Arved 81 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam, ja coś na nerwy poproszę, bo mam dość mądrości co niektórych użytkowników Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 zacznij ich olewac i już Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Chyba nie mam innego wyjścia, bo skończę jak w Twoim podpisie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 pare miesięcy pracy w redakcjach sporo mnie nauczyło jak mawiał Einstein "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." i nic z tym nie zrobimy Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ciekawe Je sie witam i żegnam... 3 godziny 2 wypracowania z polaka... kolejka dla kazdego Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam wszystkich. Właśnie złapałem rozkmine, że z miłą chęcią wrzuciłbym coś do tematu "Pochwalcie sie zdjeciami! (Nie koniecznie swojej facjaty)", ale oglądając poziom zdjęć innych użytkowników siebie mogę tylko skwitować słowami: zero sprzętu i zero talentu Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie sprzęt się liczy, a to co chce przekazać fotograf, a ogólnie pojęty 'talent' jest rzeczą względną- kwestia gustu w tym wypadku Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 kopec23 wrzucaj! zawsze moge podpowiedziec co było dobrze i co poprawić zeby było jeszcze lepiej Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No wiesz mój problem polega na tym, że więcej bawię się przy robieniu zdjęć jak wystawiam coś na allegro niż przy "normalnym" robieniu zdjęć np. na wakacjach Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 no ja większość zdjęc robię pod recenzje, allegro lub pod wizualizacje - do projektów Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Siemka. @Kopec Jeśli chodzi o kompa z profilu, to ogarnij nieco kable i będzie extra. Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Poszukałem czegoś w starych zdjęciach, zaraz wrzucę. A tu link do aukcji na której były zdjęcia z które moim zdaniem całkiem dobrze mi wyszły. EDIT: Juggler - kable są nieco lepiej ułożone iż wtedy, zresztą od czasu robienia zdjęcia zdążyłem parę rzeczy zmienić Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Spadam w kimę, branoc Szkoda, że wczesniej nie wpadłem :oops: Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Poszukałem czegoś w starych zdjęciach, zaraz wrzucę. A tu link do aukcji na której były zdjęcia z które moim zdaniem całkiem dobrze mi wyszły.całkiem całkiem fajne ujęcia robisz pstrykaj sprzęt na białym tle (kartki papieru, prześcieradło) będą lepsze kolorki edit: i spadam do wyrka dobranoc Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Diana zależało mi, żeby pokazać jak najlepiej stan telefonu, a jednocześnie stwierdziłem, że lepiej wyjdzie bez lampy (i z tego takie kolory - oświetlenie było bez rewelacji) Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 jak sie sprawuje twoj ulubiony modecom volcano trzyma napiecia? dobry Ps. diana masz 23 lata nie wiem po co ci mąż w tym wieku :ciekawy: Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie narzekam, to już mój drugi Modecom z rzędu (wcześniej miałem MC 500W) i problemów z nimi nie mam (MC wylądował w innym kompie). Volcano napięcia trzyma dobrze, ale podaje trochę wyższe niż powinien (ale to w odpowiednich warunkach można nawet uznać za zaletę ) Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 ale to fajnie wrescie jakis uzytkpwnik mowi dobrze o modecomie Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 O Modecomie - o ile ktoś nie chce kłamać - wręcz trzeba mówić dobrze, ale dotyczy to tylko niektórych serii produktów, bo np. z Feelami też miałem do czynienia i nic dobrego o nich nie powiem. BTW: Kiedyś ktoś podesłał link (do tematu "Złote myśli forum) z forum Asusa (chyba to było forum Asusa, ale ręki sobie uciąć nie dam) i właśnie jakiś "znafca" się delikatnie mówiąc zbłaźnił porównując serię Volcano z zasilaczami pokroju I-box'a Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 O Modecomie - o ile ktoś nie chce kłamać - wręcz trzeba mówić dobrze, ale dotyczy to tylko niektórych serii produktów, bo np. z Feelami też miałem do czynienia i nic dobrego o nich nie powiem. racja ja mam mc premium 500 inarazie nie narzekam eeeee.... to czyli volcano lepsze czy iboxowe zasilacze ciekaw jestem jaki majka zasilacz np. ps3 lub ibox Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Nie pamiętam do jakiej serii bliżej Premium - czy to było MC, czy Feel, więc się nie wypowiadam, ale jeśli ma komplet zabezpieczeń to pewnie będzie całkiem nieźle. A tera czas spać, bo nie wiem jak ja jutro rano wstanę, dobranoc. Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 @kopec23 Po co spać skoro można się uczyć ? Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 się uczyć ?grać Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 grać Zależy od ambicji Link to post Share on other sites
TurnToTomorrow 23 Napisano 3 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zależy od ambicji Ja tam lubię to i to !! :ciekawy: Link to post Share on other sites
Recommended Posts