kowdipapo 42 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Miłego Dianek Kurcze, jakos teraz na ebayu nic ciekawego nie ma, chyba bede probowal o tego Arctic Cooling Freezer Xtreme REV. 2 *775* * AM3* bic ale 4 geboty juz sa wiec moze podbic troche. Musze tez pogadac z bratem zeby mi dane do konta dal zebym mogl licytowac Hookie, czemu nie wypowiadasz sie w temacie co podalem wczesniej? Jako newsman powinienes sie tam wypowiedziec Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Siły nie mam, ale jutro to zrobię, tzn późniejszym dziś Tymczasem spadam i życzę miłej nocy Link to post Share on other sites
Bezio118 1 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Miłej nocy ja też spadam do jutra. Link to post Share on other sites
RafiXII 1 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Dobrej nocy chłopaki Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 6 Marca 2010 Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego dla Darodaredevila!, z którym to kiedyś po nocach siedzieliśmy i który to zabierał mi wszystkie newsy , a teraz chyba juz zapomniał o forum niestety W ogole kiedys to o kazdego newsa musialem sie bic, bo nie bylo co brać. Albo Darodaredevil, albo Hookie, Xpris lub Firespace brali tego multum non stop a teraz to moge sobie przegladac RSSy kilka dni wstecz i mam o czym pisać... Edit: Czy ktos zna tutaj niemiecki? Moglby ktos looknac czy w tych aukcjach nie ma jakis haczyków albo czegos? http://cgi.ebay.de/Arctic-Cooling-Freez ... 1e5ab5631d http://cgi.ebay.de/Arctic-Cooling-Freez ... ItemQQptZLüfter_Kühler?hash=item3efd643f48 http://cgi.ebay.de/CPU-Kuehler-Arctic-C ... ItemQQptZLüfter_Kühler?hash=item1c10ad6340 Chodzi o to czy wszystko jest ok i nie ma problemow zadnych ani brakow o ktorych by autorzy wspomnieli w opisie. Niestety nie znam dobrze niemieckiego. Edit [02]: 10 newsów czeka na zatwierdzenie. 05 newsów czeka na napisanie. 02 newsy czekają na chętnych, potem może je też napisze jak inni tego nie zrobią. Czyli znowu nie udalo mi sie zaczac recki keypada Mysle, ze czas najwyzszy isc spac. Trzeba sie wyspac przed nadchodzącym tygodniem. Branoc. C'ya Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Łotwarte Ja idę czytać streszczenie, tylko 13 stron Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam wszystkich Otwarte! Przy okazji proszę Was o swoją opinię w tym temacie: viewtopic.php?f=41&t=9583 oraz o odpowiedz na to pytanie: A w zasadzie czym rózni się Gladius 600 od Antec Gamer Three Hundred Case? Antka w KT za 260zł dostane, a gladiusa za 220 bez okna i 240 z oknem. Mysle, ze 40zł roznicy to niewiele, a antec byl czesto polecany zanim odkryto gladiusa 600 z tego co cos mi sie kojarzy. Zastanawiam sie wlasnie czy brać Antka czy Gladiusa. Na oknie mi nie zalezy, a jak kiedys odczuje taką potrzebę to najprawdopodobniej bd chcial sam sobie zrobić, choc znając moje zdolności to wyszloby to 'super' Edit: @up Bylbym szybszy gdyby nie ta czesc posta po "otwarte" Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Lepiej dać 20zł i wziąć z oknem, niż samemu robić Idę czytać Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A mozna za 20zł dokupic okienko do antka? ;P Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć Walczymy! Potrzeba około 200 punktów! Brać się do roboty! Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 czesc chłopaki ja zw, pifffko sobie naleje ależ mam wam do opowiedzenia dzisiaj ciekawostek Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Cześć cześć Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Juggler, jutro moze zabiore sie za oc jak czas bd mial 200pktow to duzo na tych rankingach? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Dodasz 3 dobre wyniki z SuperPi, HDTune 2.55 i 2 miejsce jest nasze! Mało, tylko trzeba działać. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 siemka ludziska, zapraszam Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 jj mmm pifffko ej chłopkaki nie macie mozę jakis gierek dla dzieciaków na zbyciu ? potrzebuje coś dla siostry... i troche nie wiem co Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Mmm, zimne pifffko A ile siostra ma lat? Jkie gierki lubi/chcesz jej dac? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 może Postal albo SoF bo domyślam się, że siostra młodsza? Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 @dianek Polecam darmowe Peggle Nights Deluxe Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 siostra ma prawie 6 i pół ale bystry brzdąc jest więc gierki mogą być takie od 7-8 lat spokojnie gierki najlepiej jakieś uczące, do myślenia, może jakieś strategie, ekonomie dla maluchów... tylko wypadłam z tematu i kurcze nic mi do głowy nie przychodzi ciekawego edit: Hookie dzięki za propozycje już podrzucam tacie żeby Gośce ściągnął - coś już będzie miała swoją droga fajna grafika zwierzaki miażdżą Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Simsy, albo jakies flashowe. Albo Plants vs Zombies, ale to drastyczna, bo roślinki zabijają/zjadają zombiaków (gra świetna ) http://mimg.ugo.com/200905/9435/Plantsvszombies.jpg Albo cos z serii z Reksiem. Moze jeszcze cos mi sie przypomni. Na klocki lego troche za mała Edit: A, sześć lat. To troche za mała na te co podałem, no chyba, że reksiowe, bo one zbyt ambitne nie byly Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 może Crayons Physics Deluxe http://www.crayonphysics.com/ no i patrz jeszcze mój poprzedni post Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 na simsy za mała, fleshowe odpadają - za głupie są te gierki... chodzi o to żeby maluch nie tylko się obył z kompem ale czegoś nauczył i bez zabijania proszę Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 podtrzymuję Crayons Physics Deluxe w takim razie jak bez zabijania... (patrz: mój poprzedni post) pozdro Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 patrzam patrzam, coś mi net zdechł... głupie UPC znów oszczędza na łączach... edit: dobra, znalazłam kolejną Hotel dla zwierzaków od 7 lat i fabuła ciekawa szukam dalej i wystawiam bambetle na allegro Link to post Share on other sites
Recommended Posts