaj sobie troche posiedze. Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Coś ostatnio źle się dzieje w karczmie... Czyżby wszyscy sobie inny lokal znaleźli? Ale jaki ?! Czyżby to było... forum Onet-owskie? Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 7 Października 2009 Udostępnij Napisano 7 Października 2009 nie wszyscy już śpią Ja jeszcze chwilę posiedzę. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 8 Października 2009 Udostępnij Napisano 8 Października 2009 jakie pustki... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 czemu nikogo w nocy nie było tak czy inaczej - zamykam teraz i pozdrawiam... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 9 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Owieram Karczme i ide wziasc cos na uspokojenie bo zalamalem sie na shifcie..... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 no to otwieramy... zastanawiam się gdzie wszyscy wczoraj byli... tak czy inaczej zapraszam do Karczmy pozdrawiam EDIT można wiedzieć co się stało Panie Gospodarzu Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Cześć Mnie do szału doprowadza mój komputer... Athlon XP 2500+ 256 RAM i HDD 4 GB to jest to z czym się męczę... Dajcie coś na 'rozluźnienie' Pepsi z cytryną może być :> Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Października 2009 Udostępnij Napisano 9 Października 2009 proszę bardzo... ja zmykam na chwilę (nie wiem jak długą) z forum, także albo czekajcie na kogoś z obsługi albo samoobsługa (tylko jak coś to ja wszystko widzę, więc lepiej przewałów nie róbcie)... pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts