Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Dobranoc dianek :P

@Juggler

Warto w sumie rejestrować na benchit masę platform, bo kupując 25 losów szanse rosną drastycznie :P ciekawe czy będą kolejne edycje :P Nie zdziwiłbym się, gdyby w tej 20 z 25 losów MJ znalazło się wśród 49 :jupi: 72 osoby bodajże mogą sobie pozwolić na co najmniej 1 los - to niewiele ;)

Co do chłodzenia CPU - wybrałeś już jakieś? :P

W gronie faworytów są: CM TX3, SPC Spartan, AC Freezer 7, Auras Wave i może jeszcze coś do 100 złotych. Wszystkie mają 92mm wentylator. A na grafikę, Radeona oczywiście, Accelero S1 rev.2

Sam kupiłem dwa losy. Gdybym zrobił parę benchmarków na starym kompie i lapku brata, to i na trzeci by się zebrało. ;)

W weekend powinienem już mieć Radka z powrotem i siódemkę x64, to się coś pociśnie :P

EDIT: Zmykam, nie zamykam. :P

Ja musze uzbierac na losy. Ale na pewno nie dzis, ani nie jutro, bo sciaga mi sie L4D2 :P

Łącze mam Neo 1Mb. 130kBps to naprawde zawrotan predkosc przy sciaganiu 7400MB, przy czym musze troche łącza zostawic rodzicom oraz bratu ;)

Recka robi sie. Gdyby nie zadzwonil do mnie na skype brat z Niemiec to pewnie troche wiecej bym zrobił :P No i jeszcze jutrzejszy spr z matmy. Jutro bede pisał bo ani testow nie porobie ani o/c niczego, bo na wieczor chce miec L4D2 sciagniete :P

Problem mam glownie z fotkami, jakos tak mi nie wychodzą. Ale jak juz tekst napisze to zobacze czy jeszcze jakies fotki dorobic. Ogolnie to chce przed sobotą wrzucic gotowca, najlepiej jakby tak w sobote ją opublikowali to w pon albo wt bym odesłał i oczekiwał na gryzonia do testów :jupi:

A moze jakies pkty przyjdą to sie powoli bedzie odkladać na Antka 300 albo jakies chlodzenie SilentiumPC, choc na 90% na antka bede odkladal :jupi: Troche to moze potrwac, chyba, że na tych dwoch m-rkach sie uda troche zebrać.

Branoc :P

zeratul, ile jeszcze będziesz się chwalił tymi statami z MW2 (ogólnie)... :P

rozumiem na początku, kiedy się robiło postępy, i gdy się było #1 na serwie to już w ogóle +10 do lansu... ale teraz, po kwartale gry :hahaha::rotfl:

Ja zaraz zmykam myć się i spać, bo ostatnio ciągle chodzę niedospany :hahaha:

zeratul, ile jeszcze będziesz się chwalił tymi statami z MW2 (ogólnie)... :P

nie mam pojęcia :hahaha:

ale teraz, po kwartale gry :hahaha::P

no wiesz...niedługo gra zostanie w "bardzo dużej mierze zaktualizowana" nowym DLC :rotfl: więc będzie jak nowa :menda:

pozdro

mam luźniejszy dzień dzisiaj i jutro, więc mogę się położyć spać troszkę wcześniej i z lekka odespać już prawie miniony tydzień....

wobec tego pszem Państwa się zrywam....będę pewnie jutro, ale nie wiem kiedy bo mogę się w MW2 zagrać.....

ostatni niech zamknie przybytek, ja tylko jeszcze pozdrowię i rzucę "dobranoc" :P

Witam dawno nie zaglądałem ale jakoś nie było czasu :hahaha: szklankę Żywca niegazowanego (w sezonie treningowym nie spożywam alko no może tylko czasami z kumplami po treningu w akademiku) :hahaha:

Jak myślicie warto czekać z tymi losami na BIT? Będzie coś ciekawszego w przyszłym miesiącu do ustrzelenia :P

Jest na pewno ograniczenie do 5 losów w miesiącu ale z tym odnawianiem to nie wiem chyba trzeba przejrzeć forum na BIT może ktoś coś wspominał :->

Aha dzisiaj zaktualizowałem winde jak na razie bez niespodzianek jeżeli jeszcze pamiętasz o tym o czym pisaliśmy na PW :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...