Maksym Słomski 8 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mi, ale ja go nie dodałem Może Himer? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Nie wiem komu tam jeszcze Juggler podsylal poradnik Kolejny konkurs w ktorym Diana chce zarobic: http://www.kuchnia.tv/kuchnia_wiosenne- ... 2etap.html Głosujcie na Dianę Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 kowdipapo, Hookie, Himer i Wojtek_K byli testerami, ale tylko Ajo wysłałem kod źródłowy. Reszta, a na pewno Himer i Wojtek dostali .doc. Z polskich stron nie można pisać Interpretuję to tak: nie można przepisywać z PCLaba i tym podobnych, ale ze źródła np. Cenega, CD Projekt - jak najbardziej można. Poza tymi dwoma piszę jeszcze z Gry-Online. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 na mnie czas Panowie (Diany nie ma, więc dlatego Panowie ) zawijam w kimę, ostatni niech zamknie, ja będę pewnie jutro (spróbuję chociaż na chwilkę wbić) pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 http://ajko.home.pl/ajko/benchmarkpl/9856.jpg Ja nie widze twojej recki u siebie Na mailu mam. Napisz PW do Himera i Wojtka. Edit: Juggler, imo wlasnie chodzi o to by nie kopiowac z polskich stron na żywca tlumaczonych newsów Sam czasem jak cos fajnego wypatrzylem to szybko w źródlo i tlumaczylem pomagajac sobie tym gotowym juz przetlumaczonym jak mialem jakies wątpliwosci Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 OK. Ajo, nie mam wątpliwości i mimo, że byłbyś głównym "podejrzanym" (kod) uważałem, że to nie mogłeś być ty. Zaraz skrobnę do chłopaków. Do jutra zeratul. EDIT: Właśnie Redaktor napisał mi PW o publikacji. Wywalili kilka fotek i artykuł już jest na stronie. 4 punkty jak na razie, po podsumowaniu miesiąca mam nadzieję, że będzie więcej. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 @kowdi: to serio ona? skąd masz link? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Z jej opisu na gadu A poza tym kiedys looknalem na jej dane na benchmarku i na nk wpisalem i bezproblemowo znalazlem Juggler, czemu wywalili jakies foty? ;P Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 W redakcji dokonaliśmy małego przeredagowania - głównie polegało na usunięciu zbędnych fotek.Tyle wiem. Ale w sumie każdy wie jak wyglądają rękawiczki, śrubokręt i duży pokój. Na mnie czas. Rano jak zwykle będą problemy ze wstaniem, ech. Dobranoc. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Ja zagłosowałem Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 C'ya Juggler ;P Kurde, glowa mnie boli, leń mi powtarza nie idź jutro do szkoły i w ogole nie chce mi sie @up Jaką nazwę potrawy wpisales? Link to post Share on other sites
Garfieldka 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam nocnych forumowiczów @up Mi leń zawsze powtarzał "pośpij jeszcze z godzinkę" i dodawał "jak wyjdziesz spod kołdry dopadnie Cię przejmujące zimno" Czasami trudno było się nie złamać Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 @up :* Do ogółu: http://www.benchmark.pl/recenzja/showmi ... ja_id/2827 patrzta ludzie Za niedługo na benchu będą w niusach najświeższe linki do przedpremierowych piratów Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Na mnie już czas, jakaś dziwna siła mnie przyciąga w stronę łożka i ta sama siła pewnie mnie jutro do sszkoły nie wypuści @Garfieldka, miło było poznać Może następnym razem będzie okazja dłużej porozmawiać @Garfieldka & Hookie Branoc Link to post Share on other sites
Garfieldka 0 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Hookiego też już wyganiam spać i sama dając dobry przykład również kieruję się w stronę łóżka Dobranoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dobranoc. Link to post Share on other sites
rodzik 2 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 na lepszy sen Spijcie dobrze .... Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 PORTISHEAD Roseland NYC Live (1998) nie wiedziałem że ktoś jeszcze słucha takiej muzyki Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Yo guys...Nie myślicie żeby Wulfena z benchmarka wywalić?? .Mówię tylko,bo denerwuje wszystkich swoim fanboystwem... Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Ok wyniki na BIT zamieszczone jutro może będą następne a tymczasem przyszło mi zamknąć lokal także do jutra a w zasadzie do wieczora Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Otwarte! Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Proszę colę Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Yo!, Dzisiaj pożyczyłem miernik od znajomego, żeby sprawdzić Codegena Na sempku 2200+ 2 kostkach ramu, dysku i napędzie daje radę i co ciekawe słynna 300W Trzymała idealnie rowno napięcia: 5.00V, 3.33V, 12,23V. Uwielbiam stare kompy, niedługo poszperam w komisie za jakąś grafiką na AGP, bo chwilowo mam pod PCI 2mb :help: Zasilacz wymieniłem, a codegen na półkę poszedł, zastąpił go 15 letni zasilacz 145W i to nie byle jaki, bo siemensa z tajlandii. Trzyma napięcia jak skała, i dużo mu zostało mocy zresztą napięcia: 5.15V, 3.35V, 12.23V oczywiście w stresie. EDIT: Jest tu ktoś? Siędzę tu sam? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 czeeesc chłopaki pomocy: viewtopic.php?f=6&t=10610&p=151784#p151784 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Boziu, co tu tak cicho, nikogo nie ma? Przecie kiedy tu był ruch taki. Może będzie, karczmo rozkręć się!, bo przez ciebie znowu zacznę z pokemonami. Link to post Share on other sites
Recommended Posts