Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Gość effendi360

Mam dylemat, mogę iść chlać wieczorem ale między mną a tym chlaniem stoi przeszkoda w postaci 3km drogi do przebycia w ścianie deszczu.

Druga opcja, zostać w domu, zajarać zieleni i grać w max'a payne'a 3 na konsoli.

Gość effendi360

Kumpel się nie odzywa więc opcja nr2 staje się bardziej realna, ale dajmy mu czas bo wczoraj odpisał, że jest na TAK jeśli chodzi o dzisiejsze chlanie.

Gość effendi360

2/3 browara i spokój? %-)

Chciałbym...

Wypiliśmy u kolesia 0.5l na dwóch i poszliśmy do baru. W barze wypiliśmy około trzech piw (na łeb) aż zaczęła się walka Pudziana, mój koleś założył się z typem o flaszkę, kto wygra a obstawił na murzyna. Murzyn dostał i koleś postawił 0.7 wypiliśmy to w 4 osoby z czego czwarta osoba (siostra kolesia) wypiła tylko dwa kielony. W międzyczasie zrobiliśmy jeszcze gieta "oregano", które miałem z sobą. Mój koleś, nieźle zawiany około 1:00 znikł a ja zostałem z tamtym typem. Gość w pewnym momencie ześwirował i zaczął do mnie skakać a tak był najebany, że ledwo trzymał się na nogach (ja zresztą też ale jeszcze ogarniałem). Przyjebałem mu plombę, wyłożył się na stole i nas rozdzielili jacyś kibole śląska co tam siedzieli. Gadka gadka (wiecie jak to obaj najebani :P ) aż się uspokoił no to siedliśmy do baru i zaczęliśmy dalej walić browary i shoty Teuili. Około 3:00 w barze zjawiła się banda łebków zadymiarzy (około 15 osób) wyszliśmy na fajkę na zewnątrz i ten typ co był ze mną znowu zaczął skakać do mnie i do nich. Jeden łepek mu przyjebał z liścia, gościu się wyłożył na schodach a ja hehe stanąłem w jego obronie. Przyjebałem łebkowi no to nas obskoczyła cała grupa i gdyby nie interwencja właściciela lokalu to by nas tam za*****i. Na szczęście rozeszło się po kościach i wszyscy powracali do domów w miarę cali :D

Więc jak piszę, że było ostro to było kóórwa ostro... %-)

Gość effendi360

Czemu taka przerwa ? Nadużywałeś ?

Ja kiedyś nie tknąłem nic przez bite 11 miesięcy ale już taki wkurwiony chodziłem, że dałem sobie spokój. Jeszcze mieszkałem w wrocku z młodymi ludźmi co imprezowali dość często to sobie wyobraź jak mnie h** strzelał jak tam nie raz w weekend biba za ścianą była a ja o suchym pysku siedziałem.

Po prawdzie to nie mam na to czasu, przez balangi sporo się też traci. Druga sprawa to presja najbliższych, nieuchronne są konflikty kiedy masz akurat kaca a tu żoneczka coś zaplanowała. Owszem, człek jest bardziej zorganizowany no ale przeca ja to nie dromader.

<pozdro>

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...