Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

ja nie piję w Wielkim Poście Ajo...aczkolwiek tak jak mówię - dzisiaj bym se walną 2x 50ml, bo mnie ch ;) j jasny prawie strzelił....

Mnie najbardziej denerwują w tych wszystkich religiach świata sztuczne ograniczenia, vide Wielki Post, mięso w Piątek, itd. :]

Idę spać, jutro na narty :D

Trzy!?

O ja,..

Gratki za wytrzymałość :/

Ja na razie spać nie idę, bo jakoś w ogóle mi się nie chce. Jutro kolejny piątek... nie lubię piątków (mam kijowe lekcje). No chyba, że piątek 16:00 to jak najbardziej GIT. Tylko czemu weekendy zawsze tak szybko lecą. No cóż... byle do wakacji :roll:

liczyłem dzisiaj z kumplem na historii chyba ile zostało dni lekcyjnych do końca roku...jakieś niecałe 100 (nie pamiętam dokładnie, 80?)...i do tego dochodzą jeszcze wolne dni na matury :/

2 miesiące jakoś przeżyję...

aha...i teraz to oby do kwietnia, bo Wielkanoc i tydzień z głowy :)

EDIT

ma ktoś pomysł, gdzie oprócz allegro można dostać "izopropanol" :roll: (jak ja nie lubię tej nazwy ^^:D:) )

Witam ^^

Ja jeszcze w żadnym konkursie z losowaniem nic nie wygrałem :roll:

A teraz w ostatniej klasie gimnazjum jestem, potem raczej do liceum, preferuję mat-fiz-inf :/

eh.. to były czasy :/ człowiek całe gimnazjum przebimbał i miał tyyyle wolnego czasu...i tyle go zmarnował że szkoda gadać ^^ a druga klasa to był już szczyt szczytów - najgłupszy wiek :D

chociaż nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło :roll:

edit:

@Michel -> kto nie ma szczęścia w kartach ten będzie miał w miłości :)

a druga klasa to był już szczyt szczytów - najgłupszy wiek :)

Myśmy byli w miarę ok wobec nauczycieli w drugiej, jedynie markowaliśmy zrzucanie dziewczyn ze schodów (jeden za nogi, drugi za ręce i raz...dwa...trzy :!::D

A teraz to znamy każdego nauczyciela i wiemy na co pozwala, więc jest ogólny roz :/ dol :roll:^^:)

Witam :)

Mi tam zostało lekko ponad roczek do matury. Obecnie druga klasa LO na mat-fiz-infie. A potem prawdopodobnie bede celował w coś na Elektrycznym na Polibudzie :)

Majkel, ja na BMK wygralem tylko gadżety od Gigabyte - kilka dlugopisów, notatnik, etc :/ I w zasadzie nie wygralem ale dostalem jako nagrode pocieszenia, choc nie bylo o tym wczesniej mowione :) Kiedys to bym jeszcze czekał na USB, a tak to kompa juz kupiłem i raczej nie mam szans w konkursie, chociaz, kto wie? Jakby byl skromny budżet do 1000zł to bym startował, moze by jakąs karciochę graficzną sie udalo wygrać :roll:

Musze sie jeszcze nauczyć na fize (fizyka i filozowia, najlepszy dział. Zajmuje mi niecałe pol strony w zeszycie a5 chyba ^^, do tego jedność mikro i makro swiata, proste rzeczy), niemca, teoretycznie na wos powienenem cos umieć, i pewnie coś jeszcze. Chwilkę jeszcze posiedze zapewne :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...