Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Siema :P

Macie tu maszynkę moich marzeń jak już temat o motocyklach ktoś zaczął :D:)

http://img651.imageshack.us/img651/6223/kawakopia.jpg

Jakbyście za kilka lat widzieli wiadomości w których pokazywać będą że ktoś wyłupał w jakiś mur przy 270 km/h to całkiem możliwe, że to będzie o mnie :P

Mur sobie możesz wyłupać, tylko przeżyj :D

muru szkoda....ale człowieka jednak bardziej....ostatnio RAKU to właściwie jedyna osoba podtrzymująca życie w Karczmie, także może lepiej nie szalej :P

Ile takie coś kosztuje?

chyba wolisz nie wiedzieć :P

idę pograć w MW2, wpadnę koło 1-2:00

pozdrawiam :)

Ceny nie zachęcają do kontynuowania pasji rozpoczętej wraz z pierwszym ROMETEM :) ale w sumie można to jakoś przełknąć tak od 10-12 koła za używki w zależności też od rocznika po 40 koła za nówkę w oficjalnych salonach :D wszystko w sumie zależy od rocznika jak zawsze i od stanu technicznego....

Co do podtrzymywania życia w Karczmie to od poniedziałku najprawdopodobniej to się skończy wracam na budowę do pracy więc będę zaglądał tylko w weekendy :P W tym roku zaczynam od Lublińca więc Śląsk ponownie :P:P

mam procka dopiero co wsadzonego Athlon II x3 440 :P

Plyte glowna od Asusa M2N32-SLI Deluxe WiFi

Bios 5002 beta.

Chlodzenie karakorum

Problem polega na tym iż taki CoreTemp widzi obecnie 24 stopnie a taki Everest 50...

i dla wyjasnienia bios plyty rowniez pokazuje te wyzsze temperatury :D

Radiator u dolu jest po prostu chlodny... znacznie a napewno wyczuwalnie cieplejszy byl na Athlonie 3200+ podkreconym z 2k na 2,6k przy 1.4V

ustawiłem manualnie dla x3 1,2 V a temp pokazywana w biosie 50 stopni...

i teraz nie wiem komu wierzyc takiemu CoreTemp czy plycie glownej? Nie chce spalic przegrzac procesora. Bios jest Beta wersja wiec biore fakt bledu i niedopracowania go.

Wiec pytanie jest takie:

czy mam byc spokojny czy zaniepokojony?

Gość DANNY_79

A pokaż jeszcze tools >> everest cpuid Bo jakoś wygląda jakby tylko jeden rdzeń był aktywny

I manager zadań w trybie performance. Dodatkowo obciąż 3 wątki i zobacz, czy wszystkie rdzenie są wykorzystywane.

OK, ja idę lulu.

@Imba_:

Gdyby jeszcze nie pomagało, to clear cmos. Oraz jakby jeszcze, to daj temat w dziale "

Procesory, płyty główne, chipsety" i będziemy coś myśleć.

pozdrawiam

co do hw to jednak dobrze pokazuje :D to co coretemp - zle spojrzalem ;p

http://img697.imageshack.us/img697/7528/temp2n.th.png

juz sie nie zmiescilo :P ale menager widzi wszystkie 3 orthos obciaza tylko 2 za to load costam z realtemp odpalony 3 razy obciaza 3 rdzenie na maxa temp pokazywana wtedy to 28 stopni

nie wiem czemu winrar nie potrafi obciazyc 3 rdzeni na maxa?? 80 pare % to tyle :) w7 64 bity

no widzę, że tak jakby tylko ja tu jestem.....

bywa i tak, skończyłem granie, więc zawijam w kimę :P

pozdrawiam & branoc & :D:P:)

EDIT

o sorki, zdaje się RAKU jeszcze jest :P

jak jest to otworzy i zamknie, a jak go nie ma - pozostanie zamknięte :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...