Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

no właśnie nie mam ale ja mam tego everesta walnietego jakiegos bo mi nie widzi dyskow ktore mam w raidzie.. jutro z niem porzadek zrobie...

ide pomeczyc jeszcze te mapki i w kimono, jutro przed 7 trzeb aby wstac i zabrac sie do roboty :sciana:

zeratul weź podeślij nick ze steam to byśmy się któregoś dnia ustawili na sabotażyk :sciana:

ok, ale to dopiero w grę weekend wchodzi...tzn piątek wieczór pewnie już :P

nick to ^3blizzard, znajdziesz takiego gościa z avatką "grzybka" i grami tylko MW2 to pewnie ja :P

EDIT

chrzanię geografię, nie chce mi się uczyć, 3 powinienem dostać i mi to akurat wystarcza bo i tak będę miał szansę na 5 wyrobić na koniec roku....

zrywam się w kimę...pozdro & naracha & nie zamykam (ale niech ostatni wychodząc[y/a] to zrobi :P

siemka ludzie, też zapraszam :P

@juggler

jak piszesz coś o chemii w Karczmie (spr, praca domowa itp.) to możesz być pewien, że zapytam o dział :P

na przyszłość oszczędź mi trudu i "z góry" pisz jakie tematy :P

a dzisiaj zapytam...z czego z chemii się uczyć ;):P

pozdro

Jesteśmy przy solach, dokładnie pięciu sposobach otrzymywania. Jutro "wejściówka".

Ależ mnie wk:cenzura:wiło to, że nie dostałem nic do testów! :P

Na sprawdzianie z matmy udało mi się skompromitować nauczyciela. Wyprowadził "twierdzenie": 60cm=60dm=6dm ;):P

Jesteśmy przy solach, dokładnie pięciu sposobach otrzymywania. Jutro "wejściówka".

czyli co macie za sposoby?

bo co prawda mógłbym strzelać, ale jest ich w sumie ponad 10, więc nie będę próbował ;)

metal + kwas -> sól + wodór

a wymień mi tutaj metale i kwasy, których nie można użyć do tej reakcji, bo nie będzie ona przebiegać zgodnie ze schematem :P

sól1 + sól2 -> sól3 + sól4

kwas1 + sól1 -> kwas2 + sól2

jaki musi być spełniony jeden warunek w każdej z tych reakcji aby to "działało" ;)

Nie, ja po prostu pomagam stealz'owi w budowie modułu recenzji na BenchIT.pl, bo w wakacje się tam przenoszę :P:jupi:

Poza tym szkolę się w html/css/PHP, co prawda mizernie, ale zawsze to coś :P;)

...ujrzysz edytor taki jak na BMK...

Powinien być srebrny zamiast beżowego na BMK oraz ma kilka funkcji więcej :P

>

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...