Zeratul 1 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 2x nurofen forte i 50ml czystej... właściwie nie powinno mnie ani trochę obchodzić co zamawiają klienci Karczmy, jednakże pragnę tym wypadku zwrócić @dianek Twą uwagę na niebezpieczeństwa płynące z popijania leków alkoholem... zakładam jednak, że jako osoba pełnoletnia (przepraszam za wypominanie wieku ) wiesz co robisz....toteż zamówienie do odebrania przy ladzie pozdrawiam Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 zeratul... czystej wody ! 50ml - tak na łyka ! a ty mi tu wódke podajesz... chcesz mnie zabić ?! już mi wystarczy że mnie brzuch napi ... chociaż może by mi sie lepiej po tej wódce zrobiło Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 święto jaki czy co ?Spójrz na listę jubilatów na dole strony głównej forum - święto. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 widzialam juggler ty serio masz 15 lat :> Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zeratul ..... dlaczego to......yyy zrobiłeś??? K a zmęczenie=moja własna głupota. Ona pewnie nie wie...Chociaż.... osoba dorosla, jednak zbyt duża dawka=rozpacz. Wiadomo dlaczego. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 alez tu tłoczno dzisiaj święto jaki czy co ? 681 rocznica koronacji Joanny II i Filipa II na króla i królową Nawarry - to oczywiste. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 @Himer nie panikuj @Hookie odrazu mi sie lepiej zrobiło... ale jak mogłam zapomnieć o tak ważnym dniu ? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 @hookie siemasz! jak tam twój kompozytowy siewnik? Bo w moim nie mam semi No i tłok wczoraj zajechalem. 11.1v 3400mAh 35C to za dużo. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 @dianek siedzę w Karczmie tutaj już dość długo....zobacz sobie na pierwsze strony kiedy pisałem posty....wniosek z tego taki, że przywykłem do terminologii "karczmowej"...czysta jest wódka, woda jest "minerałka" (kranówa na zamówienie ) jednakże wobec tak dużej pomyłki nie pozostaje mi nic innego jak rekompensata w postaci w/w czystej 50ml, po której może zrobi Ci się lepiej na koszt firmy.... a co do święta....70 rocznica wydania rozkazu rozstrzelania polskich oficerów w Katyniu pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Poczekać do 26 kwietnia i będzie kolejna rocznica. Chyba każdy zna tą datę 1:23 26.04.1986. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 wolałam święto Hookiego spadam do wanny sie zrelaksowac i poczytać harrego pottera milej nocki Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dobranoc. I jakiś fajny olejek sobie dolej Jeszcze 3 lata. Jak tylko będę mial dowodzik, to jadę na najlepszą wycieczkę swojego życia. Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę kijów. A potem wiadomo gdzie. "Żona wzywa" Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja też już zmykam spać, branoc Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dobranoc. Ja idę zaglębić się jeszcze raz w świetny dokument "radiophobia". Najlepszy ze wszystkich. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam wszystkich W koncu weekend! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Dobranoc. I jakiś fajny olejek sobie dolej Jeszcze 3 lata. Jak tylko będę mial dowodzik, to jadę na najlepszą wycieczkę swojego życia. Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę kijów. A potem wiadomo gdzie. "Żona wzywa" do Czarnobyla jedziesz :> @dianek którą część Harry'ego i który raz czytasz pozdrawiam i branoc tym co se już poszli Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Zgadłeś. Naprawdę warto tam pojechać, bo nigdy nie będziesz na lepszej wycieczce. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 zagadka nie była zbyt trudna są IMO tylko 2 kwestie: 1) promieniowanie....które jeszcze nie tak dawno (w tamtym roku bodajże) 80-krotnie przekraczało wszelkie dopuszczalne normy, nawet w Prypeci.... 2) koszt.... a jak Ty tam chcesz jechać z Kijowa są organizowane wycieczki czy jak faktycznie, warto pojechać, czegoś takiego się nie zobaczy nigdzie indziej... pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Witam ponownie. Pełny test 3DMark06 na 8400GS trwa bardzo dłuuugo mICh@el pokonany, niebawem czas na Bany'ego i Hookie'go Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 heh...bywa dobra, ja coś czuję, że zaraz oczyma będę posty pisał na klawiaturze, więc prawie ostatkami sił muszę głowę podnieść i się pożegnać, bo wychodzę miłej nocki i dnia jutro dobrego pozdro & branoc & nie zamykam.... Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 IMO kitu mi nie wciśniesz, bo bardzo dobrze znam skażenie strefy. W promieniu 150m od Bloku 4 możesz przebywać maksymalnie kwadrans, wiadomo promieniowanie gamma(przeszywa wszystko). Natomiast w prypeci promieniowanie jest delikatnie większe niż tło w warszawie, oczywiście w niektórych miejscach dawka jest duża wyzsza jak powiadasz przykladowo wesole miasteczko i diabelski młyn. BTW, idę spać. Bo już ledwo mam powieki otwarte. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 @juggler: Z 5 zestawami... No ale ku chwale i wynikom BMT! Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Te zestawy różnią się tylko grafiką HD4870-GF 8400GS i systemem operacyjnym. Na razie większość benchmarków jest robiona na 8400GS + Win7 x86. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 To ze swoim 9600 GT mogę próbować rywalizować z Twoim 4870 Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 5 Marca 2010 Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Właściwe 1v1 będzie możliwe dopiero za jakieś 3 tygodnie, jak dostanę Radeona z powrotem z serwisu. Wkręcę procka na jakieś 3,4GHz, to się odblokuje. Link to post Share on other sites
Recommended Posts