Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

2x nurofen forte i 50ml czystej...

właściwie nie powinno mnie ani trochę obchodzić co zamawiają klienci Karczmy, jednakże pragnę tym wypadku zwrócić @dianek Twą uwagę na niebezpieczeństwa płynące z popijania leków alkoholem...

zakładam jednak, że jako osoba pełnoletnia (przepraszam za wypominanie wieku :P ) wiesz co robisz....toteż zamówienie do odebrania przy ladzie :P:):roll:

pozdrawiam

Zeratul ..... dlaczego to......yyy zrobiłeś??? K :roll: a zmęczenie=moja własna głupota.

Ona pewnie nie wie...Chociaż.... osoba dorosla, jednak zbyt duża dawka=rozpacz. Wiadomo dlaczego.

@dianek

siedzę w Karczmie tutaj już dość długo....zobacz sobie na pierwsze strony kiedy pisałem posty....wniosek z tego taki, że przywykłem do terminologii "karczmowej"...czysta jest wódka, woda jest "minerałka" (kranówa na zamówienie :) )

jednakże wobec tak dużej pomyłki nie pozostaje mi nic innego jak rekompensata w postaci w/w czystej 50ml, po której może zrobi Ci się lepiej na koszt firmy....

a co do święta....70 rocznica wydania rozkazu rozstrzelania polskich oficerów w Katyniu :roll::P

pozdrawiam

Dobranoc. I jakiś fajny olejek sobie dolej :roll: Jeszcze 3 lata. Jak tylko będę mial dowodzik, to jadę na najlepszą wycieczkę swojego życia. Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę kijów. A potem wiadomo gdzie. "Żona wzywa"

Dobranoc. I jakiś fajny olejek sobie dolej :) Jeszcze 3 lata. Jak tylko będę mial dowodzik, to jadę na najlepszą wycieczkę swojego życia. Już nie mogę się doczekać, kiedy zobaczę kijów. A potem wiadomo gdzie. "Żona wzywa"

do Czarnobyla jedziesz :roll: :>

@dianek

którą część Harry'ego i który raz czytasz :P

pozdrawiam i branoc tym co se już poszli :P

zagadka nie była zbyt trudna :)

są IMO tylko 2 kwestie:

1) promieniowanie....które jeszcze nie tak dawno (w tamtym roku bodajże) 80-krotnie przekraczało wszelkie dopuszczalne normy, nawet w Prypeci....

2) koszt....

a jak Ty tam chcesz jechać :roll: z Kijowa są organizowane wycieczki czy jak :P

faktycznie, warto pojechać, czegoś takiego się nie zobaczy nigdzie indziej...

pozdrawiam

heh...bywa :P

dobra, ja coś czuję, że zaraz oczyma będę posty pisał na klawiaturze, więc prawie ostatkami sił muszę głowę podnieść i się pożegnać, bo wychodzę :)

miłej nocki i dnia jutro dobrego :roll:

pozdro & branoc & nie zamykam....

IMO kitu mi nie wciśniesz, bo bardzo dobrze znam skażenie strefy. W promieniu 150m od Bloku 4 możesz przebywać maksymalnie kwadrans, wiadomo promieniowanie gamma(przeszywa wszystko). Natomiast w prypeci promieniowanie jest delikatnie większe niż tło w warszawie, oczywiście w niektórych miejscach dawka jest duża wyzsza jak powiadasz przykladowo wesole miasteczko i diabelski młyn.

BTW, idę spać. Bo już ledwo mam powieki otwarte.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...