Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

postanowiłem nie ryzykować i posłać to na PW...

jak przejdzie to od czasu do czasu jakaś przyśpiewka się na tablicy ogłoszeń pojawi

oczywiście słowa wulgarne będą zastąpione odpowiednią emotką (a jaką to jeszcze nie wiem)

pozdrawiam

@Khorack

co racja to racja, w końcu to Fredro...

ale z drugiej strony IMHO jest to ostrzejsze niż Rammstein...

tak czy inaczej - na mnie już czas, coś jakoś dziwnie się czuję jakby mi się spać chciało albo coś takiego...

ogólnie przyzwolenie na przyśpiewki mam, od czasu do czasu coś pewnie zamieszczę...

Karczmy nie zamykam, mam nadzieję, że zrobi to za mnie ktoś inny, a poza tym widzę, że jeszcze parę "ludziąt" się jeszcze całkiem dobrze tutaj bawi, więc...miłej nocki i do jutra pewnie, ale nie wiem kiedy, bo mam mały wyjazd z rana i nie wiem kiedy wrócę

pozdrawiam

Polecam przeczytac ksiazke Zupa z Trawy: Dziennil z chińskiego Gułagu, Do tego ksiazke o Judeopoloni (taka zolta okladka), jeszcze jakies inne polityczno-spoleczne ktore nie sa reklamowane powszechnie (niewygodne) i dawaja one duzo wiecej wiedzy niz nie jedna lektora przy czym w formie zadowalajacej wspolczesnego czytelnika.

co do tematu sie nie wglebialem bo ogladalem Dextera, wiec nie wiem do konca o czym zescie pisali :oops: ale mysle ze takiej literatury nie zaszkodzi.

To gospodarz bierze sobie buteleczke polwytrawnego czerwonego wina i idzie na zaplacze brzdakajac w szklany kielich.

Branoc 8-)

ile tu ludzi... :o:):):P

ja się tylko niestety przywitam (co też teraz czynię) i od razu pożegnam, bo trochę zmęczony jestem, więc postanowiłem się dzisiaj trochę szybciej położyć spać...

tak więc udanej nocki życzę, miłych pogawędek i takich tam :D

...pozdrawiając rzeszę ludu, która dzisiaj do Karczmy się zeszła, viceGospodarz wyszedł, a zamykawszy drzwi rzucił wyświechtane, jednakże nadal mile widziane słowo "dobranoc"...

A chwilke jeszcze mam to posiedze w Karczmie :)

Jeszcze 2 newsy do napisania mam, do tego wyjscie z psem...

Jak myslicie, isc jutro d oszkoly czy nie? Jestem od kilku dni na antybiotyku, ale nawet nie jest tak źle już. Od tygodnia w skzole nie bylem :o

No dobra, jeszcze jutro nie pójde. Nie chce mi sie :)

dobranoc wszystkim

wszystkich wymiotło, tylko ja zostałem, więc mogę właściwie jeszcze raz otworzyć Karczmę :)

otwieram i zapraszam do nieprzespania i przedebatowania tej nocki

ja spadam bo do wyedukowania na jutro mam trochę materiału z tzw. pp

pozdrawiam

Witam wszystkich. Jutro w koncu ide do szkoły :) Za duzo zaległości juz mam i niezbyt moge sobie pozwolic na obijanie sie w domu. Zapraszam do czytania, oceniania oraz komentowania moich newsów :(

Jakby ktos z Was byl na tyle ambitny zeby przeczytac Cierpienia młodego Wertera to ostrzegam: Nie rób tego!. Mam ebooka z werterem zajmującego jakies 40 stron na pelnym ekranie w 1650x1080 i 5 dni mi zajęło jego przeczytanie!! Tylko 40 stron!! :)

Przypominam również, że jutro jest ostatni dzień głosowania w USB8. Nie zapomnijcie zagłosować! Na kogo? To już Wasz wybór. Nie bede tutaj namawiał nikogo do głosowania na konkretną osobę. Niech wygra najlepszy! 8-)

http://www.youtube.com/watch?v=Gkg88Mw5xJw

:(

no na mnie już czas Drodzy Karczmowicze...

jutro idę do tzw. "placówki edukacyjnej" coby napisać na "ndst" kartkówkę z Pp bo mi się uczyć nie chciało :)

zalecają życie bez stresu, bez przemęczania się fizycznie i psychicznie i weź tu człeku żyj zdrowo bez nerwów jak wymyślili szkołę...

pozdrawiam wszystkich, Karczmy nie zamykam, ale rzucam "dobranoc"

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...