Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

rysy są przereklamowane, strasznie proste, jak byłem to 70 letnia babcia z nogą w szynie wylazła

kościelec - nie byłem, za blisko jest i skraca wycieczki :D

kozi wierch - latem i w takich warunkach: http://www.img-share.net/uploads/24orla_081009_89.jpg

a jak ty wyłaziłeś na kozi? z 5-tki, że nie szedłęś z Zawratu, btw Zawrat dużo łatwiejszy zimą bo się żlebem idzie

wyobraź sobie że nie. Nie lubię hip hopu nie stoję pod blokami z piwem w łapie. tak po prostu zainteresowałem się tą stroną od dość dawna , nie mam z kim pogadać o komputerach to może pomyślałem sobie że się zarejestruje ale jak złe zrobiłem to przepraszam bardzo :D

@RAFIO777

Nie zwracaj na banego uwagi on ma po prostu kompleks dresiarza sam chciał zostać, ale mu nie wyszło i teraz się mści :P:D

Też chodzę na siłownie :D niezłe masz warunki :P ja tylko 83kg 180 cm :P

a jak mogę się spytać to jakie osiągi : wyciskanie na klatę, obwody itp.. Oczywiście jak pytania za prywatne to bardzo przepraszam za wścibskość

Nie ma sprawy osiągi klatka wyciskanie 140 kg, martwy 200 kg, przysiad tylko serie max 70-80 kg (bez jakichś rekordów) biceps ciężka sprawa do oceny bo nie ćwiczę na modlitewniku więc dochodzą ewentualne ruchy oszukane max to 70 kg :D obwody hm klatka 115 cm pas 84-86 cm biceps 40-41cm nogi nie zmierzone :D ale wiadomo wszystko zależy od okresu w sezonie treningowym :P
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...