lewas 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 siema wszystkim przyłączam sie do pytania mixtape bo też chce zakupic tą konsolke Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Permutacje, wariacje (z i bez powtórzen) no i kombinacje aaaaa, już pamiętam uff, to było tylko chwilowe zaćmienie nie lubiłam tego działu całe szczęście mój mąż lubił, a że w ławce razem siedzieliśmy to się sprawdziany jakoś pisało... Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Błeeee kolejny pomarańczowy . Czyli wypad z karczmy Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Bo chodzi o to, że jak FSB VTT nie podniosę to nawet windy nie chce mi załadować. Dopiero na wysokim napięciu to robi, a jak teraz ustawiłek 48% i takie napięcie to smiga. Pytanie na jak długo, bo to ustawienie daje mi GTL 0.7056 w porównaniu do stockowego ~8.000. Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 3004 czy Slim A to nie to samo ? Polece klasyke: Patapon, Fifa przez WiFi, Assasin nawet fajnie wyglada EDIT: killzone też świetne! Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Mixtape, Ty sobie uważuj bo ja tu podobno jakąś opcje banowania mam (mówie podobno, bo póki co to prawie siebie sama zbanowałam i już nie dotykam ) Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Czemu wszyscy, których lubię zawsze potem mają kolor pomarańczowy albo zielony? To ja spadam sobie pooglądać Mizuho @Mix 3004 to slim, jak chcesz to zapodam foto swojej Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 chciałam różowy, ale mi nie dali Himer, może razem do nich petycje napiszemy to nam zrobią róż ? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ja mam avka i moją ulubienicę na nim. Mizuho, sensei.... Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 La la la la pomarańczowy to ciapa EDIT: Dla poprawy humoru - dawna zapomniana seria kawałów mixa Siedzi dwóch kumpli i sączą winko pod Pałacem Kultury w Warszawie. Patrzą, a tu zbliża się facet na motolotni. Nagle zamachał skrzydełkami, zawirował, przywalił w iglicę, spadł i się zabił. Na to jeden menel do drugiego: - Popatrz Zenek, k...a, jaki kraj, takie zamachy terrorystyczne. EDIT2 -Mamo mogę się z tobą kąpać? -Nie! -Mamo mogę się z tobą kąpać? -No dobra alę nie patrz pod wodę. Jasiu nie wytrzymał i buch pod wodę. -Mówiłam ci żebyś nie patrzał pod wodę! -No dobra ale co to jest? -To jest jaskinia. -Tato mogę się z tobą kąpać? -Nie! -Tato mogę sie z tobą kąpać? -No dobra alę nie patrz pod wodę. Jasiu nie wytrzymał buch pod wodę. -Mówiłem ci żebyś nie patrzał pod wodę! -No dobra alę co to jest? -To jest wąż boa. -Babciu mogę się z tobą kąpać? -Nie! -Babciu mogę się z tobą kąpać? -No dobra alę nie patrz pod wode. Jasiu nie wytrzymał buch pod wodę. -Mówiłam ci żebyś nie patrzał pod wodę. -No dobra alę co to jest? -To są reflektory. -Mamo, tato mogę z wami spać? -Nie! -Mamo, Tato mogę z wami spać? -No dobra alę nie patrz pod kołdrę. Jasiu nie wytrzymał buch pod kołdrę. -O rety wąż boa wchodzi do jaskini , Babciu dawaj reflektory!!!!!!!!!!! edit3Ł Ojciec mówi do Jasia -Spytaj się matki czy by dała du*y murzynowi za 2 tysiące Jasiu idzie do matki i mówi -Mamo dała byś du*y murzynowi za 2 tysiące Mama odpowiada -Przydały by się nowe mebelki no dała bym Jasiu przychodzi do ojca i mówi -Mama by dała Ojciec mówi do Jasia -To teraz idź się spytaj siostry czy by nie dała Jasiu idzie do siostry i pyta -Dała byś du*y murzynowi za 2 tysiące Siostra odpowiada -Kasa by się przydała na jakieś ciuch albo na coś inne dała bym Jasiu wraca do ojca i mówi -Siostra by Dała Ojciec mówi do jasia -Idź teraz do dziadka i się spytaj czy by dał Jasiu idzie do dziadka i się pyta -dziadek dał byś du*y murzynowi za 2 tysiące Dziadek odpowiada -emerytura mała pieniądze potrzebne dał bym Jasiu wraca do ojca i mówi -Dziatek by dał Ojciec na to -Patrz synu w teorii mamy 6 tysięcy w kieszeni a w praktyce mamy dwie dziwki i pedała w rodzinie Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dlaczego zawsze japońcu zawsze zj*biście malują? Mizuho jest fajna No co jest, korek się zrobił? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 chciałam coś napisać a propos japońskich malunków, ale zobaczyłam ile Himer ma lat i jednak z tym troche poczekam japońcy są w ogóle świrnięci... szwagier mieszka w Tokio więc mam relacje na bieżąco edit: jaki korek ? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 W sensie nikt nie pisze A co masz do mojego wieku? fajnie się ogląda anime, ale nie taki badziew jak pokemon czy bleach Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 jak anime to tylko dragon ball moge oglądac i oglądac i........................ Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Japońcy w ogóle są świrnięci. Wystarczy obejrzeć kilka ich programów typu teleturniej czy inne show, a potem przeczytać o jakiś kilku ich pomysłach i człowiek ma dość. Polecam Takeshi's Castle Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 no bo miałam coś napisać, ale o anime dla... takich no... dorosłych :oops: Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Programów od nich nie oglądałem, ale domyślam się Otherwise the orange colour will be a bottleneck. Black colour is the limit for most PBB forums. Push it too hard unecessarily and it'll punish you. Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 heh kiedyś coś takiego widziałem ogólnie beka choc to z lekka chore Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Drugi ma zabujczo słabe zakończenie, a pierwszy już gdzieś słyszałem Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Witam wszystkich . Zgodzę się z przedmówcami, że Japończycy są dość konkretnie kopnięci, ale czuję się zmuszony napisać coś na ich obronę: motocykle i samochody robią świetne Himler wpisz sobie na youtubie coś w stylu "japoński teleturniej" to się na własne oczy przekonasz Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 O so chozi? Jeżeli diana chodzi ci Hetai to wiem o czym gadasz? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 japończycy dla nas są kopnięci, a my dla japończyków kompletnie inne kultury ale bzika na punkcie pracy, nauki etc. też mają... robią świetne rzeczy, ale pracują 7 dni w tygodniu średnio po 12h edit: Himer, nie mow takich rzeczy tak głośno :oops: Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 A co oglądasz? Pobudzasz fantazje? EDIT: Czas na zmiany Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Diana - różnicy kultur raczej nie obejdziemy, bo Japonia zbyt długo prowadziła politykę izolacji, tak więc śmiejmy się z siebie nawzajem i korzystajmy ze swoich osiągnięć (Honda FTW ) Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Października 2010 Udostępnij Napisano 25 Października 2010 ooo Himer zmienił avka Ty, nie za dużo tego ciałka tam widać ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts