RAFIO777 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 jak na 23 lata to niezłe. ja jako prawie 17 mam klatę tylko 96 ale do końca lata 115 bym chciał wyciskać. Biceps to 36 w obwodzie. Ale będe ćwiczył i do końca lata poprawię swoje dotychczasowe osiągi Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Coś mu Majkel zrobił??Wsadziłem Mugena i przy okazji MoBo zmieniłem Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 RAKU44 masz 180cm i masz 83kg? - grubas to w takim razie przepraszam, mam alergię na łysych bezmózgów przemierzających moje osiedle w szeleszczących spodniachOstatnio jak piliśmy pod twoim domem to mówiłeś inaczej. Ale dresy to miałeś fajowe Link to post Share on other sites
RAFIO777 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 a jednak wydało się Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ale będe ćwiczył i do końca lata poprawię swoje dotychczasowe osiągiĆwicz tylko pamiętaj o kręgosłupie-nic na siłę w tym wieku, technika przede wszystkim, i nie zaniedbuj żadnych partii mięśniowych zdrowa sylwetka to nie tylko klatka i biceps BTW ja zaczynałem ćwiczyć powoli już w wieku 15 lat trochę za wcześnie ale jakoś ciągnęło mnie do tego sportu jak do wielu innych EDIT: RAKU44 masz 180cm i masz 83kg? - grubas tylko popatrz na obwody i zmierz swoje to pogadamy Link to post Share on other sites
RAFIO777 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 spokojnie już obeznany jestem . Mam wszystko rozpisane razem z dietą. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja mam 188cm i 67kg Link to post Share on other sites
RAFIO777 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 czyli taki trochę " no life" Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A ja 183 cm i 75 kg. Link to post Share on other sites
RAFIO777 0 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dobra było miło ale się skończyło życzę wszystkim dobranoc . Ja idę spać do jutra. o 22 będę czekał na otwarcie. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja mam 184 centy i 74-76 kilo Podobnie jak jug ogólnie. Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja mam 184 centy i 74-76 kilo Podobnie jak jug ogólnie. Ale Ty masz 3 kilogramową fryzurę BTW czasem posłucham muzyki w Twoim wykonaniu Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Powiem Ci, że nie pamiętam kiedy ostatnio mnie fryzjer widział. Jeśli słuchasz muzyki w moim wykonaniu to musisz mieć bardzo mocno już zrytą przez nią psychikę. Mimo to schlebia mi to, dziękuję. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 A ja w środę odchudziłem się z fryzury mniej-więcej takiej, jak na fotce z wątku "pokaż swoją twarz". Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 siemka ludzie, wiem, jak zwykle spóźnionym ale posiedzę jeszcze trochę, film se obejrzę pozdrawiam Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Jeśli słuchasz muzyki w moim wykonaniu to musisz mieć bardzo mocno już zrytą przez nią psychikę. Koleżanka zaraziła mnie pewnym utworem Myslovitz, który jest na Twoim kanale i zawsze można posłuchać jakiejś innej interpretacji choć w sumie to chyba ta z Edytą Bartosiewicz jest mi najbliższa aha no i nie mógłbym zapomnieć o MIG Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Ja akurat tej z Edytą nie umiem strawić. Nie wiem dlaczego, może dlatego że jedyną wokalistką, która pasowała mi barwą głosu do śpiewania z Rojkiem była Maria Peszek w "W deszczu maleńkich żółtych kwiatków" - polecam. No a MIG to klasyk. W sprawie klipu pisali do mniej dwaj przedstawiciele muzyki discopolo już. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Muszę wcześnie wstać, bo rano idę na boisko. Dobranoc. Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Do wersji z Edytą przemawia kilka sytuacji związanych z tym utworem i dlatego tak choć nie powiem samo wykonanie też mi się podoba już zarzucam wspomniany utwór jak będzie dobry masz u mnie bro i możesz drugie doliczyć do tych 450 zł za tego GTX A MIG z teledyskiem to klasyk jak i to : http://www.youtube.com/watch?v=ZA1NoOOoaNw&feature=related Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=QmPOM_TOg_A Tutaj to wykonanie masz. Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Hmm po pierwszych dwóch przesłuchaniach nie do końca przekonany ale profilaktycznie dodam do ulubionych żeby mieć pod ręką To może jak już tak muzycznie to kawałek z tych dresiarskich klimatów banego : Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 He he he... porządkuję skrzynkę pocztową... i okazało się że w marcu dostałem się do zamkniętych beta testów LEGO Universe Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 i co tam, o czym trukacie EDIT widzę, że jeszcze ci i owi przesiadują w lokalu, więc nie zamykam ale się zrywam, pozdrawiam & branoc Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Ja też już zawijam branoc EDIT: Ciach! http://www.body-factory.pl/images/smilies/rasta.gif Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Dobranoc, widzę że gustujesz w azjatkach Ja tam wpadnę i pewnie nikogo nie zainteresuję jak zawsze. Potrafię coś zrobić tylko nie umiem, bo nie mam motywacji i nie chce mi się przez to(już gadam do siebie). Kto mnie jeszcze przygnębi? Link to post Share on other sites
Recommended Posts