Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Ja też się witam, i ma od razu pytanie do ciebie MJ. O co chodzi, że pojawiły mi się dwie plamki na moim true? Nie są one czarne ani zielone tylko kolor taki jakby przyciemniona miedź. Ciebie proszę o wypowiedź, bo nie wiem o co biega. Jak nie to zrobię go jeszcze na 2000, potem pasta. Na razie chłodzi i to nieziemsko, w stresie tylko 50st. Nałożyłem stg jeszcze raz, bo nie wiem czemu przedtem było za mało.

Jak byście wiedzieli jak wygląda stary, ruski, miedziany samowar to byście wiedzieli, że się utlenia miedź powoli

Szo Ty gadasz... :D:)

Jak tam ?!...popylasz TOR'em po bezmiarze ludzkiej mądrości i zguby zarazem :P

P.S. Jak prosiaki ? :):P

Jak byście wiedzieli jak wygląda stary, ruski, miedziany samowar to byście wiedzieli, że się utlenia miedź powoli :)

jako że jest to metal szlachetny / półszlachetny (zależy od tego jak bardzo nauczyciel przed omówieniem elektrochemii nie chce mącić uczniom w głowach :P ) to utlenia się bardzo powoli :)

pozdrawiam

Człowiek to jednak głupie bydle, ostatnimi czasy napotykam "rzeczy" które mnie na pozór cieszą / śmieszą a po czasie ciężko dołują...robię to podświadomie i dopiero po czasie łapię się na tym że to zasadzka. Wiesz zeratul o czym mówie ?!...

Człowiek to jednak głupie bydle, ostatnimi czasy napotykam "rzeczy" które mnie na pozór cieszą / śmieszą a po czasie ciężko dołują...robię to podświadomie i dopiero po czasie łapię się na tym że to zasadzka. Wiesz zeratul o czym mówie ?!...

Znalazłeś gó**o na środku dywanu w mieszkaniu, rozbawiło cię to a potem zacząłeś się zastanawiać kto Ci obejsrał dywan? :)
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...