Diana Socha 0 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 ja jeszcze powklejam grafiki do legendy..drukne plansze i wolnosc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Czy Ajo utopił się w toalecie? Gdzie on z tymi zdjęciami? Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 yo bracia moi i siostry ehhh... ludzie juz mnie nie poznaja:/ poprawilem:) Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 moze go aparat wsysnął ja tak czasem mam edit: ..pieprzony szowinista, ze mną to sie już nie przywita... '-_- :P:P Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 yo bracia moibezczelny typ O paniach vide dianek w lokalu zapomina... gospodarz Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 aaa przepraszam ze kogos urazilem. kurde wpadam witam sie a tu od razu szowinizm, seksim i inne mi zarzucą/ają Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 tak oto jest jak się wpada do karczmy z opaską na oczach Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 wiesz nick dianek w zyciu nie skojarzyl by mi sie z płcią piekna, dianka to juz predzej :> Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Here U are: Nieobrabiane, jedynie obciete zbedne rzeczy i zmniejszone ( w mini recenzji beda wieksze od tych ) Moje studio na początek: http://ajko.home.pl/ajko/benchmarkpl/gbm/studio.jpg http://ajko.home.pl/ajko/benchmarkpl/gbm/11.jpg http://ajko.home.pl/ajko/benchmarkpl/gbm/22.jpg http://ajko.home.pl/ajko/benchmarkpl/gbm/33.jpg Prosze oceniać jakość zdjęć i komentować czego w nich brakuje i co z nimi zrobic Edit: Czesc Darek, dawno Cie tu nie bylo Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 siemka, studio widac full pro, lampy, stojaki (glosniki) tlo i zdj sa super:) Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 @kowdi, dobre foto jak dla mnie, ja to mam aparat "miszcza portretografa" w którym to przesunęła się "soczewka ogniskowa" co spowodowało rozmazane zdjęcia, brak stabilizacji i niedziałające makro. @darek, pamiętam jeszcze jak powstał ten temat. Parę tajemnic przez wami ukrywam, i nie zdradzę. No może kiedyś. BTW, jutro nie piszę sprawdzianu, ehhh moja ręka ot tylko wybite 3 palce. Lewą ciężko się pisze, a co dopiero maha myszką. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Chyba przerzucę się z kartonowego tła na prześcieradło. Czym rozpraszane jest światło z lampek? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 No nie wiem czy takie super Przede wszystkim proponuję zwiększyć EV w aparacie, gdyż inaczej tło jest widoczne, a ma być prześwietlone (aparat ustawia jasność na tło, a nie na przedmiot), metodą prób i błędów dojdziesz do odpowiedniego ustawienia Poza tym balans kolorów ustaw inny Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 kowdi zmień balans bieli... poszperaj czy masz taka funkcje w aparacie i poproboj z nia Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 @darek, pamiętam jeszcze jak powstał ten temat. uuu a ja jakos cie nie pamietam... hmmmm.. no nie. a o jakie tajemnice chodzi? z karczmy?? edit: wybredni jestescie. jak dla mnie foty sa bardzo dobre, moze co najwyzej troche za ciemne ale nic wiecej Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Juggler, to prześcieradło to ściema, którą probowalem na poczatku a ktorej w sumie nie zdjalem z lenistwa. Kluczem jest tu wielka kartka papieru Majkel, dlatego wrzucam te foty, by poznac kolejne funkcje w aparacie, ktore pomogą mi robic wypaśne fotencje. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Nie, o mnie i mojej dawnej tożsamości. Tego nie powiem, nie byłem tym kimś. Patrzę i widzę siebie kiedyś. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 hmmmm a nick ten sam czy inny miales? Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Znowu zaczynasz te psychologiczne wywody Ja idę spać Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Oczywiście, że inny. Zresztą nie było mnie tu kiedyś, wtedy byłem głupi i niewyżyty. Teraz istnieję, pod pelerynką niewidką. Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 mj? ale nie, bo mowisz ze cie nie bylo tu na poczatku a on byl... hmmm Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Mam podobne wrażenie Darek Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 nie, proszę nie zgaduj już. Nie nie MJ. Miałem w nicku cyferkę dla niewyżytych nastolatków. I zresztą taki byłem kiedyś. Jak zwykle dopiero potem wyciągam wnioski. Tylko na forum będę istniał, bo recek nie potrafię pisać. Zresztą są lepsze ode mnie osoby w tej "specjalizacji". Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 29 Marca 2010 Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 siemka ludzie....w łem się tylko jak grałem w MW2, więc idę spać.... @darek11 dalej jesteś tu Gospodarzem, więc racz się zapasami na zapleczu jeśli chcesz pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 29 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 lepszy jest battlefield, nie ma porownania z cod'em. mam obie ale tylko bf teraz jest w moim panteonie gier w ktore pykam Link to post Share on other sites
Recommended Posts