Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 obecny mICh@el jak ty dzisiaj fundujesz kolejkę to poproszę duże kuflowe bez soku Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 To ja poproszę coś mocniejszego Pamiętacie jak nie mogłem aktywować blades-x? Okazało się że Windows 7 też nie mogę, wpisałem kod błędu win7 do Googola i znalazłem sposób - miałem źle ustawioną datę Teraz i win7 i blades-x są zaktualizowane. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No nie no co za beton... żeby przez taka głupotę system nie działał?? To co bedzie jak komus bateria w BIOSie padnie?? Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 nie ma chetnyc, no to ja postawie. znajdzie dobre serce gospodarza Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Nie no system działał, ale nie był aktywowany gra z resztą też - ale tutaj było gorzej bo bez aktywacji mam wersję demo ... co za idiota wymyślił aktywację gry. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 no to kto dzisiaj funduje kolejkę no to niech stawia ten, co wczoraj zaniemógł ale widzę, że już mnie ubiegł i wpadł na ten pomysł dla mnie duża cola z lodem To ja poproszę coś mocniejszego co mocniejszego dokładnie życzy Pan Moderator Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 system działał miałem na myśli w pełni prawidłowe działanie wszystkiego ja bym prosił o szklaneczkę czegoś.. Miałem pracowity dzień trochę.. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 co za idiota wymyślił aktywację gry.Popieram Twoją odpowiedź co za debl to wymyślił niby to zabezpieczenie przed piractwem ale pamiętam jak wpisywałem poprawy klucz żeby aktywować grę to mi wyskakiwało, że klucz jest nie prawidłowy kto mi poleje duże kuflowe? bo już usycham... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 @Sebool_uk no to już polane, do odebrania przy ladzie @Darodaredevil możesz sprecyzować jakoś swoje zamówienie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 bo dzisiaj gry sie nie kupuje tylk wypozycza Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 @Sebool_uk no to już polane, do odebrania przy ladzie W końcu myślałem, że zaraz się wykręcę z pragnienia a tu jednak zaratul się zlitował dzięki! Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 czerwona warka ale z wkładką Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 czerwona warka ale z wkładką oooo taaaaaaaak czerwona warka jest the best uwielbiam to piwko narobiłeś mi smaka Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja tam Żywca wole Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 ja tam Żywca wole Żywca też lubię trochę tego jest ale warka mi najbardziej zasmakowała Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 chyba się nie doczekam a już muszę spadać z kompa.. CU.. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 oczywiście, że się doczekasz oto jest tylko się zastanawiam, dlaczego darek11 nie realizuje zamówień :> Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 tylko się zastanawiam, dlaczego darek11 nie realizuje zamówień :>Właśnie nie dawno pisałem z nim na gadu a teraz gdzieś się ulotnił Link to post Share on other sites
Matysior 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Oj Panowie.. Często wieczorem przeglądam ten wątek ale jeszcze nic tu nie pisałem... Lecha polej Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 jestem caly czas, daje wlasnie ustawienia w grze http://hattrick.interia.pl/ zawalista gra, menedzer pilkarski ale powiem ze gralem w wiele gier przez przegladarki ale ta jest najlepsza. To ide porozdawac to co mi zalega, bo widze ze czekacie na mnie Lecha polej oto Lech:D Link to post Share on other sites
pikn94 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 panowie ładnie to tak pić piwko przez forum hehe w sumie też bym się napił i niech was nie zmyli wiek w profilu bo to syna konto ja tylko się wkradam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 21 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 zmyli wiek w profilu bo to syna konto ja tylko się wkradam Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Pierwszy raz tu jestem, bo ktoś mi piwo obiecał Pewnie obudzę się rano w rynsztoku pobity, brudny i bez portfela Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 @pikn94 wybacz, ale alkohol (nawet bezalkoholowy ) sprzedajemy tylko pełnoletnim zarejestrowanym równie dobrze to Twój syn mógłby tak napisać, ktoś nas podkabluje i co...BUBA załóż sobie konto i wbij tutaj to na pewno "bronka" dostaniesz @TheSpeed jest to porządny lokal i myślę, że do takich sytuacji nie dojdzie niemniej jednak jeśli ktoś podchmielony narozrabia to my - Gospodarze - mamy na takich sposoby co do piwka...niech ta osoba, która Ci obiecała się po nie zgłosi, bo Tobie go sprzedać nie możemy Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Witamy witamy obiecane piwo za dobrą pracę http://ludzie.onet.pl/_d/emotions/icons/piwo2.png należy Ci się Link to post Share on other sites
Recommended Posts