Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Wszystkiego najlepszego dla: Andrzej Michalski (36), LopezDaVinci (22)!! :roll:

Ide spac. W planach u mnie widnieje: wyspać się w końcu! Takze idę robić to, co zaplanowałem.

Najlepszego solenizantom.

MIłego Wam wszystkim.

C'ya

Btw. Cos ostatnio troche zaczynam sie znowu w newsy wkręcac. Musze jutro napisac jeszcze kilka zaleglych z dziś ;P

w tym momencie ugaduje się właśnie z gościem żeby mi Corsaira TX750 za 300zł przedał (prawie nówka z gwarancją) no i się zastanawiam nad tymi pamięciami: http://www.allegro.pl/item940711715_ocz ... 2x2gb.html ... i szukam mobo pod 1366... ale ciężka sprawa :roll:

edit: nie Hookie, cały czas składam :P

mam grafike i procka póki co :) zamówioną obudowę a reszta się kupuje..ja Krakus jestem - centuś, w sklepie nie kupie :P

pamięci fajne ale czy warto dawac za nie koło 400zł ? nad tym się zastanawiam :roll:

procka mam i7 920, a grafike chwilowo gtx260, będę ją zmieniać najpóźniej za rok na coś lepsiejszego

edit: budę tą która mnie powaliła swoim wdziękiem ( i ceną) gdy ją pierwszy raz zobaczyłam :P SilverStone Fortress 2 z okienkiem... o ile się uda

niezły jak niezły... i tak pewnie będzie mulił '-_- no ale na lepszy chwilowo funduszy brak :P bo żeby nie muliło to trzeba by 3 takie połączyć :roll:

a komp do pracy - architektem krajobrazu jestem :P i sie bawie w photoshopie, civiu, cadzie, 3dmaxie.. takietam :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...