Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Spoko Hookie, mnie wkurza jak w koncu znajde czas i napisze z 6 newsów a potem przez tydzien 4 przyjmą a dwa przepadną, przy czym za tydzien lub dwa redaktorzy sami o tym napiszą co juz ja mialem gotowe. Albo mam 5 newsów czekajacych na zatwierdzenie, napisze w godzinach pracy redakcji kolejnego, jednego, to ten jeden na glowna od razu prawie trafia a reszta lezy dalej. Nie wiesz jaka ekipa jest dokladnie odpowiedzialna teraz za to? Bo bym napisal tam do kogos jak tak dalej bedzie ;)

@Michał

mi o tego buga chodziło :jupi:

http://www.youtube.com/watch?v=sq9ETsQDUsU

a tak w ogóle skoro to jest już oficjalne to @Hookie: gratki od viceGospodarza i kolejka od firmy :jupi:

co do tematu to napiszę tutaj tak w skrócie:

1) od jakiegoś czasu większość gier jakie były "recenzowane" miały opis tylko platformy testowej + testy + porównanie grafik....mam nadzieję, że z tym zerwiesz, bo nic nie zastąpi dobrego tekstu

2) chłodzenie - Mugen II albo jakaś Noctua D14 / Mega Shadow i takie tam :jupi:

3) karty graficzne....chciałbym chyba radka 5850 zobaczyć, a co do niskobudżetowych to nie wiem :)

i tak z lekka poza tematem...jako Redaktor nie możesz startować w USB, prawda :) bo może byś mnie poparł :P:hahaha:;):P:D

no i na koniec wypadałoby się pożegnać, bo na mnie se już będzie czas....

pozdrawiam & nie zamykam & w kimę idę & do jutra & branoc & znikam :D

Streszczam: Wrzucasz CD z XP, bootoujesz, lecisz instalatorem normalnie. Jak masz okno wyboru partycji na system to tam mozxesz tworzyci usuwac partycje i tam ustawiasz jak chcesz, potem lecisz instalatorem dalej i BUM, masz Xp :)

Zeratul, w ogole narazie USB9 to tylko my sobie ubzduralismy ze bedzie, a sponsorów brak ;) Az nie wytrzymalem i sie kupilem kompa w koncu :P, chociaz jakby byl budzet 1k to bym startował, bo akurat tyle by mi sie przydalo na grafe + bude albo samą grafe :D

Edit:

Hookie, czemu nie jestes na pomaranczowo na forum, tak jak redakcja byc powinna? :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...