Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 wszyscy prawie daliście się nabrać na mój głupi tekst z usprawiedliwieniem Darodaredevil'a nie dużo brakowało a Ciebie bym w to wrobił... Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nie dużo brakowało a Ciebie bym w to wrobił... a jednak Ci się nie udało nie potrzebnie to pisałeś bo może następnym razem bym połknął haczyk Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 następnym razem inny motyw znajdę i nawet jeśli w mafii nie będziesz, a ja będę musiał se ratować tyłek - we wrabianiu Ciebie w zabójstwo mam już doświadczenie tak czy inaczej będąc realistą...nie zanosi się na to, żeby był następny raz EDIT na wczoraj starczy, dzisiaj se w karczmie jeszcze wieczorkiem posiedzę a teraz trzeba by swoje łóżko odwiedzić tak więc dobranoc, ostatni przewraca kartkę w oknie na "zamknięte" pozdrawiam Link to post Share on other sites
Terrorek 10 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witom ;] ja poproszę kufelek harnasia xD ostatnio z kumplem tylko to kupujemy ( a nie wiem czemu) :> za to mialem zarabisty dzionek owk z laska w kinie ;D Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 A ja poproszę coś na pobudzenie bo nie chcę za ladą przysnąć mimo iż siedzę w ciszy zależy mi na tym by wiedzieć co się wokół mnie dzieje :-> ZDROWIE wszystkich Karczmarzy!!! Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja też zmykam w pieluchy bo rano jadę z kumplem do Drayton Manor czyt. park rozrywki dla dużych i małych dzieci trzeba się trochę wyszaleć puki jeszcze jest na to czas a więc życzę wam miłego wieczoru bo zapewne jeszcze posiedzicie sobie w karczmie i będziecie sączyć zimne piwko albo zimną cole z lodem komu w drogę temu szkło w nogę lecę w pielesze 3majcie się tam czego popadnie ostatni przewraca kartkę w oknie na "zamknięte" branoc wszystkim a tymczasem robię logout Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Życzę miłej zabawy jednocześnie kończę swój napój i w ciszy wychodzę aby napawać się ciszą miasta które, już niedługo będzie zabiegane i pełne hałasu i wtedy znów skryję się w karczmie szukając ciszy na przemyślenia ( widać że śpiący jestem ) Waszę zdrowie i Żegnam dżentelmenów Link to post Share on other sites
michalinio22 32 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Mała poprawka bo naparwdę jestem zaspany ale dżentelmen zawsze wysławia się zrozumiale Życzę miłej zabawy jednocześnie kończę swój napój i w ciszy wychodzę aby napawać się bezgłosem miasta które, już niedługo będzie zabiegane i pełne hałasu i wtedy znów skryję się w karczmie szukając miejsca na przemyślenia ( widać że śpiący jestem ) Waszę zdrowie i Żegnam dżentelmenów Zamknięte do 22.00 Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Otwieram od dzisiaj moge edytowac pierwszego posta w temacie, wiec jakby ktos mial jakies opinie na temat niego od dzisiaj mozna wszystko zrobic @zeratul - ja sie tym zajmę jak jakies posty bedom pisane nie w godzinach pracy to je usune. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 no to otwieramy jak jeszcze raz ktoś wyjedzie z postem o np. 10:00, że kartka nie jest przewrócona na "zamknięte", więc można pisać, to zamiast poprosić o usunięcie Moderatora, tego posta zraportuje, więc miejcie się na baczności no a tak w ogóle to zapraszam do nieprzespania w karczmie kolejnej nocy pozdrawiam i życzę mile spędzonego czasu EDIT darek11, czym się zajmiesz Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No to dawać kruca porządną Colę, bo zgubiłem klucz do 3DMarka Vantage Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 No to dawać kruca porządną Colę, bo zgubiłem klucz do 3DMarka Vantage Bodaj by Cie obesrało , chwalipięta (mam, mam). Cześć koledzy co dziś w karcie ? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 to co zwykle MJ a na co reflektujesz Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 a na co reflektujeszDziś na ostro a co, czyli napar rumiankowy i herbatniki Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 o moja jego mać, jak to kiedyś mój kumpel powiedział... MJ, jedziesz po bandzie... Twój tekst leci do złotych myśli, a zamówienie zaraz Ci podam... mija chwilka MJ, oto i Twój napar z ciasteczkami Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Znalazłem klucz Trzeba to uczcić - polejcie wszystkim szampana na mój koszt Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 MJ, jedziesz po bandzie...Ano jade a co mam zrobić jak jutro rodzina w drzwiach będzie Skuje sie rumiankiem na znieczulenie "oto i Twój napar z ciasteczkami" Mniam...pyszniaste Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 szampan dla wszystkich za darmo, mich@el stawia, więc korzystać póki bezpłatnie @MJ to nie lepiej się "uwalić na smutno" ale jak chcesz rumianek to nie ma sprawy co do samego znieczulenia...w karczmie niestety morfiny nie mamy pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 mam Vicodin w biurku, to przez moje kolana Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 to nie lepiej się "uwalić na smutno"Tyrka, koniec laby mam Vicodin w biurku, to przez moje kolanaA to wali w beret ?!...bo jak tak to poprosze dwie pastylki Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A to wali w beret ?! i to jak a z takich bardziej dostępnych - syrop Tusipect jest podobno bardzo "dobry" Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 A to wali w beret ?!...bo jak tak to poprosze dwie pastylki dla mnie tam jedno czy 2 czy 3 nawet, przyzwyczajone, ale dla ciebie spokojnie 4 mozesz, bedzie ubaw Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 To teraz mi mówicie już bym był w połowie dzikiej imprezy Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 na receptę możesz chyba dostać Ketonal...przeciwbólowe na bazie narkotyku może się nada Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 dla mnie tam jedno czy 2 czy 3 nawet, przyzwyczajone, ale dla ciebie spokojnie 4 mozesz, bedzie ubaw na receptę możesz chyba dostać Ketonal...przeciwbólowe na bazie narkotyku może się nada Niezły poradnik, widać że jesteście w temacie Teraz ide do roboty czyli nie tak daleko ale jeszcze wpadne Link to post Share on other sites
Recommended Posts