multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie szalej tutaj z tymi maskotkami branoc wszystkim, proszę nie zdemolować lokaluSie postaram żeby ściany zostały Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Mam, znaczy "maskoty" no.1 http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1pP_r723raZYFIhspAJcYecTjFIrFJGg-dHaephsdagMunMaVBN0xhx56FEZ5ygAfg5m6ZtgE7ZEj0M_5nbMhILAB1XdLswH6W/pikno.gif no.2 http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1pP_r723raZYHft0dsBFM1QrW7q-QWJaeOXLI0bM5bRzH32dxY3KN_X_mAJ2h8uUAJhFD8l8qE758RUQ0BO3z_m4wuFN-5VUJT/rozowa.gif No i co ta pierwsza jest ponętna edit : Nowa dostawa http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1prA0NlfOgfekPV_cpS1dJWN8J0poNpw-Zd3gabyLIlsHf-htCxVP2yXxRbFFSXr_1VNo9JqaDZdSZjKojaktlX_0HpP-vZiNX/a2vqlk_jpg__.jpg http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1phwhH3HfuxWWeKfdfAUExJnJwCu5s0Q-Uap0ymBfAwylCGO9M4bU_cCegUGaGmRWGviWsWm6_WlStM3TsOzrmr_AoFQ0PHT3V/87b97yv.gif A może pojedziemy po bandzie : http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1pKtn95rEvrqc5EJoh6v1WbugfYDhna4fww8e-Bc88CFRKWUrj-SilXn0xsvjJnsRgr0-d8hKd6-CBUi8JuySLw07AxSf0V6cV/7wu6492.gif Tak ten to chyba tu nie pasuje & http://n4qh5q.bay.livefilestore.com/y1pJr961PyiqgpMSfPKUJx0dWAQi-gwy25jvuwhSrQeU6rExGKkSNzs1maZ_nSX7Ba35P0CfK8NaBPsp_vVG0juOqlYamPY_4Po/ivres.gif Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Pisalem sobie mini recke po nocy i ucichło w Karczmie. No nic, w takim razie do jutra Zamknięte Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no to zapraszam do już otwartej karczmy życzę miłego pobytu, jeszcze milszych pogawędek oraz nieprzespanej nocy od razu apel do MJ: wiesz czego masz nie robić z tego lokalu, prawda nie żeby wcale takimi zdjęciami nie rzucać, ale żebyś nie zapchał nimi całej karczmy pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam serdecznie w Karczmie. Czas odpalac nocne dopalacze Ten zielony ufoludek (wiem teletubiś) to taki "chardkore" jest , wiem ze orty sa zeratul - wrrr, bez premii... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 znowu byłem pierwszy EDIT @darek11 dlaczego grzecznie się pytam przecież wyraźnie napisałeś, że chcesz raz otworzyć karczmę, więc miałeś wczoraj okazję a dzisiaj myślałem, że nadal wedle zasady "kto pierwszy ten lepszy" dlatego też nie chciałem, aby klienci dłużej czekali i otworzyłem karczmę, tym razem punkt 22:00 Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 taaaa xD kozak Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 zle mnie zrozumiales, napisalem choc raz, tj jako gospodarz przypada mi ja otwierac, ale ok. otwieraja ja ty, bede mogl siedziec za barkiem saczac moja Margaritta (chyba dobrze napisalem ) bravo, zaszalales teraz Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Co tu tak pusto Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 sam nie wiem, ja mialem meczacy dzien ale ja to nie wszyscy Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 matko jedyna, czyżby wszyscy zwiali ja jestem cały czas, ale wzorem poprzednich dni DBZ oglądam, więc nie zawsze mogę tu zaglądnąć pojedynczo, nie pchać się proszę do drzwi, wszyscy się zmieszczą... Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 nie ma MJ to nudno Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No to dla mnie PowerRade na dobranoc Jak nie ma, to może być R20 Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 w ogole jakos dzisiej jest nudny dzien, wczoraj bylo duzo gosci a dzisiaj chyba z pod stolow nie wyszli mocne "alkochole" im dalismy chyba pojde w ich slady ale jesszcze nie teraz. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja chyba się namyślę i dzień skończę za 15minut xD Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Gra ktoś w papierkowe AD&D ? Ja nie... ale tak sobie pomyślałem, że jakby był jakiś GM to byśmy mogli pograć na forum w nowym temacie A jak nie ma takiej osoby to możemy pograć w mafię Powtarzam zapytanie... może w mafię? Nie pamiętam dokładnych zasad, ale tak to widzę: bez losowania... ja będę mistrzem gry , zapisujemy kilka osób które będą grały, ja losuję kto z nich będzie mafią i piszę mu na PW... w nocy on pisze kogo z graczy zabija mi na PW a ja wam rano przekazuję kto zginą a wy dyskutujecie kto jest w mafii i kogo trzeba zabić (ten kto jest mafią też dyskutuje żeby zmylić trop), no i w nocy znów kogoś wskazuje... zabawa się kończy jak wskażecie kto jest w mafii albo ona wszystkich wybije Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 http://projekt-venus.pl/ przylaczmy sie ludzie. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 hmmm....faktycznie tu pusto dzisiaj Panie Gospodarzu przepraszam za uwagę, być może jest to zapis celowy, jednakże śmiem zwrócić Twoją uwagę na to, że "alkohol" pisze się chyba przez "samo h" pozdrawiam Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 wiem, tez napisalem "alkochol" celowo z bledem bo to ze tu pustu moze byc tego efektem :> to dla nowych chrzest, a dla stalych poprosze alkohol Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 nie rozumiem o co chodzi, ale nie tłumacz bo i tak nie zajarzę o tej porze grunt żeby tylko pełnoletni dostali "alkohol" Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a niepelnoletni "alkochol" http://projekt-venus.pl/index-2.html ja ide spac, branoc wszystkim. po takim dniu juz nie moge... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hmm, z tą mafia brzmi ciekawie. Grałem pare razy na kajakach w te gre ;D To może chetni ręka do góry? ;> Jakoś tak dziś leniwie ani nie chce mi sie poprawiac tekstu do mini recki, ani zbytnio w ogole cos robic. Pytanie, czy mozna zamowic w Karczmie alkohol bedac niepelnoletnim ale bedac w Niemczech, gdzie prawo pozwala na pisie nisko % alkoholu od bodaj 16 lat? Wyjezdzam niedlugo do brata do Niemiec na kilka dni Bo narazie to musze sie ukrywac troche po rogach zeby nikt nie przyuważył zem za mlody Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 siedziba Karczmy jest generalnie w Polsce, dlatego staramy się postępować zgodnie z polskim prawem w myśl niego - alkohol od 18 lat ja też spadam, branoc wszystkim, nie roznieście lokalu oczywiście wedle starej już jak świat zasady - ostatni przewraca tabliczkę w oknie na "zamknięte" pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Ok, w takim razie bede sie staral postepowac zgodnie z polskim prawem Kurcze, wszyscy uciekają i nie ma juz co czytac No nic, postaram sie dopilnowac zeby nikt nei rozniosl lokalu i moze znowu przekrece tabliczke na dobranoc Edit: Zamkniete o 2:45 z powodu braku klientowbranoc Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 nie ma MJ to nudnoJestem ale "nałupany" Link to post Share on other sites
Recommended Posts