pikn94 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nie wiem czy ktos po takiej liczbie piw dosiedzi do 6 chyba że będzie zakaz picia dla tej osoby Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no ta osoba bedzie mogla go napisac obojetnie o jakiej porze po godzinie 6 rano, najlepiej tak do poludnia Mógłbym ja bo gdzieś tak o 6 bym do szkoły wstawał ale na wszleki wypadek powinien być 2 sprzątacz lub też np: ty darek11 i zeratul moglibyście w kryzysowych sytuacjach napisać takiego posta co wy na to?? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @_nick_ jaką chcesz tą tequilę zwykłą czy może Mezcal dobra, na razie podam zwykłą, bo Mezcalu byś chyba nie chciał pić @mich@el taryfa ulgowa na forum G.R.U.P.E. ciekaw jestem kiedy to co dla Ciebie w końcu @michalinio22 nie przesadź z siłą jak będziesz robić porządek w Karczmie, bo to może nas drogo kosztować (skoro masz ten avatar to pewnie się szybko domyślisz o co mi chodzi) dla Ciebie również cola taką jak chciałeś EDIT nie wiem jak to będzie, bo mnie również czeka sql od pierwszego, wstaję o 6:30 zazwyczaj, ale generalnie nie mam za dużo czasu, bo do szkoły mam całkiem nie blisko i to jeszcze z buta sorki panowie, ale ja raczej odpadam chociaż w weekendy bardzo chętnie Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Od razu zakazywać?! A może każdy kto będzie chciał napisze jakiś koment, a później darek11 wybierze odpowiedni. (to tylko luźna sugestia) Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 to co dla Ciebie w końcu Skoro taki jesteś, to weź daj chociaż szklankę wody gazowanej na koszt firmy... Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @michalinio22 nie przesadź z siłą jak będziesz robić porządek w Karczmie, bo to może nas drogo kosztować (skoro masz ten avatar to pewnie się szybko domyślisz o co mi chodzi) dla Ciebie również cola taką jak chciałeś dzięki za colę a o sprzątanie nie ma się co martwić potrafię się kontrolować to moja głowna cecha obok siły i świetnego gustu Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 to co dla Ciebie w końcu Skoro taki jesteś, to weź daj chociaż szklankę wody gazowanej na koszt firmy... no way @michalinio22 no tak, on był całkiem opanowany tak jak pamiętam... Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @michalinio22 no tak, on był całkiem opanowany tak jak pamiętam... Był zbyt spokojny i mnie to denerwowało bo będac takim silnym i mając taki potencjał >>a on robił tylko uniki dopeiro później się wziął do roboty ale to DB GT a ja wolę głównie DBZ chociaż DB GT też dobre jak każy DB!! Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 to nie musi byc za kazdym razem, czasem w karczmie tez sa pustki. chcialbym zeby to byla osoba ktora nie siedzi juz na "jakims stanowsku", i mialo by to charakter takiej a'la cietej riposty/pol zartem pol serio z jajem Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Nie wiecie panowie co z 8 edycją USB? Ostatnio cicho się zrobiło... Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 to nie musi byc za kazdym razem, czasem w karczmie tez sa pustki. chcialbym zeby to byla osoba ktora nie siedzi juz na "jakims stanowsku", i mialo by to charakter takiej a'la cietej riposty/pol zartem pol serio z jajem mógłbym spróbować >>> ale wtedy bym meldował się w karczmie tylko na chwilkę na jedną kolejkę (chodzi mi o czas od 22) ale w weekendy byłbym z wami do końca Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no ja przerabiam właśnie zwykłe DB, bo nie całe widziałem DBZ już widziałem całe (pojedyncze odcinki mi umknęły) a DB GT podobnie coś nie chce mi avatar wejść ten co chciałem, bo zainspirowałeś mnie żeby zmienić jeszcze chwilkę pokombinuje, może wyjdzie Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 witam, stawiam kolejke i zapraszam do rozmowy nad : viewtopic.php?f=6&t=3909 Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no ja przerabiam właśnie zwykłe DB, bo nie całe widziałem DBZ już widziałem całe (pojedyncze odcinki mi umknęły) a DB GT podobnie coś nie chce mi avatar wejść ten co chciałem, bo zainspirowałeś mnie żeby zmienić jeszcze chwilkę pokombinuje, może wyjdzie Mam nadzieje że się uda im więcej nas tym lepiej:D No panowie to wzonszę toast za tą noc i trunki które pijecie żeby wam miło się je piło i żeby przysparzały wam tylko dobrego smaku ZDRÓWKO!! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @michalinio22 proszę bez postów pod postem avatara zmieniłem, choć to jeszcze nie to co chciałem ten to dopiero był opanowany...i arogancki @studencikus dzięki za kolejkę Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Rozumiem i przepraszam to się już nie powtórzy teraz widać że jesteś najwyższy rangą w tym temacie widać po avatarze Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 gdyby było AF to można by się jeszcze trochę popróbować (SSJ5 i inne bajery)... co prawda zostaje jeszcze Brolly, ale chyba nawet LSSJ nie pobije Gogety ale nic, zmykam na DB hasta la vista, I'll be back pozdrawiam Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 taaaak dzieci spać !! xD barman Warka Strong Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Ja tequillę też chętnie "ciapnę" Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Właśnie mam pytanie?? taka anegdotka bo jest podobno mit że nie można prowadzić po zjedzeniu jabłka bo chuchnięcie w alkomat wyjdzie Ci że jesteś pijany słyszał ktoś kiedyś o czymś takim?? Ja się ostro zdziwiłem i nie wierzę w to ale pytam się bo może ktoś ma jakieś doświadczenia EDIT: to chyba wszystko wyjaśnia >>> http://www.dziennik.pl/polityka/article ... ablek.html Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 gdyby było AF to można by się jeszcze trochę popróbować (SSJ5 i inne bajery)... co prawda zostaje jeszcze Brolly, ale chyba nawet LSSJ nie pobije Gogety na polski poprosze Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @Darodaredevil ooo widzę że mniej pkt w 3DMark06 niż ja xD Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 gdyby było AF to można by się jeszcze trochę popróbować (SSJ5 i inne bajery)... co prawda zostaje jeszcze Brolly, ale chyba nawet LSSJ nie pobije Gogety na polski poprosze Rozmowy fanów Dragon Ball Widzę że kolega się nie orientuje... Piękne lata młodości i godziny przed płaskim ekranem Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 gdyby było AF to można by się jeszcze trochę popróbować (SSJ5 i inne bajery)... co prawda zostaje jeszcze Brolly, ale chyba nawet LSSJ nie pobije Gogety na polski poprosze http://pl.wikipedia.org/wiki/Dragon_Ball miłej lektury i jeszcze na dole zobacz też o DBZ I DB GT Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Widze żę kolega się nie orientuje... DżiZaSs, nA CaŁE SzcZĘściE Link to post Share on other sites
Recommended Posts