Zeratul 1 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 popraw linki kajefasz, bo strasznie to nie czytelne wpadłem jednak jeszcze na chwilkę EDIT a gdzie linki do "jotoba" co przed chwilą jeszcze tu były, ale w bardzo nieczytelnym poście EDIT2 jak się namyślisz to wstaw a tymczasem ja się na dobre zmywam, jutro może wpadnę pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 8 Września 2009 Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Moje tułaczki po niezmiernie wielkim świecie matematyki dobiegły końca Nadszedł już czas kiedy można w końcu udać się spać. na mnie już czas, trzeba jutro wstać i w ogóle jeśli ktoś się jeszcze przyplącze do Karczmy to proszę bardzo, tylko niech wychodząc (zakładając, że nikogo w środku nie będzie) odwróci kartkę w oknie na "zamknięte" i przytoczmy prastarą formułkę: żadnych postów po 6:10 proszę, a tymczasem dobranoc i... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 czas otwierać spóźniłem się troszku bo pisałem komenta o nowym radku (co podobno jego fotki opublikowano) tak czy inaczej - zapraszam do nieprzespania kolejnej nocy i pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ooo... to już 22-ga jest Dajcie coś dobrego, może miód (pitny też się nada) Link to post Share on other sites
el_banana 0 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ja jak zwykle soczek z rumianka... Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Miodzik przedni jest dla mnie dwójniaczek Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 @mich@el dowodzik (Twój) proszę co? nie masz? zapomniałeś, że nie dostaniesz nawet piwa bezalkoholowego jak nie masz 18 lat Panie Moderatorze - cokolwiek se życzysz (w granicach rozsądku) soczek z rumianku...już ktoś to kiedyś zamawiał... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no to juz nalewam, spozniem sie troche bo gralem sobie na pianinie i mnie wzielo ze zapomnialem o czasie Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 @mich@el dowodzik (Twój) proszę co? nie masz? zapomniałeś, że nie dostaniesz nawet piwa bezalkoholowego jak nie masz 18 lat No to mam za przeproszeniem w d ie taką karczmę, ide do sklepu obok, gdzie się o takie rzeczy nie pytają Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 @mich@el jak masz taką Karczmę w du**e to za przeproszeniem (...) nikt Ci nie każe tutaj siedzieć i takimi tekstami rzucać Link to post Share on other sites
el_banana 0 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 soczek z rumianku...już ktoś to kiedyś zamawiał...Mła.... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 soczek z rumianku...już ktoś to kiedyś zamawiał...Mła.... tak, ale nie jesteś pierwszy... i tak się zastanawiam...nie, to trochę głupie, żeby publicznie pisać Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 tak zeratul - to jest MJ.. Link to post Share on other sites
el_banana 0 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jestem na zwisie na dwa miechy już pisałem do "A" benchmark.pl to mój dom Wybaczcie i dajcie żyć Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 nikt Ci nie każe tutaj siedzieć i takimi tekstami rzucaćDlatego poszedłem po "%" do tamtego sklepu i wróciłem z nimi tutaj Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 MJ - szkoda że burdel robisz w nim weź mi wytłumacz - skoro tak tu lubisz być to czemu chcesz bana i robisz dym? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 czyli jednak moje głupie przypuszczenia się okazały słuszne...tak na serio to by było zbyt dziwne, gdyby 2 różne osoby poprosiły o taki napój czyli jednak dostałeś MJ tego bana co żeś go tak chciał żeby się od serwisu oderwać Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dostał. Dwa miesiące. Wytrzymał pół dnia i się zalogował jako "el_banana" Link to post Share on other sites
el_banana 0 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 MJ - szkoda że burdel robisz w nim weź mi wytłumacz - skoro tak tu lubisz być to czemu chcesz bana i robisz dym?Jestem zatyrany i to ostro czasami nie wyrabiam i dostaje głupafki... edit : Jeszcze raz prosze....dajcie żyć Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Września 2009 Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dobra, podobno jutro do szkoły trzeba wstać na 8:00, więc na mnie czas jeśli chcę się w miarę wyspać ostatni wychodząc z Karczmy przewraca kartkę w oknie na "zamknięte" no i żadnych postów po 6:10 proszę pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No to czas isc spac, branoc Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 tragiczne były wczoraj tutaj pustki, strach się po prostu bać ale co tam, miejmy nadzieję, że dzisiaj będzie więcej ludzi BTW - Karczma otwarta pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 A już myślałem, że gospodarze zapomnieli i mógłbym otworzyć Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Ja poproszę 2L soczku pomarańczowego o temperaturze 15st. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 10 Września 2009 Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a mi spiryt rektyfikowany z wodą, pamiętasz zeratul Link to post Share on other sites
Recommended Posts