Maksym Słomski 8 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 A jakie masz łącze? i jak tam postęp w recce gaming pada? Jest to najbardziej przeze mnie wyczekiwana recenzja tego roku Czekam na nią z większym zniecierpliwieniem, niż na Fermi Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 eh..spadam spać... nikt mnie nie kocha dzisiaj komputer mnie nie kocha, karta graficzna mi aż ze złości piszczy i w dodatku wy też mnie nie kochacie branoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Chop Cię może chociaż kocha, co? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 średnio siedzi nad projektem na jutro... chyba mnie tylko piwo kocha.. którego z resztą mi zostało dwa łuki wiec się cała miłość zaraz skończy:/ Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Zaraz spadam spać. Gdyby redakcja wrzuciła jutro moje 4 czekające newsy, to już mógłbym myśleć na jakimś chłodzeniem albo na CPU, albo na GPU. Może wygram na benchit.pl Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 spadam do wyrka, stosunkowo dobrej nocki panowie Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Dobranoc dianek @Juggler Warto w sumie rejestrować na benchit masę platform, bo kupując 25 losów szanse rosną drastycznie ciekawe czy będą kolejne edycje Nie zdziwiłbym się, gdyby w tej 20 z 25 losów MJ znalazło się wśród 49 72 osoby bodajże mogą sobie pozwolić na co najmniej 1 los - to niewiele Co do chłodzenia CPU - wybrałeś już jakieś? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 W gronie faworytów są: CM TX3, SPC Spartan, AC Freezer 7, Auras Wave i może jeszcze coś do 100 złotych. Wszystkie mają 92mm wentylator. A na grafikę, Radeona oczywiście, Accelero S1 rev.2 Sam kupiłem dwa losy. Gdybym zrobił parę benchmarków na starym kompie i lapku brata, to i na trzeci by się zebrało. W weekend powinienem już mieć Radka z powrotem i siódemkę x64, to się coś pociśnie EDIT: Zmykam, nie zamykam. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Ja musze uzbierac na losy. Ale na pewno nie dzis, ani nie jutro, bo sciaga mi sie L4D2 Łącze mam Neo 1Mb. 130kBps to naprawde zawrotan predkosc przy sciaganiu 7400MB, przy czym musze troche łącza zostawic rodzicom oraz bratu Recka robi sie. Gdyby nie zadzwonil do mnie na skype brat z Niemiec to pewnie troche wiecej bym zrobił No i jeszcze jutrzejszy spr z matmy. Jutro bede pisał bo ani testow nie porobie ani o/c niczego, bo na wieczor chce miec L4D2 sciagniete Problem mam glownie z fotkami, jakos tak mi nie wychodzą. Ale jak juz tekst napisze to zobacze czy jeszcze jakies fotki dorobic. Ogolnie to chce przed sobotą wrzucic gotowca, najlepiej jakby tak w sobote ją opublikowali to w pon albo wt bym odesłał i oczekiwał na gryzonia do testów A moze jakies pkty przyjdą to sie powoli bedzie odkladać na Antka 300 albo jakies chlodzenie SilentiumPC, choc na 90% na antka bede odkladal Troche to moze potrwac, chyba, że na tych dwoch m-rkach sie uda troche zebrać. Branoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O TX3 dostępny w Komputroniku Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 nikt nie otworzył witam, zapraszam i wrzucam swoje 2 dzisiejsze rozgrywki w MW2 Skidrow: http://img641.imageshack.us/img641/4014/skidrow2.th.png Derail: http://img519.imageshack.us/img519/4382/derail4.th.png pozdrawiam i jeszcze raz zapraszam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 zeratul, ile jeszcze będziesz się chwalił tymi statami z MW2 (ogólnie)... rozumiem na początku, kiedy się robiło postępy, i gdy się było #1 na serwie to już w ogóle +10 do lansu... ale teraz, po kwartale gry Ja zaraz zmykam myć się i spać, bo ostatnio ciągle chodzę niedospany Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 czeeesc jakby ktos spotkał hookiego to dajcie mi go tu bo mnie uknika ostatnio a chcialam od niego cos wyciagnac edit: majkel a ile godzin dziennie ty spisz ? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Unikam? jak to Cześć Dianek, co jest? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 zeratul, ile jeszcze będziesz się chwalił tymi statami z MW2 (ogólnie)... nie mam pojęcia ale teraz, po kwartale gry no wiesz...niedługo gra zostanie w "bardzo dużej mierze zaktualizowana" nowym DLC więc będzie jak nowa pozdro Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Unikam? jak to Cześć Dianek, co jest? a bo jak pisalam cos na sb do ciebei to znikales z forum masz jakies przecieki kiedy dadza wyniki reszty konkursow ?:> Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jezusie ja na sb nie zaglądałem od... 6 miesięcy pw jak coś Co do przecieków: dlaczego ja? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 bo nikt nie wie a ty masz tam jakies wtyki to moze wiesz edit: dalam ci 5 za recke, wybadaj cos Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Cześć wszystkim! CoD 4 mnie wciągnął mimo ~20 FPS. Tak mnie wciągnął, że wolałem poświęcić się grze, a nie benchmarkowi frapsa. Za to zrobiłem testy w TDU. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 mam luźniejszy dzień dzisiaj i jutro, więc mogę się położyć spać troszkę wcześniej i z lekka odespać już prawie miniony tydzień.... wobec tego pszem Państwa się zrywam....będę pewnie jutro, ale nie wiem kiedy bo mogę się w MW2 zagrać..... ostatni niech zamknie przybytek, ja tylko jeszcze pozdrowię i rzucę "dobranoc" Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam dawno nie zaglądałem ale jakoś nie było czasu szklankę Żywca niegazowanego (w sezonie treningowym nie spożywam alko no może tylko czasami z kumplami po treningu w akademiku) Jak myślicie warto czekać z tymi losami na BIT? Będzie coś ciekawszego w przyszłym miesiącu do ustrzelenia Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ale przecież co losowanie odnawia się możliwość zakupu losów? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Ale przecież co losowanie odnawia się możliwość zakupu losów? Hmm jesteś tego pewien? Jeżeli masz racje to te zasady chyba lekko nie teges są ... Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Moim zdaniem okej - co miesiąc tyle szans ile punktów wystukasz / 1000 Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jest na pewno ograniczenie do 5 losów w miesiącu ale z tym odnawianiem to nie wiem chyba trzeba przejrzeć forum na BIT może ktoś coś wspominał :-> Aha dzisiaj zaktualizowałem winde jak na razie bez niespodzianek jeżeli jeszcze pamiętasz o tym o czym pisaliśmy na PW Link to post Share on other sites
Recommended Posts