TurnToTomorrow 23 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Qbranoc ja lece Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Voxcordi kolejka na mój koszt, bo od rodziny nasłuchałem się wiele opowieści o latach przed upadkiem "jedynego słusznego" ustroju i cóż mogę powiedzieć obiektywnie patrząc lepiej wtedy nie było (dla ogółu), ale osoby w twoim wieku mają co wspominać EDIT: Swoją drogą trochę dziwnie się czuję pisząc tego posta zwracając się per Ty. Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dobra, długo nie zabawiłem... Lece, bo jutro trza wstać 7.30 Branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Haha, a ja jutro nie ide do budy. Z tego co wiem to Dyrek tak zarządzil, a jak sie myle to trudno, jeden dzien szkoly mnie nie zbawi A tak na poważnie, ani ja ani brat nie mamy jutro szkoły. W środe próbna z matmy PP, pierwsza oficjalna Lajtowo, ostatnio ze skróconej próbnej matury z fizy PR (dostosowanej do okolo godziny czasu, niestety zajecia dod. z fizy za długie nie są bo nie ma czasu...) 80 % zdobyłem, co bylo najwyzszym wynikiem z osob, ktore to pisaly z mojej klasy W ogole, powinienm chyba juz zaczac przerabiac setki zadan do matury majowej z matmy i fizy poziom rozszerzony, ale, kurcze, nie chce mi sie Matura to bzdura... Jedyne co, to jakos nie widze polskiego ustnego, bo nigdy nie lubiałem ustnych prezentacji danego tematu i zawsze mimo nauczenia sie gubiłem sie i słabo mi to szło Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Kowdipapo - tej próbnej w środę ani trochę się nie boję, jak zajmie mi więcej niż godzinę to będę zdziwiony (zwłaszcza, że praktycznie wszystko jest w tablicach wzorów). A do tych dwóch rozszerzeń faktycznie by się trzeba jakoś przygotować (zwłaszcza do fizy, bo tam tablice wzorów są strasznie biedne) Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Witajcie Mnie stresuje jedynie maturka z matmy PR, bo z geo PR daje już radę, a co dopiero w maju (to samo pol i ang :oops: ) Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja raczej przed matmą nie czuję presji, ale to zasługa świetnej nauczycielki, która umie wytłumaczyć dosłownie wszystko, a osoby, które mimo wszystko nie rozumieją nie mają problemu zgłosić się i poprosić o ponowne wytłumaczenie. No ale dość już siedzenia na dziś, zwijam spać - dobranoc wszystkim. Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 A ja teraz sie skaplem, ze musze napisac opowiadanie z polaka, wiec jeszcze troche zabawie Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dobrej nocy, ja trochę jeszcze posiedzę nad zdjęciami Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 @kopec23 u mnie magisterki się nie pisze mam troszkę inne studia niż 99% ludzi btw rekord w BC2, ponad 9tys punktów w jednej turze! xD edit: czemu nikt nie chce ze mną rozmawiać ? Link to post Share on other sites
Drzewo97 216 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ha! Bo już se poszłaś Ja zmykam, widze tylko bota wiec Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 rekord w BC2, ponad 9tys punktów w jednej turze! xDPhi! Miałem ponad 22k Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Phi! Miałem ponad 22k mając 8lvl ? bo później to ja wiem, że punkty się zbiera szybciej Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Nie wiem jak Wy to robicie, zacznijmy od tego, że mi w ogóle nie chce pkt zaliczać w profilu : Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 a punkbustera masz zainstalowanego? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 @Diana Gdzieś pomiędzy 20 a 30. Chodziło o dobrą rundę, w której zdobyłem dwusetnego killa nożem, czyli złotą gwiazdę i order oraz drugą złotą gwiazdę za inną broń. Tak patrzę na screeny i widzę 20934. Drugi screen - 22738 - druga platyna i stosowny order. Trzymać się, idę spać. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 @juggler a no właśnie ja na 8lvl nie mam szans na coś takiego dlatego ponad 9tys mnie tak cieszy bo wpadło sporo szpilek, gwiazdka za 5tys i cośtam jeszcze chociaż najlepszy jest kolejny złoty nieśmiertelnik do kolekcji Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Mam ale nie wiem czy nie odznaczałem w wyszukiwarce serwerów, sprawdzę to gdy wrócę do domu Kurde od grudnia się wezmę za tego BC2 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja spadam w kimono nigdy chyba się nie dowiem czemu k*rwa mam tylko 25 fps w BC2 nieważne czy stock, jakie stery itd. Ja windows się ładuje to dźwięk ścina. Ustawienia biosu nic nie dają. Mobo do kubła, lanparty? Co z tym jest? Zaczynam tracić siłe do tego złoma. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Karta prędzej przekręcona. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Ja tam PP sie nie boje, bo jest banalna i chyba wszystkie wzory, ktore sa potrzebne, sa w kartach wzorów. PR juz bardziej wmaga myslenia, tak samo jak PR z fizy Ehh, pogralbym z Wami w BC ale zal mi kasy na kolejne giery Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Dobrze Panowie i Pani :oops: uderzam w kimono i też Wam to radzę Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 1 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Młoda godzina jeszcze, a Ty nam radzisz uderzać w kimono? Edit: Skoro i tak nikogo nie ma to spadam C'ya Link to post Share on other sites
kuchra 6 Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 ja miałem 24k zamykam Link to post Share on other sites
Eklerek 642 Napisano 2 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 No to dzisiaj ja otwieram Witajcie i zapraszam! Link to post Share on other sites
Recommended Posts