mICh@eL 335 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witajcie Co dzisiaj robimy Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam! Na początek odpowiem na ciekawe pytanie. ja mam tylko jedno pytanie - kto stworzył boga?No jak to? to oczywiste że Chuck Norris Ciekawy temat się wywiązał aż mam ochotę się ujawnić z moim głębokim ale częściowo ukrywany ateizmem. Stalker napisał. strach sie bac kazdy ma swoje zdanie zapraszam do przesluchania wszystkich czesci kto uwaza ze niewierzy w boga niech sprawdzi i przeslucha jezeli po przesluchaniu dalej wierzyc nie bedzie to ma racje ze nie wierzy właśnie słucham i śmieszne mi się wydaje że na kimkolwiek robi to wrażenie. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja na biologię zaraz się będę uczył no i z chemii może jeszcze ze 3 zadania zrobię... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 właśnie słucham i śmieszne mi się wydaje że na kimkolwiek robi to wrażenie.Ja już posłuchałem - normalnie koleś ma niczym nieograniczoną wyobraźnię Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ciekawy temat się wywiązał aż mam ochotę się ujawnić z moim głębokim ale częściowo ukrywany ateizmem.Dobra to ja spadam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dobra to ja spadam Dobra, to ja się do Ciebie nie odzywam Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Może ktoś jakąś muzykę ciekawą poleci? w weekend znowu zjazd czyli trzy wyjazdy do Bydgoszczy czyli razem 6 godzin nudzenia się w samochodzie :\ Może coś w klimatach Nirvany Dżemu ? Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dobra, to ja się do Ciebie nie odzywamPisałem przeca że temat mnie nie interesi Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Pisałem przeca że temat mnie nie interesi Ale obraziłeś moje koguty Wiecie dlaczego w post nie można jeść mięsa, a ryby (czyli mięso ) można Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Bo gdyby w post nie można było jeść żadnego mięsa (nawet rybiego) to nikt by takiej restrykcyjnej religii nie chciał... bo jak to tak cały dzień bez mięsa ?! Dlatego kościół poszedł na kompromis żeby wszystkich nie odstraszyć Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ale obraziłeś moje kogutyCo Ty pierdzielisz wszystkie są martwe, to jak mam je obrazić Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Ale obraziłeś moje kogutyCo Ty pierdzielisz wszystkie są martwe, to jak mam je obrazić No właśnie tym, ostał się jeden liliput w piwnicy (właśnie, miałem go nakarmić dzisiaj ) Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 właśnie, miałem go nakarmić dzisiajŻe tak spytam, śrutem Link to post Share on other sites
Khorack 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 http://www.photobasement.com/wp-content/uploads/2008/07/deliciouscat.jpg Smacznego i dobranoc. Ahhh... jeszcze jedno dobre http://demotywatory.com/1957 Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 widzę, że nikt się już po Karczmie nie plączę to i ja wyjdę pozdrowił wszystkich i branoc im powiedział... naciskając klamkę drzwi wejściowych do lokalu jedną ręką, drugą zaś przewróciwszy karteczkę w oknie na "zamkięte", viceGospodarz odwrócił się, rozejrzał się po sali i stwierdziwszy, że nikogo już nie ma w środku - wyszedł i westchnął w duchu ...mam za sobą kolejny ciężki dzień, na szczęście się już skończył... Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 29 Września 2009 Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Na mnie też już czas, więc mówię dobranoc i zapylam nakryć się kotem (tradycyjnie). Oznajmiam że prawie Zamknięte A goła baba uciekła w popłochu Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Karczme czas otworzyc lol co tak pusto Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Siemanko Ja dziś nerwowy więc na początek seta i śledzia oczywiście jeżeli można... Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja dziś nerwowy więc na początek seta i śledzia oczywiście jeżeli można... Ja poproszę 3x to samo. http://forum.pcformat.pl/images/smilies/sup/szczerbol.gif Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja poproszę 3x to samo. Image lozko podstawic ? Link to post Share on other sites
TheBIG 0 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Ja poproszę 3x to samoTeż byłeś w USB8 liczyć jednopostowce Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Było to pewnego zimnego wieczoru około godziny 22:00... Nagle słychać "puk puk...", następnie skrzypienie drzwi... Do karczmy wszedł człowiek zakatarzony, chory, poprosił o ciepłą herbatę Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 1 Października 2009 Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Herbatka już leci do Ciebie, z cytrynką Witamy w Karczmie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam panowie, ja sobie ogladalem mecze polek w siatkowce wiec troszke mnie to zajelo lekko mowiac. jeszcze jutro i w koncu bd mogl siedziec w karczmie na spokojnie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam wszystkich, dzisiaj sobie pobiesiaduje tutaj czytajac demoty przy okazji Karczma Otwarta Link to post Share on other sites
Recommended Posts