multijumper 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Widzieliście to : http://blip.pl/user_generated/update_pi ... 451048.jpg W sumie dobry pomysł Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 witaj MJ z powrotem (a może tylko przelotem?) co dla Ciebie: piwo, może coś mocniejszego dzisiaj na koszt firmy pozdrawiam Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 siemacie ... Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 co dla Ciebie: piwo, może coś mocniejszegoOstatnio troche przeginam z browczykiem więc poprosze "cocacole" no i dzięki za powitanie . Do 16.32 (tutejszego czasu) stałem pod drzwiami i tylko patrzyłem kto jest i co sie dzieje edit : Z tym czy na stałe to sie dopiero zobaczy... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 mam nadzieję, że jednak na stałem oto Twoja coca-cola, tak jak mówiłem - na koszt firmy masz aż do zamknięcia o 6:00 jutro siemasz Junior, co dla Ciebie Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 ja w piątek i sobotę przy grillu przesadziłem też Cola xD Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Ogłoszenie Szanowny kolego sevae jeżeli wpadniesz tu choćby na pięć minut to bardzo prosze o kontakt na multijumper@gmail.com sprawa bardzo pilna !!! Ja też odczuwam "zmęczenie materiału" ale może coś sie uda wypracować, zapraszam też do lektury Spampostu ja w piątek i sobotę przy grillu przesadziłem też Cola xD P.S. Jeżeli chodzi o gmaila. to nie jest to nowa edycja "SPAM"...prosze Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 to ja ide spac, jutro poniedzialem to mnie bedom meczyc od rana. branoc wszystkim a @zeratul nie rozdawal wszystkim, tylko @MJ ma dzisiaj na koszt firmy bo mial ciezkie dni mozna powiedziec. branoc wszystkim... "znowy darek grzebie pod ladą w poszukiwaniu poszukiwanej... packi na komary z bananem na twarzy bierze napoj zeratulowi i bez slowa chowa sie w glebinach zaplecza, po czym znika... lubie pisac historyjki edit: jak tylko przekonam admina zeby mi dal uprawnienia co bede umial edytowac pierwszy post karczmy, zrobie tam ogloszenia. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 jaki napój mi zabrałeś oczywiście, tylko MJ ma na koszt firmy, i tylko do zamknięcia dzisiaj EDIT ja też spadam, trza trochę w łóżku pobyć zgodnie ze starą zasadą - ostatni przewraca tabliczkę w oknie na zamknięte, a po 6:00 proszę żadnych postów (+- 10min spóźnienia jest dopuszczane) bo i tak będą kasowane przez Moderatora MJ - częstuj się do woli czym tylko zechcesz i znajdziesz w lokalu, ale pozostali goście mają pełne stawki z łaski swojej w przypływie hojności i wspaniałomyślności - nie zdemolujcie lokalu pozdrawiam wszystkich i dobranoc Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 To ja też już lece nakryć sie kotem, było miło jak zawsze i dzięki za kolejke "free" P.S. Jeżeli chodzi o gmaila. to nie jest to nowa edycja "SPAM"...proszeTroche głupio napisałem, sorki... "Dziady spamerskie" mogą pisać ile chcą, będe zaszczycony. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Widzę, że już nikogo nie ma na forum więc przyszła kolei i na mnie trzeba iść lulu paciu bo rano muszę wstać :\ ... wpadłem na chwilę bo coś zasnąć nie mogę ale tak na serio lecę już w kimkeee http://www.mandrivalinux.eu/images/smilies/sleep1.gifto w takim razie do dzisiaj do później! jako, że ostatni opuszczam ten lokal więc pozostało mi tylko przewrócić kartkę na drugą stronę... "Zamknięte" do godziny 5:59:59 sek. http://nwf.w.interia.pl/emo/GIF-papa.gif Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zostałem niezauwazony, zamkne lokal jak wyjde Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zamkniete Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Otwarte, dzisiaj z poslizgiem. Prosze adminow by nie zamykali mi tematu na dzien, tylko kasowali posty ktore byly napisane nie w pore. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 mi się nie chciało dzisiaj otworzyć, ale widzę, że nawet gdyby mi się chciało to bym nie mógł bo mi "Straż Miejska" blokadę założyła ja również proszę aby temat nie był zamykany, a jedynie posty napisane w godzinach 6:10 - 22:00 były usuwane, najlepiej zanim się jeszcze pojawią zapraszam na kolejną nieprzespaną noc / częściowo nieprzespaną noc i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 coś słabo z frekwencją xd Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ja dzisiaj długo nie poszaleje muszę odespać trochę chyba, że jak nie będę mógł zasnąć to jeszcze was odwiedzę dzisiaj Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja również proszę aby temat nie był zamykany, a jedynie posty napisane w godzinach 6:10 - 22:00 były usuwane, najlepiej zanim się jeszcze pojawią zapraszam na kolejną nieprzespaną noc / częściowo nieprzespaną noc i pozdrawiam Przyjąłem Ale jak tych postów po godzinach będzie dużo to pomyśle nad zamykaniem/otwieraniem karczmy. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Szanowny Panie Moderatorze zdarza się czasami coś, co powoduje, że trzeba by było karczmę otworzyć poza tymi godzinami, w jakiejś wyjątkowej sytuacji także nie bardzo bym był za tym, żeby temat był zamykany, jednakże nie ja tu rządzę pozdrawiam EDIT żeby nie było nudno to mały quiz X czy Y i dlaczego osoba która odpowie wymyśla następne pytanie na tej samej zasadzie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja tu palcze nad jedna piosenka, jest genialna http://ania1701.wrzuta.pl/audio/6dLEmFN ... _z_milosci Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam X czy Y i dlaczegoJa to widze tak, owy "X" to oczywiście subtelna laseczka a "Y" to chłopczyk. Jak myślicie co wybiore... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 hmmmmmmmm....MJ, biorąc pod uwagę to, że to Ty odpowiadasz to pytanie jest bardzo trudne no a uzasadnienie formułuj następne pytanie na takiej samej zasadzie Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Poczekamy na kilka odpowiedzi jeśli łaska bo jestem ciekawy co inni tam zobaczą. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 X, czarne czy biale? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 @darek11 czemu X jak dla mnie - czarne dlaczego? - bo nie białe a tak na serio to mi się bardziej podoba Pepsi czy Coca-Cola Link to post Share on other sites
Recommended Posts