Zeratul 1 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 dobra psze państwa, ja zawijam w kimę ostatni zamyka przybytek & pozdrawiam & branoc Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Diana wymieniałaś jakieś punkty na sprzęt bo pomyślałem sobie że wezmę za mój "dorobek" taki wentyl a że mam KT pod nosem w Kielcach to nie dałoby rady nie płacić za przesyłkę? http://www.komputronik.pl/index.php/product/25702/Podzespo_y_PC/Ch_odzenie/NoiseBlocker_Black_Silent_XL1_120_mm_BOX.html Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pacze sobie na twój config i powiem ci tylko tyle, żebyś przy okazji kupił zip'y. Sprzątnij go! Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Jeżeli chodzi Ci o zdjęcia to są robione tuż po złożeniu piecyka więc teraz sprawa z kablami wygląda zupełnie inaczej już nie ma takiego rozpierdolu Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 raku nie ma odbioru osobistego, tylko wysyłka wchodzi w gre PS. MoH juz lepiej, zciągam chłopakow snajperkom Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Października 2010 Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Wypad z baru Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Otwieramy tą budę! Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 siema Kurde mam tyle nauki że nie ma kiedy wejść na bencha i pogadać Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hehe, a ja właśnie się nudzę... Już prawie zassałem Fatal Frame Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Hehe, a ja właśnie się nudzę... Już prawie zassałem Fatal Frame Jak ja bym chciał się nudzić heheh, ale cóż szkoła jest najważniejsza jak narazie. Jutro sprawdzian z polskiego dziś z angla wczoraj z histy i chemii był jacie Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 No to zawalony tydzień masz. Przy okazji chcę poruszyć kwestię kefiru, bo osobiście zażywam go po treningach i wg. mnie pomaga, bo nie uświadczam nieprzyjemnego bólu z powodu kwasu mlekowego. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 siema, trochę spóźniony jestem, ale natłok obowiązków szkolnych daje o sobie znać chwilkę posiedzę, ale zaraz zawijam w kimę....ale jeszcze się nie żegnam pozdrawiam EDIT czas w kimę pozdrawiam & branoc, a ponieważ nikogo od pewnego czasu nie ma - Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Października 2010 Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Dobra dzisiaj ruch mały chociaż RAKU może przyjdzie. Zamknę przybytek i zostawię kluczyki pod wycieraczką jak zwykle Branoc i zamykam Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ta wszyscy zamykajcie a pijaki niech czekają pod drzwiami Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 siema, zapraszam & otwieram i zawijam poduczyć się trochę z Pp na jutrzejszą kartkówkę pozdrawiam Link to post Share on other sites
Yezos 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Dobry wieczór ;-) Jak ktoś lubi wiersze czy coś to odsyłam na moją strone: http://jezuszprzedmiescia.blogspot.com/2010/10/sam.html Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Siema jełopy . RAKU fajnie, że wróciłeś bo karczma przymierała bez Ciebie Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witajcie, mam pytanko, wie ktoś gdzie w stolicy można kupić jakiegoś PenDriva obsługującego USB 3.0 (najlepiej 8/16GB) ? Link to post Share on other sites
danieloslaw1 154 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Siemka Dziś mi przyszedl monitor 24 cale lg led chcecie jakieś fotki? Link to post Share on other sites
kuchra 6 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 mi dziś przyszedł acer x243h 24'' zapodaj fotki Link to post Share on other sites
Arved 81 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Napiszcie jak z równomiernością podświetlenia i pierwsze wrażenia, bo tez planuje coś takiego Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Ja się witam i jestem dzisiaj prawie happy. Naprawili mi mobo! Już niedługo dotrze do mnie. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 na mnie se też już czas będzie...zawijam w kimę, lokalu nie zamykam, bo ktoś pewnie jeszcze zawita pozdrawiam & branoc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Siemanes @Arved Szukaj w weekend na giełdzie przy Batorego. Poza tym są Komputroniki, Vobisy itd., ale drogo tam. Link to post Share on other sites
VeraCruz 0 Napisano 6 Października 2010 Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Witam Wpadłem na kilka minut Naprawili mi mobo! To się ciesz edit: na mnie już pora - Dobranoc i do usłyszenia Link to post Share on other sites
Recommended Posts