kowdipapo 42 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 W sumie to jest srodek tygodnia i duzo ludzi ma szkole/prace. Moze to dlatego nikogo nie ma juz Przegladam regulamin Allegro i moze sobie zaloze konto Jakie są tam opłaty oprocz oplat za wystawienie aukcji? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Zmykam i zamykam. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 I zamknęli mnie Czy są jakies oplaty na Allegro poza oplatami za wystawianie aukcji? Oraz czy trzeba im jakies skany/ksera dowodu wysyla do pelnej aktywacji? pameitam ze kiedys siorka miala wyslac czy costam ale nie pamietam co, jak i po co Edit [02]: Zamykamy C'ya Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no niestety śa pierw płacisz za wystawienie przedmiotu a potem za to ile na nim zarobiłeś.Allegro powoli zaczyna przeginać.Powiedzmy że wystawiasz coś na allegro(zależey od działu) na aukce od 1zł to za wystawienie płaćisz z 50gr i aukcja kończy sie kwotą 500zł to jeszcze dodatkowo pobierają opłąte mniejwięcej 12-15zł( kiedyś to było niższe) a co do skanu to nic mi niewiadomo czekasz do 2 tygodni na list z potwierdzeniem konta Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 siemka ludzie.....chociaż nie wiem do kogo to mówię, bo ruch dzisiaj straszny tak czy inaczej otwieram, zapraszam, zrywam się do łazienki rzmyknąć, a potem se coś pewnie obejrzę pozdro Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Coś ty zjadł zeratul,..... nieważne zbyt miłe to to nie jest. Tak ogółem to cześć. Ruch dzisiaj bardzo duży. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zagrałem się trochę w CoD'a 4 Cześć. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Joł Instalowałem W7 64bit Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 czesc Hookie co tak dlugo ? mnie sie instalowal niecale 10 minut Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 no mi też, ale cała platformę od nowa stawiam przypadkowo x86 wcześniej zainstalowałem Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 spadam do wanny, bede pozniej Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 A ja do wyrka Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam Nie wiem kiedy minęła ta 22 Robie testy myszki w syntetykach W tescie na interpolacje powinienem wolno ale plynnie jezdzic? Wole sie upewnic Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 o ja to myszki też sie testuje?? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zobacz ile ich do testów masz w nowościach do MR Zgłosiłem się natomiast po pena, myszka to myszka dla mnie tylko Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Ja do pena się zgłosiłem kilka minut po "restock"u I mam nadzieję, że tym razem mi się uda, a jeśli nie, to że nie przez Ciebie (czyt. Ty też go nie dostaniesz ) Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Pies ogrodnika Jak się nie uda, w co nie wątpię (przecież Gladius u mnie), to spróbuję myszkę może Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Coś ty zjadł zeratul,..... nieważne zbyt miłe to to nie jest. Tak ogółem to cześć. Ruch dzisiaj bardzo duży. chodzi Ci o to, że napisałem, iż nie wiem do kogo mówię cześć przeca jak se spojrzysz to 10 min po moim poście dopiero się pojawił następny, a przywitać się przywitałem.... jakoś nie pomyślałem o emotce odpowiedniej tam coby było wiadomo, że to nie na serio, ale tak wyszło.... wszelkich urażonych przepraszam, ich oraz całą resztę ponownie witam (tym razem jest kogo ), a sam zgodnie z zapowiedzią się zrywam coś obejrzeć...ETA 2h pozdro Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Wyrwałem się od razu do tej czarnej obudowy, a potem zobaczyłem, że komputer mi się do niej nie zmieści. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 To przynajmniej jdna osoba mniej po myszke Cos WOjtek w ogole przesla sie logowac na forum odkad wrzucono caly ten sprzet od Modecoma Kurde, ta myszka wykazuje interpolacje przy wyzszych czułościach. Może to przez fakt dopijania drugiego piwa ;P Jeszcze jutro potestuję ją pod tym względem. A tak ładnie wyglada i tak super leży w dłoni. W sumie jak grąłem to nie odczuwałe m nic ale przy 6030DPI to już nie da sie w programach nie zauwazyc tego Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Haha, to jak jądostaniesz to mi ją przekażesz Ja sie wyrwałem masowo, do obudowy, klawy, myszek przewodowych i chyba czegos jeszcze na zasadzie jak cokolwik sie uda to bedzie git Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kowdi rozmawiasz sam ze sobą? Link to post Share on other sites
lewas 0 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 to ja ide po piwo a wy sobie pogadajcie Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Siema .Tak samo jak wczoraj..piwko prosze i zmykam .Może gdzies o 3 będe Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Kurde, odswiezylem po pierwszym poscie i zobaczylem dopiero wtedy post jugglera i odruchowo odpisalem zamiast sprawdzic czy przypadkiem wczesniej nei napisał Po prostu zmęczony jestem a chce dokonczyc testy syntetyczne. Jeszcze je i tak powtorze w celu sprawdzenia czy wyjdą mi znowu tkie smae wyniki Link to post Share on other sites
Recommended Posts