Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

I zamknęli mnie :P

Czy są jakies oplaty na Allegro poza oplatami za wystawianie aukcji?

Oraz czy trzeba im jakies skany/ksera dowodu wysyla do pelnej aktywacji? pameitam ze kiedys siorka miala wyslac czy costam ale nie pamietam co, jak i po co :o

Edit [02]:

Zamykamy :P

:o

C'ya

no niestety śa pierw płacisz za wystawienie przedmiotu a potem za to ile na nim zarobiłeś.Allegro powoli zaczyna przeginać.Powiedzmy że wystawiasz coś na allegro(zależey od działu) na aukce od 1zł to za wystawienie płaćisz z 50gr i aukcja kończy sie kwotą 500zł to jeszcze dodatkowo pobierają opłąte mniejwięcej 12-15zł( kiedyś to było niższe) a co do skanu to nic mi niewiadomo czekasz do 2 tygodni na list z potwierdzeniem konta

siemka ludzie.....chociaż nie wiem do kogo to mówię, bo ruch dzisiaj straszny :o:o:P

tak czy inaczej otwieram, zapraszam, zrywam się do łazienki rzmyknąć, a potem se coś pewnie obejrzę :P

pozdro

Ja do pena się zgłosiłem kilka minut po "restock"u :o

I mam nadzieję, że tym razem mi się uda, a jeśli nie, to że nie przez Ciebie (czyt. Ty też go nie dostaniesz :o ) :P

Coś ty zjadł zeratul,..... nieważne zbyt miłe to to nie jest. Tak ogółem to cześć. Ruch dzisiaj bardzo duży.

chodzi Ci o to, że napisałem, iż nie wiem do kogo mówię cześć :o przeca jak se spojrzysz to 10 min po moim poście dopiero się pojawił następny, a przywitać się przywitałem....

jakoś nie pomyślałem o emotce odpowiedniej tam coby było wiadomo, że to nie na serio, ale tak wyszło....

wszelkich urażonych przepraszam, ich oraz całą resztę ponownie witam (tym razem jest kogo :o ), a sam zgodnie z zapowiedzią się zrywam coś obejrzeć...ETA 2h

pozdro

To przynajmniej jdna osoba mniej po myszke :o

Cos WOjtek w ogole przesla sie logowac na forum odkad wrzucono caly ten sprzet od Modecoma :o

Kurde, ta myszka wykazuje interpolacje przy wyzszych czułościach. Może to przez fakt dopijania drugiego piwa ;P

Jeszcze jutro potestuję ją pod tym względem. A tak ładnie wyglada i tak super leży w dłoni. W sumie jak grąłem to nie odczuwałe m nic ale przy 6030DPI to już nie da sie w programach nie zauwazyc tego :P

Kurde, odswiezylem po pierwszym poscie i zobaczylem dopiero wtedy post jugglera i odruchowo odpisalem zamiast sprawdzic czy przypadkiem wczesniej nei napisał :o

Po prostu zmęczony jestem a chce dokonczyc testy syntetyczne. Jeszcze je i tak powtorze w celu sprawdzenia czy wyjdą mi znowu tkie smae wyniki :o

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...