Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

W sumie ciekawe czy ktoś z modów przegląda karczmę, bo moglibyśmy sobie tutaj swoisty pierdolnik urządzić :->:wariat:

Już i tak się tutaj zrobił, więc niema co go użądzać :menda::wariat: Edytowane przez amb00

Nie - Mich - rozumiem macie swoją mowę, ale tak nie będzie. Widać roczny banik to wciąż za mało.

A pomyślałeś może, że zamiast walnąć baniaka, co działa na szkodę forum (zobacz, jak gość aktywnie się udziela i stara się pomagać delikwentom na forum) można normalnie porozmawiać, walnąć ostrzeżeniem, PW, cokolwiek :->

Ja rozumiem, jakby biegał po całym forum i klnął jak szewc, ale pare wyrazów z innego słownika, w dodatku w Karczmie, to chyba za mało na takie bany mi się wydaje :>

Edytowane przez Gerwazy

Jeśli macie jakieś uwagi do mojej decyzji - piszcie do admina, innych modów, lub redakcji.

Baniak maleńki - bo tylko 7 dni (na początek). Mogę znieść pewne sprawy, ale nie do tego stopnia - forum przeglądają różni ludzie (również młodzi).

Tutaj cięty język i bluzgi to standard.

Wiesz Mix, tak sobie przeglądam karczmę z ostatniego roku i jakoś tego standardu nie widzę.

Zatem czas zaprowadzić nowy porządek.

//pozdrawiam

P.S.

Poczytajcie np posty MJ'a - można wyrazić w karczmie co się chce, bez nadmiernej głupoty i chamstwa - można.

Bez przesady... trzy mniej cenzuralne wyrażenia i już tydzień z głowy :co:

Wolne żarty... takie coś w obliczu spamerów i trollów to chyba dużo za dużo :>

Zatem czas zaprowadzić nowy porządek.

Rozumiem, włączył się tryb zielonego kolorka i teraz trzeba wszystko naprostować jak leci... w końcu cel uświęca środki :roll: Edytowane przez Gerwazy

Z zasady SPAM'erskiej nie czytam postów wyżej ale dostałem PW od "zmarłego" :wariat::hahaha:

...niestety D.A.K miał racje ;)

P.S. Dla jasności, prozent kiełkuje :wariat:

edzia :

http://www.ksiazeizebrak.pl/system/files/image/images/felieton/k%5E%25%5E@%20mac.jpg

<c.d.n> :majkel:

Edytowane przez emdziej
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...