sevae 8 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Omija zwartych do otwarcia barmana i właściciela... przybija do drzwi tabliczkę: GRAMY NA FORUM W MAFIĘ - KLIKNIJ Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Karczma Otwarta @MJ - 10 minut zwloki, na czas wywleczenia swoich zwlok @sevae - ozesz ty, nie dosc ze podwaliles ognisata woda to jeszcze takie cos Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 no to otwieramy karczmę MJ - proszę Cię, nie pisz w czasie, kiedy lokal jest zamknięty, nawet jak jesteś "nałupany" życzę nieprzespanych nocy pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Sevae nas zdradzil, patrz na jego opis pod postem... Dla tego pana pelna stawka cen, bez rabatow. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 @zeratul Masz trochę nieaktualny podpis Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 @mICh@el żebym ja tylko wiedział kto jest kandydatem G.R.U.P.E. na USB8 to bym zmienił a tak to mi się nie chce @darek11 nie ma sprawy, dziś Ty się pospieszyłeś a ja z kolei gościa miałem @sevae do końca tygodnia płacisz 120% ceny ogłoszeniowej na wszystko co będziesz u nas kupował pozdrawiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 @MJ - 10 minut zwloki, na czas wywleczenia swoich zwlokDzięki ale ja dalej "zrobiony" edit : Ta laska ma "nogi" MJ - proszę Cię, nie pisz w czasie, kiedy lokal jest zamknięty, nawet jak jesteś "nałupany"Wiecie chłopaki jak jest sorki. Jakaś muza ?! prosze... Jest i "Lars" Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 @MJ pamiętaj, że jako stały bywalec możesz w karczmie robić prawie wszystko, ale w myśl regulaminu po wytrzeźwieniu trzeba za wszystko zapłacić (za szkody zarówno materialne jak i duchowe) wobec powyższego możesz pisać posta pod postem i generalnie nikt nie będzie Ci w stanie tego zabronić (pomijam jaśnie wielmożnych Moderatorów), ale nie zdziw się jeśli którejś pięknej nocy ktoś to zrapotruje (ja tego raczej nie zrobię) proszę Cię, nie rób takiego bałaganu, edytuj posty przepraszam, jeśli Cię uraziłem, wiem - bywają ciężkie dni, ale jako vice-gospodarz muszę dbać tutaj o porządek no i a propos porządku - nie zdemolujcie pod moją nieobecność lokalu, bo ja się zrywam, jutro muszę trochę raniej wstać co do zamykania...oczywiście wedle starej zasady...kto jej nie zna, niech przeczyta poprzednie strony pozdrawiam i dobranoc Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Dziś pełna olewka mam już dość 'smyczy" Pojade na własną ręke narazie "załoga" Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja tez ide spac, u mnie w parafi jest odpust to przymusowo pojde do kosciola rano a do tego trzeba byc trzezwym do jutrzejszej nocy chlopaki Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Papapaski No jeszcze raz dzięki _nick_ Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 multi - nie potrafisz uszanować prośby zeratul'a? Wyraźnie prosił o edytowanie postów. Ludzie szanujmy siebie na forum, bo może zrobić się nieprzyjemnie któregoś razu. Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Śpicie ;p? http://demotywatory.pl/81964/Bron-przyszlosci velvet jako masowy wytwórca amunicji http://demotywatory.pl/81963/Prawda a człowiek marzy o lataniu... Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 @MJ - spoko chlopie, bez przesady ale mimo to chcialbym by tak jak w zalozeniu pisalo sie tutaj tylko w okreslonych godzinach. @Zeratul - tez spoko chlopie, ale przymijmy ze te kilka minut po zamknieciu bedzie takie ruchome, mogl ktos sie zapomniec i chcial jeszcze dopisac, a jak juz te 10 poszlo to niech da przynajmniej "zamykamy" Prosze nie pisac tutaj az do 22.00, jak sa jakies waty niech napisze to w spamposcie i juz. koniec i kropka zamykam. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 no to otwieramy karczmę życzę nieprzespanej nocy i wielu wypitych trunków pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Otwarte, serdecznie zapraszam. Link to post Share on other sites
Marycha 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Siemanko Ale wycięte w pień edit : Można ? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 No to co dzisiaj kuchnia, a dokładniej barman poleca Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Cóż to się dzisiaj działo na forum - prawdziwy kataklizm Spam, off-topic, wyzwiska, przekleństwa, ostrzeżenia i bany - chyba od dawna nie było tu takiego zamieszania! Ale jak widać i na bana znajdzie się sposób - siemka MJ Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 15 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 bany? ktoz to dostal cos takiego? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Chyba banany Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Chciałbym się mylić, ale obawiam się, że MJ na 24h. No i jakiś adolf hitler oraz el_hakiero, ale to już nie takie ważne Link to post Share on other sites
Marycha 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ale jak widać i na bana znajdzie się sposób - siemka MJWitam jakiś czubek pojechał a _nick_dał mi kopa Stwierdziłem że już nie chce takich omyłek i pewnie sie zerwe z benchmark.pl (nawet pocałuj mnie w du*e nie było) Link to post Share on other sites
studencikus 0 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 nawet pocałuj mnie w du*e nie było i kolejny ban zaraz bedzie za mowienie o czynach brzydkich i niegodnych i za slowo "du*a" a tym bardziej "pocaluj"... el_hakiero tez dostal za Ciebie z tego co pisal Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 MJ chyba cię grzeje! O opuszczaniu forum zapomnij! Ponoć na równie głupi pomysł wpadł Savae? Mam nadzieję że tylko żartujecie! Musieli znaleźć kozła ofiarnego, żeby przestrzec resztę przed podobnymi wybrykami (hitler nieźle przegiął ) Link to post Share on other sites
Recommended Posts