kowdipapo 42 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Nie jestes sam, ja jestem! Jeszcze za wakacjach to moge posiedzieć do późna Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2009 hmm ciekawe gdzie wcielo moje zastepce Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Września 2009 Udostępnij Napisano 2 Września 2009 Cos On mowil ze go dzis nie bedzie. Siedzi ktokolwiek jeszcze czy szkoła już was pochłonęła? Edit (02:12): Wg. prastarej tradycji: Zamkniete Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 troszkę po czasie, ale jestem, proszę nie usuwać tego posta wybaczcie moją nieobecność, ale nie mam czasu tłumaczyć dzisiaj i jutro z moją obecnością też może to różnie być najprawdopodobniej normalnie będę od soboty, wtedy też wszystko wyjaśnię a tymczasem... pozdrawiam i życzę miłego dnia Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Może się mylę, ale wg. mojego zegarka jest już dobre kilka minut po 22. Panowie niech leją się trunki tego zacnego trzeciego dnia szkoły. Za naukę i inne takie głupoty Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 A gdzie się podział gospodarz, bo w gardle sucho... Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Dziś musimy radzić sobie sami. Może ma ktoś zbędną butelczynę na boku? Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Mi przydały by się ostre proszki na migrenę. Dziś wcześnie Was opuszczę. Do tego Opera która potrafi mi się wysypać ~20x pod rząd przy odpalaniu. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Panowie przepraszam ale mialem 2 godzinne jazdy i zaskoczyla mnie 3 razy ulewa ze 20 km/h jechalem bo nic kompletnie nie widzialem co jest i troche sie to przeciaglo Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 "Wąsik" zgolony, paszcza wyszczotkowana, twarzo-tyłek też wyczyszczony także czas już na mnie. Życzę dobrej nocy wszystkim! PS. Jutro dwie pierwsze godziny Programowania Strukturalnego! Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 PS. Jutro dwie pierwsze godziny Programowania Strukturalnego! Buu Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Września 2009 Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Coś tak pustawo tutaj. No nic, siądę, przetłumacze kilka newsów, napije się, pośmieje sie z tych co to do szkoły jutro idą i spadam A w międzyczasie posłucham Satrianiego http://www.youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM Edit (03:56): Juz nawet tylko jeden BOT siedzi, nie to co w dzien, kiedy są po 3 boty naraz. Swoją drogą, po co one? Edit (04:09): Do Yahoo [bOT] dołączył MSN [bOT], Yahoo ucieka. Zostaliśmy tylko my, MSN [bOT], ja i jeden news... Edit (04:30): Odwiedził mnie jeszcze Google [bOT]. Nikogo nie ma, nudno i cicho. Branoc! ...obym rano jakoś wstał Zamknięte Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No i znowu jak wpadłem na kawę to zamknięte... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No to zaczynamy Panowie i Panie dzisiejszy wieczor Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam heheh kurde z grubej rury podwójna czysta !! xD Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Jest z nami pierwszy dziad spamerski MJ Dla mnie... ... lemoniade Link to post Share on other sites
miggi 0 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Trochę się wyrwałem ale proponuję Gambirunsa albo Radegasta tak po 4 na głowę. A i witam barowiczów Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 Witam wszystich stałych oraz nowych bywalców. Mam nadzieje, że szkoła nie przeszkodzi Wam w odwiedzaniu Karczmy Zapuści ktoś jakas dobra muza z YouTuba zeby tak cicho nie bylo? Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2009 No to ja ide spac, trzeba jutro rano cos porobic w domu, a jako ze pogode mamy nieladna przymkne dzwi zeby nie wialo Link to post Share on other sites
Matysior 1 Napisano 4 Września 2009 Udostępnij Napisano 4 Września 2009 ode mnie walnijcie sobie Lovestoned Justine'a ;D I daj mi cuś do picia bo smali Barman ;P Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 5 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Karczme czas otworzyc. Ja pooglondam soebie jeszcze dextera, psychodeliczny ten serial ale podoba mi sie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 witam wszystkich, przyłączam się do wspaniałego dzieła jakim jest otwieranie Karczmy na początek biorę 1l Pepsi z lodem i biorę się za obiecane wyjaśnienia otóż moja nieobecność była spowodowana wizytą mojego kuzyna, który twierdząc, że cały czas ma ważne rzeczy do załatwienia nie dawał mi prawie wcale dostępu do kompa, a że z natury człowiek jestem pokojowy - nie za bardzo chciało mi się mu sprzeciwiać tak czy inaczej dzisiaj jestem i od tej pory powinienem być tu w miarę normalnie, choć krócej niż chociażby 2 tyg. temu reasumując - zapraszam do nieprzespania w Karczmie kolejnej nocy pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witam, tym razem juz z Polski Licze na wieksza liczbę gości dzisiaj, w koncu ciągle jest weekend Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 ale tragiczna dzisiaj pustka...czyżby to dlatego, że viceGospodarz powrócił Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Niestety tak pusto tu juz jest od jakis dwoch tygodni chyba... Teraz dopiero widać jak mało ludzi jest na benchmarku. Trzeba zrobić jakąś akcję zeby zdobyc wiecej aktywnych uzytkownikow Link to post Share on other sites
Recommended Posts