Junior 2 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie no ja też dostałem ostrzeżenie więc się nie wychylam Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no już myślałem że nie otworzysz tej karczmy darek11 no ja od siebie życzę również nieprzespanych nocy ale w lokalu dla bezsennych a nie klubie nocnym pozdrawiam Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 kurde przez was się zacząłem odchudzać xD wczoraj gadaliście o mojej głowie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja nic na tamten temat nie mówiłem Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ale ktoś mówił zważyłem się wczoraj i waga opiewa na 83kg xD Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 chopie dobre to mosz po wsi lotac, mosz dobro waga i tyle. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 no co ty mam 185cm wzrostu powinienem trochę zrzucić xD Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Wszyscy już są czy ktoś poległ od bana ? nie no ja też dostałem ostrzeżenie więc się nie wychylamJuż pisałem ale może info sie przyda...UWAGA na USB7 i inne bardziej poważne tematy, mody będą nas tępić !!! a i wylot może kogoś porazić Wiadomość z pierwszej ręki. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czemus bysmy mieli polegnac na banie w tym temacie, dalem linka do sextv i bana nie dostalem. dzial na luzie wiec raczej trzeba mocno przegiac zeby dostac wakacje od forum Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czemus bysmy mieli polegnac na banie w tym temacie ...UWAGA na USB7 i inne bardziej poważne tematyCzytamy z uwagą Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 mocno nie mocno, trza się mieć na baczności Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czytamy z uwagą czytam, w tym temacie raczej nie polegniemy, chyba ze ktorys z A. sie uczepi i bedzie juz tutaj tepic. w innych tematach jestem powazny, tylko tutaj sie wyglupiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dostałem propozycje bana za wczorajsze charce. Cyt. : "w innych tematach jestem powazny, tylko tutaj sie wyglupiam" To jest info dla wszystkich...a nie tylko do Ciebie. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dostałem propozycje bana za wczorajsze charce to to są propozycje?? i ty to MJ odrzuciłeś?? Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Macie jakieś tematy na nocke ? I jeżeli można to browarek dla Juniora za znalezienie Brooke Burke to to są propozycje??Andrzej był bardzo uprzejmy bo tak normalnie mógłby mi walnąć bez żadnej gadki. Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Andrzej był bardzo uprzejmy bo tak normalnie mógłby by mi walnąć bez żadnej gadki ciesz się jego dobrocią więc bo ja na jego miejscu to bym wam chyba "bubę" zafundował To ja wam coś opowiem, co może być zaczątkiem tematu na dzisiejszą noc, a śmieszy mnie zawsze jak to sobie przypominam Otóż w mojej okolicy niektórzy uprawiają mak. Ale co niektórzy oprócz niego zbierają też słomę z maku, w celach handlowych.. jednak, że niektórzy ludzie mają "życzliwych" sąsiadów, którzy donoszą na handlarzy makowinami na policję. Przyjechała do typa policja narkotykowa, w nieoznakowanych radiowozach i bez mundurów. Stoją na podwórku i ciągną go za język, gdzie trzyma ten mak, a tu wybiega sąsiadka do płota i krzyczy: "Panowie po makowiny?? To do mnie, to do mnie.." oczywiście zgarneli oboje Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A to głupia baba już zrobiła interes. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nom dobrzy, niektorzy ludzie moga zabic takim czyms. lubicie tabake? Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 lubicie tabake?Fujj...wole zioło Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 lubicie tabake?omijam szerokim łukiem wszelkie rodzaje tytoniu i jego pochodne Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie próbowałem... Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie próbowałem...i nie próbuj lepiej sobie owocki wpierniczaj a na wnerwa pomaga dobra muza albo sobie pobiegać Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 albo sobie pobiegaćDobry jest też rowerek edit : Wpadne po kolacji, narazie Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja tam na wnerwa mam albo jakiegoś dobrego FPS'a (ostatnio z tym jednak na bakier) albo kostkę Rubika, ale tą ostatnio rozwaliłem i się waham czy zamówić se nową czy nie Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja biore bo mam ciagle zatkany nos (zatoki i uczulenia( wiec dla mnie to ratunek, a rowerka i sportow nie moge bo moja kolana mi nie pozwalaja, juz o malo nie chodze pod laska Link to post Share on other sites
Recommended Posts