Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

IMHO, te zdjęcia są bardzo dobre, to ty moich nie widziałeś. Mam rękę "fotografa", a chyba raczej spracowanego mechanika, bo troszkę drży, co powoduje rozmazanie zdjęcia.

BTW, nie przywitałem się Cześć!

No i zaraz w kimę, jutro ostatni dzień budy. Dla niektórych dobrze, dla mnie nie, bo mam dużo do zrobienia jeszcze.

Hehe, po wejściu na wątek z zasilaczem przypomniało mi się coś. Na gwarancji dostałem 8 sztuk zasilaczy iBOX 350W. Dlaczego? Bo każdy padał i co najciekawsze z każdym razem był nowy, a sprzętu nie zabrał.

Nie dzięki, zaraz idę spać już wymiękam i do tego na :o a mnie gardło. Pobawiłem się dzisiaj jeszcze bardziej kabelkami w budzie. Chętnie bym je puścił za tackę, ale niestety w moim modelu tacka na płytę, to wielka, gruba blacha bez dziur na całą długość budy. Wspaniale, kable muszą się kisić niestety z wirzchu.

No fajnie w sumie. Muszę zrobić w końcu te benchmarki i dodać punkciki naszemu teamowi. Po prostu nie mam chwilowo czasu na testy. Co do budy, to jutro dam wam foto wnętrza, oczywiście odmienionego i powiecie, czy jest ok?

ATI Tool na 15 minut, potem 3d Mark 06 na aa max, max rozdziałka i wszystkie testy oprocz tych dwoch na CPU :o

A jak juz znalazlem max na pamieciach to znajde max na rdzeniu i potem bede jakims furmarkiem, OCCT, 3d markiem 06 i vantage no i moze ATI Tools na dluzej i ew. podnoszenie o obu wartosci naraz i znowu taki duży zestaw sprawdzający stabilność.

tak przy okazji - kowdipapo Twój mail został przechwycony przez filtr antyspamowy i tylko przypadkiem go znalazłem

Sie zaczynają zabezpieczać przede mną skubani :o Dobrze, że mam trzy różne maile w tym dwa na o2 wiec w sumie 7 adresów :P
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...