Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Jak dla mnie zdjęcia są super i nie słuchaj tych malkontentów.

EDIT: Idę spać. Jak nie chce mi się iść do szkoły jutro auć! moje palce!.

Dobranoc. A gospodarz niech sobie ostro poleje, bo dawno go tu nie było. witam spowrotem.

Juggler, ta nieostrość wynika tylko i wyłącznie z pośpiechu :co: Normalnie robilem duzo zdjec ale teraz chodzi mi o sam balans bieli i EV głownie, a jak poznam Wasze opinie i te wszystkie glupie ustawienia w aparacie to zajme sie robieniem zdjec juz do m-rki. Tymczasem podepnę nową myszkę, zainstaluje ją i mysze, że czas sie zabawić w zabijanie ^^

My chcemy tylko, żeby wszystko wyglądało bardziej profesjonalnie, a przynajmniej sprawiało takie wrażenie. Dając np. bardzo słabej jakości zdjęcia z komórki pokazujesz, że jesteś kompletnym amatorem i niezbyt zależało ci na jakości pracy.

Wiadomo, a ja chce zrobic jak najlepsze zdjecia :co: Te ktore wstawiam w Karczmie są tylko testowymi. Jutro od rana wezme sie za kolejne zdjecia, moze w koncu wyjdą fajnie ostro i w ogóle :D

A jak odesle mysze to moze zrobie mini recke taniego zestawu bezprzewodowego w grach :P Glownie chodzi mit opoznien nie pozwalajacych komfortowo zabijać ^^

ja swoja recka co dostalem monitor od bencha troche zawalilem, ale przyszedl mi akurat w bardzo gracym okresie i musialem wszystkie zdjecia w jeden dzien napisac, obrobic i zaczac pisanie, w 2/3 dni mialem cala recka. aparat mialem pozyczony, miernik tez i tak wyszlo. ale dumny jestem z niej.

Kurde, nie wylosowali mnie do 49. osob na benchit :co:

No to wywalam platforme i jak Stealz dodaj moją karte to bedzie mass oc/benchmarkowanie :D // edit: Kurde, nie wiadomo czy uda sie Stealzowi dodac moje GPU :P Więcej info tutaj.

Na poprzedniej stronie wrzucilem foto, co o nim myslicie? Czy nie powinienem balansu bieli zmienic, albo EV? Moze cos innego sie Wam nie podoba? Jutro bede robil duzo fot to na SB zarzuce jakimiś ;)

Edit [około 03:00]:

^^

Branoc :o

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...