el_pipoo 0 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 ja, jako że jestem z natury bardzo leniwy - nie robię nic pożytecznego oprócz pilnowania porządku w Karczmie pozdrawiam Kiedyś sie zachetasz ale jak Ci wiadomo jestem też obdarzony tą wadą a morze zaletą Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 jestem zbyt leniwy zeby tego glupiego newsa przetlumaczyc Spadma, pogram w cos na Steamie i potem wróce tu Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 apropo bycia leniwym...przypomniał mi się dobry tekst: Żeby mi się chciało tak, jak mi się nie chce... pozdrawiam Link to post Share on other sites
el_pipoo 0 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Mocna rzec Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 mocna, nie mocna - na mnie już czas widzę parę osób co się jeszcze kręcą po lokalu, więc na razie nie zamykam osoba, które w zaszczycie przypadnie jako ostatniej opuścić Karczmę tej nocy winna przewrócić kartkę w oknie na "zamknięte" za co przy najbliższej niesprzyjającej okazji dostanie od viceGospodarza nagrodę-niespodziankę no i tradycyjnie proszę nie pisać po 6:10 pozdrawiam wszystkich i dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam znowu. Godzinke sobie gralem w CSa Source ale nudnawo juz sie robilo i ludzi nie bylo Siedzi ktos jeszcze? Link to post Share on other sites
el_pipoo 0 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No jeszcze jestem Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Września 2009 Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Ja spadam. Branoc wszystkim. Jako iz w karczmie pusto i cicho to należałoby ją zamknąć na dzien Zamkniete Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no to czas już chyba otwierać zapraszam wszystkich do nieprzespania i przepicia kolejnej nocy pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Znowu nie mogłem otworzyć bo vice ma źle nastawiony zegarek Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 witam wszystkich, ide po grzańca, chce ktos? Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Zeratul - to co ostatnio proszę.. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 @mich@el wyjaśnij mi jedno - czemu rościsz sobie prawo do otwierania Karczmy nie mam źle nastawionego zegarka, tylko ten na forum coś krzywo chodzi... ja za grzańca dziękuję, ale Pepsi z lodem bardzo chętnie pozdrawiam EDIT nie ma sprawy Panie Moderatorze zamówienie do odebrania przy ladzie... Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Ja poproszę to co wczoraj: Dla mnie herbatę z masłem i miodem czemu rościsz sobie prawo do otwierania Karczmy Nic, tak po prostu czekam aż któryś z was zapomni/nie będzie mógł otworzyć karczmy Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 proszę bardzo mich@el EDIT jeśli się któryś z nas spóźni o jakieś 5 min to nie znaczy, że możesz już Karczmę otworzyć a z kolei powszechnie wiadomo jest, że jak wybija 22:00 to się lokal otwiera i jest ogólnie dostępny dla klientów, więc nie musisz pisać a mnie i Towarzyszowi Gospodarzowi jako najwyższym tutaj urzędnikom i tak wypada napisać, że otwarte, więc piszemy pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Dziękować trzeba w czymś mocnym utopić to wszystko Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 ja teraz mam lekkie obsuwy bo zmagam sie z choroba, i nie bd mial bibki Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 proszę bardzo mich@el odpowiedz na moje pytanie w moim dzisiaj drugim poście (w sensie tej nocy) pozdrawiam Już napisałem: czemu rościsz sobie prawo do otwierania Karczmy Nic, tak po prostu czekam aż któryś z was zapomni/nie będzie mógł otworzyć karczmy I proszę bardzo - nie "mich@el", tylko Michał, albo mICh@eL Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 @mich@el nie mam zamiaru się wysilać z pisaniem Twojego nicku w prawidłowej formie, z kopiowaniem też za dużo roboty, więc będzie Michał doczytałem edytę posta, też na nią odpowiedziałem pozdrawiam Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witam Panowie i od niedawna Panią Proszę się nie sugerować moim nazwiskiem - ja tu przybyłem tylko w celu konwersacji Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 no mam nadzieję, z racji swojego wieku to nawet na piwo bezalkoholowe byś się nie załapał pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Zapraszam zielonych i zwykłych do podziwiania: viewtopic.php?f=2&t=1894&p=63172#p63172 http://img2.vpx.pl/up/20090912/mlgruszki_benchmark.jpg Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 tapeta...mi się nie podoba, bo nie ma jak dla mnie tego "czegoś", ale doceniam pracę na mnie już czas...niestety parę osób po Karczmie się kręci, więc jeszcze nie zamykam, ale ostatni wychodząc niech przewróci kartkę w oknie na "zamknięte" no i jak ktoś "przypałęta" się tutaj przed 6:10 to niech śmiało wbija, ale jego również dotyczy zasada przewrócenia kartki w oknie na "zamknięte" no i po w/w godzinie 6:10 niech nikt nic nie pisze bo albo Moderator usunie te posty, albo ja go wyprzedzę i złożę raport no więc dobranoc Panowie (a mam nadzieję, że tej nocy Pani również ) pozdrawiam Link to post Share on other sites
y0ddh4 10 Napisano 12 Września 2009 Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dobranoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Września 2009 @zeratul, nie pisz ciagle zamykamy, kulturalni ludzie wiedza ze dzwi za soba sie zamyka. i kazdy wie ze nie pisze sie po 6, jak ktos napisze to usune i tyle. takie nachalne sie to staje powoli idem spac panowie, branoc Link to post Share on other sites
Recommended Posts