Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

@mICh@el

żebym ja tylko wiedział kto jest kandydatem G.R.U.P.E. na USB8 to bym zmienił

a tak to mi się nie chce

@darek11

nie ma sprawy, dziś Ty się pospieszyłeś a ja z kolei gościa miałem

@sevae

do końca tygodnia płacisz 120% ceny ogłoszeniowej na wszystko co będziesz u nas kupował

pozdrawiam

@MJ - 10 minut zwloki, na czas wywleczenia swoich zwlok

Dzięki :cry: ale ja dalej "zrobiony"

edit :

Ta laska ma "nogi" :o

MJ - proszę Cię, nie pisz w czasie, kiedy lokal jest zamknięty, nawet jak jesteś "nałupany"

Wiecie chłopaki jak jest ;) sorki.

Jakaś muza ?! prosze...

Jest i "Lars" :cry:

@MJ

pamiętaj, że jako stały bywalec możesz w karczmie robić prawie wszystko, ale w myśl regulaminu po wytrzeźwieniu trzeba za wszystko zapłacić (za szkody zarówno materialne jak i duchowe)

wobec powyższego możesz pisać posta pod postem i generalnie nikt nie będzie Ci w stanie tego zabronić (pomijam jaśnie wielmożnych Moderatorów), ale nie zdziw się jeśli którejś pięknej nocy ktoś to zrapotruje (ja tego raczej nie zrobię)

proszę Cię, nie rób takiego bałaganu, edytuj posty

przepraszam, jeśli Cię uraziłem, wiem - bywają ciężkie dni, ale jako vice-gospodarz muszę dbać tutaj o porządek

no i a propos porządku - nie zdemolujcie pod moją nieobecność lokalu, bo ja się zrywam, jutro muszę trochę raniej wstać

co do zamykania...oczywiście wedle starej zasady...kto jej nie zna, niech przeczyta poprzednie strony

pozdrawiam i dobranoc

@MJ - spoko chlopie, bez przesady ale mimo to chcialbym by tak jak w zalozeniu pisalo sie tutaj tylko w okreslonych godzinach.

@Zeratul - tez spoko chlopie, ale przymijmy ze te kilka minut po zamknieciu bedzie takie ruchome, mogl ktos sie zapomniec i chcial jeszcze dopisac, a jak juz te 10 poszlo to niech da przynajmniej "zamykamy"

Prosze nie pisac tutaj az do 22.00, jak sa jakies waty niech napisze to w spamposcie i juz.

koniec i kropka zamykam. ;)

MJ chyba cię grzeje! O opuszczaniu forum zapomnij! Ponoć na równie głupi pomysł wpadł Savae? Mam nadzieję że tylko żartujecie!

Musieli znaleźć kozła ofiarnego, żeby przestrzec resztę przed podobnymi wybrykami (hitler nieźle przegiął ;))

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...