michalinio22 32 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Panowie co taka cisza jakby to kościół był czyżby renament trunków był a ja nic nie wiem mam nadzieje że jutro będzie słychać dźwięk obijających się kufli bo dziś słabo ale to może przez ciśnienie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 25 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja jeszcze zyje, a faktycznie koniec miesiaca sie zbliza, szkoda wylewac te trunki co zostaja niewypite (nie zlewki, tylko pol pelne flaszki) ide do mojej piwniczki i tam pobuszuje moze znajde cos fajowego no to branoc, jak bym polegl Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 darek11 jak znajdziesz tam jakieś resztki to możesz mi podać. Opijemy je razem :-> Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 czy ktoś jeszcze nie poległ bo nie widzę wszystkiego w ciemnych zakamarkach karczmy niech CI co nadal delektują się trunkiem odezwą się!! Link to post Share on other sites
Graczu 0 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Ogólnie to i ja dziś opijałem sukces bo zdałem komisa ;] ... Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 25 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 wygląda na to że tylko ja i kajefasz zostaliśmy Poprawka Graczu się pokazał Dobra ja idę wylegiwać moje boiskowe wypociny Nocy dobrej życzę i pozdrawiam panów A ponieważ nauka nie idzie w las to na wszelki wypadek ZAMKNIĘTE!!! Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Sorry, że nie pisałem ale oglądałem filma i byłem nie aktywny ale jak przystało na grzecznego chłopca trzeba iść już nyny bo sam tak siedzieć tutaj nie będę więc pozostało mi przewrócić tabliczkę na drugą stronę. Zamknięte Branoc Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 otwieram i zapraszam do kolejnej nieprzespanej nocy pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Karczma otwarta @Michalinio22 - moze chcesz na bramkarza co? po twoim avatarze widac zes facet pelna geba Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 EDIT2 Panie Gospodarzu dziękuje za otwarcie Skoro już otwarte to poproszę hmm... grzańca Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @darek11 znowu byłem pierwszy co do posady bramkarza to on się nie nadaje SSJ4 za mocny na ten stołek jest, jeszcze przypadkiem lokal by nam roz...walił pozdrawiam EDIT @kajefasz zawsze (na ogół) otwierane jest punkt 22:00 i prawie niczyja prośba tego nie zmieni, nawet jeśli na dworze będzie -50*C EDIT2 i nie barmanie tylko Gospodarzu (darek11) lub viceGospodarzu (zeratul) Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 :help: nawet jak zrobię tak ? napisałem tak jak wy- punkt 22:00 Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Dajcie coś mocnego, bo się zaraz rozsypie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nawet jak tak zrobisz właściwie to jakby chcieć się przyczepić to napisałeś 1min za wcześnie ale na przyszłość mówię, że takie prośby nie pomogą, więc nie ma co pisać a jak napiszesz posta o 21:59 z prośbą o otwarcie to albo darekk11 go wywali, albo ja go zraportuję pozdrawiam EDIT @mich@el Tobie nic mocnego nie przysługuje przez jeszcze jakieś 3 lata Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 dzisiaj bym się napił tequili , ło ehh frapsować to trza umić, trochę się z filmikami męczę. Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Karczma otwarta @Michalinio22 - moze chcesz na bramkarza co? po twoim avatarze widac zes facet pelna geba Taaa:D na pewno nikt nieproszony nikt by się nie przebił A poza tym mi się wydaje że do tej karczmy przychodzą tak spracowani ludzie że nie trzeba bramkarza ale jeśli będzie potrzebny to się zgłaszam tylko nie wiem czy po 1 września dam radę cały czas pilnować;p ale się zobaczy jaki będzie rozkład Poproszę colę z lodem a dzisiaj zaś z wbitą cytrynką w szklankę żebym mógł poczuj trochę gorzkiego smaku Wasze ZDROWIE PANOWIE!!! Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 właściwie to jakby chcieć się przyczepić to napisałeś 1min za wcześnie ale na przyszłość mówię, że takie prośby nie pomogą, więc nie ma co pisać a jak napiszesz posta o 21:59 z prośbą o otwarcie to albo darekk11 go wywali, albo ja go zraportuję Tak, tylko ja i @zeratul mozemy otworzyc o minute wczesniej z racji naszej walki kto pierwszy trafi kluczem w zamek Zdrowko! Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 multijumper miał mi powiedzieć jaki stary sprzęt ma do oddania wiecie może czy zajrzy dzisiaj do karczmy ? Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 multijumper miał mi powiedzieć jaki stary sprzęt ma do oddania wiecie może czy zajrzy dzisiaj do karczmy ? zajrzy jeśli mu piwka w domciu brakuje lub gdy czuje się samotny Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 niech uważa bo mu mięsień piwny urośnie Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 @mich@el Tobie nic mocnego nie przysługuje przez jeszcze jakieś 3 lata No wiesz :-> , dawałem Ci taryfę ulgową na forum G.R.U.P.E. No i poza tym dasz głowę, że się nie odmłodziłem w profilu Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 hej ludzie, naszedl mnie taki pomysl na nowe stanowisko w karczmie, mianowicie sprzatacza a objawialo by sie to tym ze po zamknieciu karczmy czyli po 6, bedzie mogl napisac on jednego posta ktory bedzie podsumowywal cala ciezka noc. co myslicie? moj cel osiagniety, moge sam usuwaqc posty napisane nie w pore, i edytowac posty wiec starcza mi to w zupelnosci, ludzie na forum sa super wiec nie trzeba ich wypowiedzi korektowac :-> Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 fajny pomysł przy okazji - jak tam moderacja luźnego działu? Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 hej ludzie, naszedl mnie taki pomysl na nowe stanowisko w karczmie, mianowicie sprzatacza a objawialo by sie to tym ze po zamknieciu karczmy czyli po 6, bedzie mogl napisac on jednego posta ktory bedzie podsumowywal cala ciezka noc. co myslicie? Świetny pomysł a kiedy miałby być pisany ten post bo jeśli o 6 rano to lipa Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no ta osoba bedzie mogla go napisac obojetnie o jakiej porze po godzinie 6 rano, najlepiej tak do poludnia Link to post Share on other sites
Recommended Posts