Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

A ja jutro mam cały dzień za*****y :D

Najpierw szkoła do 15:30, do domu na obiad, potem gimnastyka... a po gimnastyce do teatru na Dziady idziemy, skończy się to pewnie gdzieś po 20, potem skoczymy na piwo i wrócę do dom koło 22... i do łóżka od razu :D

Ty tylko z tą lutownicą byś latał stary wariacie %-)

Co do lekarstwa to spróbuj cyny :P Ewentualnie jak jesteś chłop a nie jakiś metroseksualny fircyk to gorącą herbatką z cytryną zapijać wódeczkę %-) Albo bez popitki %-)

Tak w ogóle to chyba moja pierwsza wizyta w tym przybytku, zatem witam :D

Się wytnie się, najlepiej znaleźć zakład zajmujący się cnc zaprojektować wzór i rzeźbić :P

Koszta kosztami ale przynajmniej masz niepowtarzalną budę :D

@Pajor

Wódy nie pijam od ostatniego weekendu bo uszkodziłem kumpla przypadkowo po zbyt dużym spożyciu :P

Edytowane przez RAKU 44

Powiem to co mówię każdemu świrowi rzucającemu się do kolegów: nie umiesz się zachować- nie pij :P

Co do obudowy- raczek dobrze kombinuje z tym cnc ;) Ewentualnie poczekaj jakiś czas (nie wiem jak długo) a buda z oknem na pewno się ukaże tak jak miało to miejsce w przypadku Gladka 800 :)

Tu jest fajna video-recka:

http://chlodzenie.net/reviews/silentiumpc-regnum-l50-pure-black-video-recenzja/

Powiem to co mówię każdemu świrowi rzucającemu się do kolegów: nie umiesz się zachować- nie pij :P

Heh nikt do nikogo się nie rzucał ale upadliśmy na glebę i się trochę pozdzierał :/

wszyscy tak chwalą tę budę a ja jeszcze nie czytał żadnej recki o niej :P

A Ty aby nie założyłeś kolejnego na bmk w kwesti sprzedaży HD4850? :->

A tak poza tym to kto by kupił coś od gościa, który non stop nawija o lutownicy :D Niedługo ludzie będą mówić "raku" w odniesieniu do przysłowiowego "pana Henia" ;) Powstaną legendy- "nie kupuj używanego sprzętu x, na pewno raku przy nim grzebał" %-)

Nie założyłem podbiłem tylko ;)

Nikomu nigdy nie wciskałem sprzętu po naprawach :P

Jak już coś uda się odratować to zostanie u mnie ewentualnie kumpel który nie ma kasiory na sprzęt będzie się nad tym znęcał %-)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...